No, pa sem našla eno osebo s popolnoma enakimi težavami in istim razmišljanjem...Breza, pri meni je popolnoma ista zgodba: 1. fant- premalo pameten in len ko klada, a bi totalno vse naredil zame 2. - brez nobenih ciljev in načel,brez hrbtenice, ampak mu v življenju vse dobro gre 3.- preveč resen in drugačni pogledi na skupno življenje. Vse sem pustila jaz, čeprav so vsi hoteli ostati z mano. 4. - sva se razšla zaradi višje sile (time and space) in sem zdaj samska. Drugače sem malo mlajša od tebe, ampak situacija je ista. Moja rešitev: prilagajati se znam skoraj neomejeno, če se le namenim. Torej, naslednji ko bo prišel, ki bo znosen in mi bo všeč - ne bo pijanec, hud kriminalec in ga ne bo potrebno za stalno vzdrževati - v tej zvezi bom poskušala ne toliko komplicirat, razmišljat o tem, kaj meni manjka, v čem bi on lahko bil drugačen.. in se prepustila toku.
Vem, kaj te tu moti- s tem bi ne bila več tako močna, na poti k perfekzionizmu in odločena, da dosežeš ideale. A bi bila bi sigurno srečnejša.
Vzljubiš lahko še tako nepopolnega. Le samega sebe je na toločeni točki potrebno prepričati, da je to tvoja namenjena pot in problemi postanejo lažje premagljivi. Žal mi je, če sem komu zamajala ideal, da ljubezen premaga vse, a zanima me, kaj menite ostale.
Breza - ostani še za zdaj v tej zvezi in se osredotoči, da skupaj funkcionirata, ne iskat napak vsakega posamezno. Good luck!