Dvojna penetracija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

dvojno....
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 25. Feb. 2011 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

trojno... očitno tudi moji posti hočejo biti v skladu z temo... :D :D

Da pa ne bo boring... poznam kar nekaj straight tipov ki jim ni problem iti v troje s še enim tipom in bejbo. Tud men so že bivši ff to kdaj predlagal. Je pa res da v službi jasno ne bo nihče rekel da to pa stalno prakticira... :roll:
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 25. Feb. 2011 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

hej, seks v misijonarcu jenajvečje možno podrejanje moškemu! :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Še en tip bi mi bilo preveč (bi samo gužvo delal), vibrator se nama je pa že pridružil je blo tud njemu fajn :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Akvamarin napisal/-a:Skrajno pervezno in nehigiensko!

a ne bi ti kot bodoča psihiatrinja mogla mal bolj odprto sprejemat stvari? imho...

dvojne penetracije si pa tudi jaz ne predstavljam kot fizično izvedljive pri meni. bi pomoje bolel ko hudič
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Men je rajcig za pogledat :oops: :P Ampak prakticirat pa tega ne bi mogla, si niti ne predstavljam. Auč.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

s0nckic4 napisal/-a:

a ne bi ti kot bodoča psihiatrinja mogla mal bolj odprto sprejemat stvari? imho...

Zakaj pa, po tvojem mnenju, jaz kot bodoce zdravtsveno osebje, bi mogla bolj odprto sprejemati stvari v smislu dva penisa v eno vagino, na javnem forumu?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ni to bol mišljeno en v luliko en pa v rit? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

dragi Dioniz,

beri& se uči:
Alwaleed napisal/-a:Dvojna penetracija je vsaj dveh vrst. Ena varianta je en moški v vagino in drugi v rito (DP). Druga varianta je oba penisa v vagino (DVP).
:D
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Akvamarin napisal/-a:Sploh si ne prestavljam, kaksne vagine imajo taksne punce, da se tak rastegnejo, mogoce taksne, da lahko jim porines obe roke v vagino pa se zaploskas.

Ja, sej se jz to tut sprašujem, pomoje so cele raztegnjene, če bi bla jz tip ziher ne bi hotla sexat s tako žensko.

Pa še nekaj, dragi moški udeleženci te teme, ki ste to preizkusili in pravite da je fajn (vam verjamem, ne dvomim v to), ampak trdite da je bilo tut ženski fajn ob tem (v to pa dvomim, pomoje je mogla bit al nalita al zadeta da je mela mišice sproščene in da ste lahk sploh to izpeljali, ali jo je bolel, pa je rekla da je cool). Kako to da se nobena ženska, ki to prakticira in ob tem neizmerno užiwa, ne pride pohvalit in predlagat še drugim da to poskusijo? Ni to malo sumljivo?

Mah, vi kar uživajte v tem, če le najdete žensko, ki je za to. Pa jz ne mislim da je tip gej, če mu je to fajn.
Ma kdo govori o kakem misionarcu? Če poveš da si ne želiš sexa v troje, še ne pomen da sexaš sam v misionarcu, halooo, Bog vam pomagaj če delate take neumne zaključke!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

čuftika napisal/-a:Ja, sej se jz to tut sprašujem, pomoje so cele raztegnjene, če bi bla jz tip ziher ne bi hotla sexat s tako žensko.

vagina je prožna... Kaj pa ženska ki ima tri štiri otroke je tud cela raztegnjena???? Po moje je z žensko ki zna tako dobro kontrolirati/sprostiti mišice za double zakon seks. Kot sem že napisala sama tega ne bi prakticirala ker bi me bolelo, ampak to pa ne pomeni da določene ženske v tem ne bi mogle uživat. To je tako kot da če rečeš da tebe analno boi in da zard tega jz zihr ne uživam v tem.
čuftika napisal/-a:Bog vam pomagaj če delate take neumne zaključke!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

se strinjam z nesanico.

Najbol neumna izjava je pa itak to, da se dvomi da katera ženska v tem uživa. Najbrž ženskam, ki to počnejo, že mora pasati.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

Akvamarin napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:

Zakaj pa, po tvojem mnenju, jaz kot bodoce zdravtsveno osebje, bi mogla bolj odprto sprejemati stvari v smislu dva penisa v eno vagino, na javnem forumu?

Se strinjam s tabo o tem, da na javnem forumu lahko podajaš svoje mnenje tko kot hočeš. Če pa boš delala kot psihiatrinja, pa itak svojega mnenja ne boš mogla usiljevat drugim, čeprav bi blo meni osebno bolj ok met psihiatrinjo, ki nima nekih predsodkov (čeprav dvomim, da to opaziš, ker itak ni tam, da ti govori, da počneš kaj narobe).

O tem, da je nehigijenično bi se dalo debatirat (predvidevam, da si fantje redno umivajo svoja "premoženja").
Kaj je pervezno je pa spet stvar posameznika.Enim je to že vezanje partnerja.. Če ti stvar paše, zate ni perverzno in posledično, koga briga kaj o tem mislijo drugi (saj svojih fetišov in spolnih praks ne obešaš na velik zvon). Če sta 2 osebi ali več ljudi vsi ZA, je vse ok (nenormalni so seks z živalmi in otoci, ker ne morejo rečt ne).
Kaj je nenormalno in perverzno so nas itak naučili. In dostikrat smo zaradi mnenja drugih in "slabe vesti" (kot je blo včasih stigma samozadovoljevanja) prikrajšani za super doživetja.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

@ aqua: ni blo mišljeno, da ne smeš izražat mnenja na javnem forumu ipd. bolj pomislek kako ti bo uspelo dobro opravljat službo pri obstoju takih vrednostnih sodb. glede na to, da imajo psihiatri opravka s folkom, ki zna bit precej posebn. pač deluješ mi zelo konzervativna za osebo, ki bo opravljala tak poklic (pač mam idejo, da bi naj bili liberalnejši). nism te pa hotla napast v stilu, da boš slaba psihiatrinja.
Vsak raj ima svojo kačo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

(eh, sem mal pozna, pa vseeno..)

Veerle napisal/-a:kot, da je to, da si BI, smrtni greh in psihična bolezen - men gre na bruhanje ob komentarjih tipa *frisko* (pa te ne napadam, sam daješ res vzorčne komentarje, ki jih ne prenesem).
:wtg:

_patchouli_ napisal/-a:Mene pa bolj zanima, kam se date? A ni mal gužva, ko je kar naenkrat toliko rok, nog, glav, riti na kupu?
Tole sem tud jz hotela vprašat, mi ne gre v glavo logistični potek t(ak)ega dejanja. :D

čuftika napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:Sploh si ne prestavljam, kaksne vagine imajo taksne punce, da se tak rastegnejo, mogoce taksne, da lahko jim porines obe roke v vagino pa se zaploskas.

Ja, sej se jz to tut sprašujem, pomoje so cele raztegnjene, če bi bla jz tip ziher ne bi hotla sexat s tako žensko.
Pejta v rit, obe. Razlog je navedla Nesanica.

Vseeno, ni to zame (pomoje?), sam res pa ne vidim fore v tem, da bi pljuvala po tistih, ki to prakticirajo - oz., dejte no, babe, če že morte pokazat nestrinjanje, dejte to mal lepš narest.
Odgovori