čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

sončeek napisal/-a:ma par let punco..no,to niti ni tak pomembno..

Slika
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

A pa si ti zihr, da ma punco? Kaj če je to ena, ki ga isto serje z njo kot bi s tabo? Ker mal čudn se mi pa zdi, da bi vedno mel čas zate, se pogovarjal do polnoči,...

Drugač pa ja, za norca te ima!
sončeek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sončeek »

ja,zihr sm,da ma punco ja.kr najini mami skupaj delata..pa moji mami skos govori,da bosta zihr v žlahti..čeprav že ma punco 4 leta..njegova mama to govori..pol zihr ni med njima vse ok..in me niam za norca,če svoji mami govori o men..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Verjemi, ima te za norca. Pravzaprav možno, da te ima celo njegova mama za norca.
sončeek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sončeek »

nebi rekla..kr skos sprašuje za mene mojo mamo..pa kr sta ful dobri kolegici..
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Zakaj nas (oziroma sama sebe, in to zelo uspešno) sedaj prepričuješ, da te ne bo samo izkoristil? Potem pa go for it, če meniš, da je res zaljubljen vate.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Bože isuse, da imata celo materi vpletenih pogovore o njiju! :D to more bit že resno, skor da so že v žlahti.
Lej, mala, poseksejta se že enkrat (ker zgleda, da ti res ni mar, da ma tip punco - aja, čaki, mogoče z njo ne seksa?), da boš vsaj s tem nehala tle smetit s 300 temami in boš sam še eno odprla 'Poseksala sva se, zdaj pa me ne pokliče več - mu res ni nič do mene?' - pa smo že bližje rešitvi, a ne? No, po želji lahko še eno o tem, kaj vse se vajini materi pogovarjata o vaju.
Verejtno čuti do tebe vsaj privlačnost, če te že tok hoče poseksat - sam to tebi verjetno ni dost, ne? Ti bi rada the whole package?
Pa po vsej tej drami mi gre mal težko skup, da imaš 20 al kok že let. Nevermind.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Zaka mu pa ne rečeš da boš seksala z njim šele ko pusti punco in te svojim staršem uradno predstavi kot svojo punco? Tako boš najbl vedla če je resn, kr če bo pripravljen to nardit pol verjetn ni strahu da te naslednji dan ne bi poklical.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Đizes no...lej jaz ti iz lastnih izkušennj povem da sem naletela na tako min(beri:ful cajta nazaj).Tip je mel punco in meni res vsak večer pisal(pismo kaj pa če je isti???)pb nemogočih urah.In isto sem se spraševala kot ti,kje je njegova punca.In bla bla bla...vsa zgodba.Na koncu vsa zmešana od njegovih sms-ov sem privolila da se dobiva.Pa me je peljal na izletek ob jezeru in sma se menila o vsem in svašta...Me je objel in mi rekel da je srečen da me pozna in se umaknil...me je spet objel in mi rekel da sem lepa in mi dal lubčka(verjemi da sem bila 5mm nad zemljo ker sem vedela da me ma rad-seveda a ne).Se je tretjič stegnil k meni me prijel za obraz in me zalizal in vem da je moj sedež padel...Oh ja ljubi me...seveda.Sva se poseksala...in šla.Se dobla drugič(pač je bil še dalje osladen preko sms)in tretjič.Pol pa game over...nič več sms,nič klicov,..skratka odje*** me je.Kasneje izvem da je pisal še vsaj 3 ženskam okrog in jim polnil glave.Punce ni nikoli pustil in jo še sedaj ma pe še otroka pričakuejta.In verjemi mi da je poskušal pr meni več kot pol leta.Tipi ki imajo ob sebi še nekaj punc bodo poskušali tako dolgo dokler ne dobi tega.Sprašuješ se zakaj pol tako dolgo vztraja pr tebi??A misliš da doma nima spolnih uslug??Valda da jih ma zato pa pr tebi vztraja tako dolgo...pač se mu privlačna in ve da te lahko poseksa...
In verjemi mi da on ne čuti niti pod noht dat toliko do tebe kot ti do njega.
Povej mi kolikokrat sta šla na drink?Kolikokrat ti je rekel da bo pustil punco?Kolikokrat ti je rekel da želi da se spoznaš z njegovimi kolegi??Če je odgovor nič potem nimaš kaj iskati z njim.In to da njegova mami ve za tebe je najrbž splet okoliščin...pač sta vedele da sta bila skupaj na počitniškem delu.
In zakaj zaboga potem greš spraševat na forum če te ma rad pa to če pa sama sebi trdiš da te ima????
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Đizes no...lej jaz ti iz lastnih izkušennj povem da sem naletela na tako min(beri:ful cajta nazaj).Tip je mel punco in meni res vsak večer pisal(pismo kaj pa če je isti???)pb nemogočih urah.In isto sem se spraševala kot ti,kje je njegova punca.In bla bla bla...vsa zgodba.Na koncu vsa zmešana od njegovih sms-ov sem privolila da se dobiva.Pa me je peljal na izletek ob jezeru in sma se menila o vsem in svašta...Me je objel in mi rekel da je srečen da me pozna in se umaknil...me je spet objel in mi rekel da sem lepa in mi dal lubčka(verjemi da sem bila 5mm nad zemljo ker sem vedela da me ma rad-seveda a ne).Se je tretjič stegnil k meni me prijel za obraz in me zalizal in vem da je moj sedež padel...Oh ja ljubi me...seveda.Sva se poseksala...in šla.Se dobla drugič(pač je bil še dalje osladen preko sms)in tretjič.Pol pa game over...nič več sms,nič klicov,..skratka odje*** me je.Kasneje izvem da je pisal še vsaj 3 ženskam okrog in jim polnil glave.Punce ni nikoli pustil in jo še sedaj ma pe še otroka pričakuejta.In verjemi mi da je poskušal pr meni več kot pol leta.Tipi ki imajo ob sebi še nekaj punc bodo poskušali tako dolgo dokler ne dobi tega.Sprašuješ se zakaj pol tako dolgo vztraja pr tebi??A misliš da doma nima spolnih uslug??Valda da jih ma zato pa pr tebi vztraja tako dolgo...pač se mu privlačna in ve da te lahko poseksa...
In verjemi mi da on ne čuti niti pod noht dat toliko do tebe kot ti do njega.
Povej mi kolikokrat sta šla na drink?Kolikokrat ti je rekel da bo pustil punco?Kolikokrat ti je rekel da želi da se spoznaš z njegovimi kolegi??Če je odgovor nič potem nimaš kaj iskati z njim.In to da njegova mami ve za tebe je najrbž splet okoliščin...pač sta vedele da sta bila skupaj na počitniškem delu.
In zakaj zaboga potem greš spraševat na forum če te ma rad pa to če pa sama sebi trdiš da te ima????
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Moram se spravit v to sceno govorjenja osladnosti zenskam. Zgleda da solidno deluje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^ne pozabi, da moraš očitno omenit, da te doma v postelji čaka punca. Mislim, da to nekatere še 2x bolj zapali.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Jaz pa mislim, da je ravno to glavni razlog paljenja, ne pa osladnosti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mimogrede, moja mami je s sodelavkami, katerih sinove poznam, od nekdaj razpredala da bodo mogoče v žlahti, čim sem omenila, da sem bila s kom od njih recimo skupaj na žurki. Toliko o tem argumentu maminih napovedi, to so pač malo šale, malo čveke, ne pa neke resne ženitne ponudbe.
Odgovori