Noella napisal/-a:Jap ženske smo ..so... (kakorkoli).. prasice... Men se je zgodil isto.. S fantom sem bila dve leti skupej, pa me je ta prevaral z mojo najboljšo prijateljico še iz vrtca, k mi je bla kt sestra... Itak ne bi nikol zvedela, če se ne bi enkrat z njo na smrt skregala, pa še pijani sva bili malo... nato je rekla... Sam tko da veš... Vedno sem ti zavidala, k si bla v vsem tko uspešna in sm spala s tvojim tipom, uživala sva, tko kot vidva nista nikol, vedn sm rekla, da bom enkrat spala s tvojim tipom in te na tak način uničla... Hjaaa sej ji je kar uspel... Ampak vsakemu svoje... Vsi dobijo vrnjeno... 2 leti pozneje jo je njen tip varal z njeno sestro.... Toliko primerov poznam, k ženske res izpademo največje k****
Sm če si tok special in popolna in oh in spoh -pravim zato ker kao tvoj tip boljše ne bo dobil - zakaj the fak je tvoj tebe varu? Res te je moru ornk zafrustrirat. Zdej ko sem to prebrala se mi dejansko smiliš ...
Aja pa ne štekam zakaj si bila prizadeta da te je varal če pa praviš da varanje še ne pomeni da nekoga nimaš rad...