čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp
- whoknowswho
- Sramežljivka
Če ma pri 21ih letih že par let punco, mu ga je verjetno sam malo začelo dogajat in bi rad še kej drugega poskusil in se znorel...in če že do svoje punce ni tulk fer, da bi ji to povedal in končal z njo, pol tut verjetno s tabo ni dlih najbolj pošten...in ja, verjetno res hoče samo sex in mal zabave, ti pa si se že itak zaljubila vanj...pejd stran, da ti ne bo žal na koncu. In kar se tiče tega, ali se je zaljubil vate...potem bi verjetno punco pustil in bil s tabo, se ti ne zdi?
Fear is stupid. So are regrets.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Re: čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp
sončeek napisal/-a:star je 21 in že ma par let punco..no,to niti ni tak pomembno..
Meni je ravno TO še kako pomembno, da sploh lahko začnem razmišljat malo dlje. The point is, tip ni resen, če ga takole sračka naokoli. Jaz bi jo lepo popihala, razen če je tudi tebi samo do sračkanja.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
sončeek napisal/-a:ja,takrat še blo vse ok..zaj pa mislim da me hoče sam izkoristit za sex...
Kok je blo takrat vse OK? Sej si isto spraševala kot zdaj. Ti boš še ene 5 istih tem odprla, dokler ne boš slišala od drugih, da je tak vztrajen, ker se je zaljubil vate. Prihrani nam to in upoštevaj nasvet od delusional.
vem da je včasih težko sprejeti, da te nekdo hoče samo za sex,...
ta tip je pa tako očiten, da brezveze. in neko sklicevanje, kako mu ni mar za svojo punco... očitno mu že 5 let je. in mu še bo, dokler tega kretena ta punca ne pusti. ne veseli se- takrat ne boš prišla ti na svoj račun, ampak vse kar leze.
ta tip je pa tako očiten, da brezveze. in neko sklicevanje, kako mu ni mar za svojo punco... očitno mu že 5 let je. in mu še bo, dokler tega kretena ta punca ne pusti. ne veseli se- takrat ne boš prišla ti na svoj račun, ampak vse kar leze.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
Re: čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp
sončeek napisal/-a: ..ma par let punco..no,to niti ni tak pomembno..
Torej, ko boš imela ti fanta in te bo varal.. Ne bo pomembno, da ima tebe? Že to, da ti ni pomembno, da ima punco VELIKO pove o tebi.

sončeek napisal/-a:kak mesec nazaj pa začeu s tem,da bi se pač rad dal dol. (pa če bi blo ok,pod vsakim pogojem večkrat ponovit)...
Če te hoče samo za sex? A si res tako zelo naivna? Itak. In seveda bi to s teboj potem tudi večx ponovil. Zakaj bi se trudil z eno takšno kot si ti, da bi spet sex dobil, če ga bo od tebe?
sončeek napisal/-a:..če ima punco,potem se mu gre samo za sex in nič druga ne?ne morme pričakovat,da bi hoto ka resnega..
Tudi če bi se to zgodilo. (Za kar sem 99%, da se NE BO in bi te izkoriščal le za sex) Lahko že zdaj veš, da bo druga na tem mestu, kjer si sedaj ti. Si res želiš tak odnos?
-
- Sramežljivka