Pomoč pri izpolnjevanju prve prijave za vpis na fakulteto

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
xbutterflyx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: <3

Pomoč pri izpolnjevanju prve prijave za vpis na fakulteto

Neprebrana objava Napisal/-a xbutterflyx »

Imam eno vprašanje v zvezi z prvo prijavo za vpis in bi bila zelo vesela čimprejšnje pomoči.
In sicer, včeraj sem izpolnjen obrazec že poslala na sedež univerze v Ljubljani, potem pa sem ugotovila, da nekaj nisem izpolnila prav.
Zdaj imam že izpolnjen nov obrazec, vendar ne razumem točno navodil. V njih piše, da naj jim morebitne spremembe sporočim tako, da POŠLJEM NOV OBRAZEC PRVA PRIJAVA ZA VPIS S PRIPISOM " TA VELJAVNA".
Peoblema pa je, da nevem kam naj ta pripis napišem. Na ovojnico ali kar na obrazec? Vem, da se vprašanje zdi mogoče malo neumno, vendar raje vprašam, kot pa da bi bilo potem kaj narobe.
Zato, vas prosim za pomoč, saj je rok za oddajo obrazca najkasneje do 8. MARCA!

Najlepša hvala.
Če Te Kdo vPraša Za NaSvET KaKo UJeTi SaNJe..oDGovOR Je PrePRoST-VeRJeTi MoRaŠ VaNJe!;)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Zakaj bi pa to pisala na ovojnico? Napišeš z velikimi tiskanimi črkami na vrhu prijave in to je to. Sicer pa ne vem, zakaj pošiljaš po pošti, če je hitreje in preprosteje izpolnit elektronsko prijavo, kjer lahko do 8. marca še spreminjaš vse tri želje.
Uporabniški avatar
xbutterflyx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: <3

Neprebrana objava Napisal/-a xbutterflyx »

Aha se pravi da kar na obrazec potem.. Sem mislila, da se ne sme pisati po tistem obrazcu.
Ja, saj sem se kesala ker sem se vpisovala po pošti, ker po internetu je stokrat bolj enostavnejše. Sam ker sem prvo prijavo poslala po pošti, moram na žalost tudi to drugo.
Res najlepša hvala za odgovor!
Če Te Kdo vPraša Za NaSvET KaKo UJeTi SaNJe..oDGovOR Je PrePRoST-VeRJeTi MoRaŠ VaNJe!;)
Odgovori