Jaz pa priznam da sn se kar namozgala da sem dala spet Mika in Zacka skupi.... Sej ko gledaš sezone je vse jasno, ampak da me nekdo vpraša kaj je bil glavni plot 3. ali bilokere sezone pa zmrznem. In sn prav po koščkih devala skup Zacka (al Dano) in Mika, da mi je la kliknal, kak se je to razpletalo in razpletlo.
In ja, tudi jaz sem yay za Carlosovo brado
Zmaga ga pa mama od Lynette... OMFG, prva stvar na kiro sn js pomislla je bla da itak ne moreš sfejkat čas smrti za 10 ur in da js bi jo že dobla če bi bla patolog. Then again, obudkcija pač ni mus
haha zmagata ga dvojčka od Lynet...sredi noči za jajca sprašvat,jaz bi jih ubila. Pa boga Gaby...meni se ona tako smili ves čas . Ob včerajšni zadnji sceni mi je šlo kar na jok...grozno res
Pa na koncu sem bila 100% da se bo Beth s tisto pištolo sred ulce počla no škoda da se ni...mi je res antipatična do mile majke...
Ja, una nuna tam je bla res kaka pezdirka, kuj natolko bi jo. Fak, Susan bi bla tud zašamarla za obnašanje (ne morš izkoriščat svoje bolezni, halo, grdo). Pa ugotovila sn, da mi je Paul kul Ker dela pi*darije
Mike je sexal z eno žensko, ki mu ni povedala, da je zanosla. Tega otroka je poimenovala Dana. Paul in žena pa sta svojgea otroka izgubila (mislim, da je umrl) in sta potem tej ženski ukradla otroka, Dano. Družina se je potem odselila in spremenila ime v Young.
Not entirely true. Mike je bil včasih z Dierdre, oba pa sta bla zasvojenca z drogami. Dierdre je bla v nekem rehabilitacijskem cestru kjer je Mary Alice (mislim da ji je v resnici ime Angela) delala in po nekem čudnem spletu ji je Dierdre kao dala otroka v zameno za drogo Mary Alice & Paulu, ki nista mogla met otrok - to je bil Dana. Felicia, sestra od Marthe (ki je M.A. izsiljevala) pa je poznala Mary Alice in Dierdre, ker je tud tam mislim da delala, in je vedla za to zgodbico - in to da je Zach v resnici Dana in da Paul & Mary Alice nista njegova prava starša. Pol je pa kao Dierdre čez par let htela Dano/Zacha nazaj, zato sta jo ubila (ne spomim se točno kdo od njiju jo je stran spravu) in pol jo je Mike začel ful iskat in tak je pristal v WL in pol so se začeli mastni podtiki umorov in podobne fore.