claire napisal/-a:jok je najboljše orožje s katerim ženske izsiljujejo moške. ni se jim treba dret, ne udarjat po mizi, le zajokajo.
glej. meni se ta njena pasivnost pri pogovorih ne zdi smiselna. saj človek ima vedno o vsem eno svoje mnenje. odgovor "ne vem", je tu prikrivanje težav, ker ni da si jo vprašal če bi kaj jedla.
je bilo že rečeno v enem postu. moraš spregledati solzavost in položiti vse karte na mizo. sicer te lahko ta problem še razje do živega. ne se ji pustit. saj ni da bi moral kričati nanjo. a odloči se za dejanja.
v grobem sem pa prepričana da jo samske prijateljice pumpajo. morda ne direktno, a jo.
Se bi kar s tem strinjala.
Če se ne da pogovort z njo,če te samo izsiljuje-z jokom,ima ene bedne izgovore,potem sigurno nekaj skriva.
Končaj vezo,ni druge. Verjamem,da ti bo težko vreči stran teh 6 let,ampak jaz ne vidim druge rešitve,če se niti pogovorit noče stabo. Uprašaj jo če želi končati vezo in zakaj ne,če hoče še vedno vztrajati.
Pa ne se ji pustit. Ne bodi copata! Res je lepo to,da bi zanjo naredil vse,jo maš fuul rad in to,ampak se pustit,da se ona stabo igra,čedalje pogosteje hodi sama ven,pogovarjat se noče..
Res je čas za dejanja! Iz tvoje strani namreč.
pa vso srečo.