Preveč popoln in priden tip
-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Noella napisal/-a:hmm še nisi slišala za skupino ljudi, ki pač ne pokažejo svojih čustve, kar pa še ne pomeni, da ne čutijo?
Yes, we are called: Men.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 01. Mar. 2011 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Eh, ce ne bo umirjen, kako bo zdravil za vraga, tko ne ucijio na faksu, da sparamo zivce!
Drugac pa, men je to malo cudno, za vraga kdo je tisti tolk priden in lep medicinec, ki ne vara na medicinskih zurkah?? iskreno povedano ne poznam taksnega tipa.
Vsi moji lepi sosolci, imajo vec punc na raspolago.
Drugac pa, men je to malo cudno, za vraga kdo je tisti tolk priden in lep medicinec, ki ne vara na medicinskih zurkah?? iskreno povedano ne poznam taksnega tipa.
Vsi moji lepi sosolci, imajo vec punc na raspolago.
-
- Cosmopsiho
Noella napisal/-a:ja če bo zvedel... bogi bratranec
ti pa ne pretiravaj z medicinskimi žurkami. Kot da vidiš vse študente medicine, kaj tam počnejo... Sicer pa to delajo vsi in ne sam medicinci in res ne vem kaj hočeš povedat s tem, da jih vedno tako izpostavljaš. I dont get it
Eh, kaj se jezis zdaj? Te boli ce te je slucajno prevaral?
Glej tocno da jaz ne vidim kaj pocnejo vsi medicinci, fora je v tem, da vse se zve na nasem faksu, mogoce ker visimo po cele dneve tam in vec ali manj se poznamo vsi, ce ne drugega vsaj na videz.