Modna svetovalnica
-
- Cosmofrik
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Haha
Hvala za predloge.. Nakit bom že nabavla nekje, glede žab se bom pa verjetno pol ure pred plesom odločla
Ugh.. sam zanimivo, načeloma bi skoz hodila u šoping, listala te glupe revije, iskala nove kombinacije, (skratka, lahko rečem da se kar zanimam za modo) ampak kar se tega maturanca tiče.. pogrnem na celi črti
pa niti sekiram se ne preveč..

Ugh.. sam zanimivo, načeloma bi skoz hodila u šoping, listala te glupe revije, iskala nove kombinacije, (skratka, lahko rečem da se kar zanimam za modo) ampak kar se tega maturanca tiče.. pogrnem na celi črti

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Maturantski ples 2011
Kakšne obleke se letos nosijo za maturantski ples? Rada bi nekakšno preprosto in v istem času elegantno. imam rjave oči in rjave lase. Kakšen predlog?
Zadnjič spremenil Nušš, dne 28. Feb. 2011 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Ce mene prasas, se vsako leto nosjo grozne douge wannabe svecane obleke vseh moznih barv, k punce za usaj 20 let postarajo (seveda obstajajo tut svetle izjeme, ampak jih zou ni velik).
Mislm, da z malo crno oblekico v ksni ne tok zlo formalni razlicici ne mors sfalit. But that's just me ...
Mislm, da z malo crno oblekico v ksni ne tok zlo formalni razlicici ne mors sfalit. But that's just me ...
Live. Love. Surf.
haj
en problem mam
pred nedavnim sem si kula sive pajkice, take lepe sive od chalzedonia kot so une v cosmu od januar ali december, ne vem točno.
in ker nimam ne belih ne črnih škornjev (mam pa rjave) nimam pojma kaj naj dam zraven.
mogoče se bo zdaj kaj našlo ko ne bomo več hodili v škornjih p plaščih pa bundah. kaj bi lahko oblekla zraven. čim vče idej plis, ker sem žau obupala nad njimi.
nosim ap blj prikupne, luštne reči, v barvi rjavo, bež, črno, rožnasto, svetlo roza take barve bolj...
prosim, nekja idej.
en problem mam
pred nedavnim sem si kula sive pajkice, take lepe sive od chalzedonia kot so une v cosmu od januar ali december, ne vem točno.
in ker nimam ne belih ne črnih škornjev (mam pa rjave) nimam pojma kaj naj dam zraven.
mogoče se bo zdaj kaj našlo ko ne bomo več hodili v škornjih p plaščih pa bundah. kaj bi lahko oblekla zraven. čim vče idej plis, ker sem žau obupala nad njimi.
nosim ap blj prikupne, luštne reči, v barvi rjavo, bež, črno, rožnasto, svetlo roza take barve bolj...
prosim, nekja idej.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Men se ne zdi nič problematično oblečt sive pajkice+ rjave škornje (mogoče bi blo kul vedt, kakšna siva in kakšna rjava
). In je tona kombinacij. Pa itak skor vse zdraven paše, ne vem zakaj se eni tako omejujete z barvami, večino barv se da čist kul skombinirat (še posebno če so nežne/nevtralne).

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:Pa itak skor vse zdraven paše, ne vem zakaj se eni tako omejujete z barvami, večino barv se da čist kul skombinirat (še posebno če so nežne/nevtralne).
res je. če lahko js uspešno skombiniram florescentno roza/oranžno z marin modro...potem se da skoraj vse.
res pa je, da morajo biti odtenki sorodni, da vse skupaj ne izpade kot bruhanca.
V google vtipkaj "prom dresses plus size" 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ups, mislna da maturantski
Prehitro prebrala vse...
Sicer mislim, da se tud za "plus size" dovolj najde po trgovinah, da nebi blo treba tolk denarja zapravljat. Ampak kakor hoče seveda...

Sicer mislim, da se tud za "plus size" dovolj najde po trgovinah, da nebi blo treba tolk denarja zapravljat. Ampak kakor hoče seveda...