čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
whoknowswho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a whoknowswho »

Če ma pri 21ih letih že par let punco, mu ga je verjetno sam malo začelo dogajat in bi rad še kej drugega poskusil in se znorel...in če že do svoje punce ni tulk fer, da bi ji to povedal in končal z njo, pol tut verjetno s tabo ni dlih najbolj pošten...in ja, verjetno res hoče samo sex in mal zabave, ti pa si se že itak zaljubila vanj...pejd stran, da ti ne bo žal na koncu. In kar se tiče tega, ali se je zaljubil vate...potem bi verjetno punco pustil in bil s tabo, se ti ne zdi?
Fear is stupid. So are regrets.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

mogoč je pa zaljubljen v obe :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sončeek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sončeek »

ja,že full dolgo sta skup..4 ali 5 let..tu nekje. moja kolegica jo pozna..da ju je v teh 4 letih vidla skupaj parkrat..(2x al 3x vsega skup)..drugač pa vedn s kolegami..nwm,če je to sploh veza.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

:lol: :lol: :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sončeek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sončeek »

ja,takrat še blo vse ok..zaj pa mislim da me hoče sam izkoristit za sex...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sončeek napisal/-a:star je 21 in že ma par let punco..no,to niti ni tak pomembno..

Meni je ravno TO še kako pomembno, da sploh lahko začnem razmišljat malo dlje. The point is, tip ni resen, če ga takole sračka naokoli. Jaz bi jo lepo popihala, razen če je tudi tebi samo do sračkanja.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

najprej sem ti hotla kaj druga svetovat, sam po tem kar sem prebrala do sem, lahk rečem samo tole:
delusional napisal/-a:ma ti se kr zapleti z njim.
da boš enkrat najebala.
ker drugič ziher ne boš več.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

sirova štručka napisal/-a:spet ti :D

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=27694

Pa niso ble že ene tri take teme? :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

sončeek napisal/-a:ja,takrat še blo vse ok..zaj pa mislim da me hoče sam izkoristit za sex...

Kok je blo takrat vse OK? Sej si isto spraševala kot zdaj. Ti boš še ene 5 istih tem odprla, dokler ne boš slišala od drugih, da je tak vztrajen, ker se je zaljubil vate. Prihrani nam to in upoštevaj nasvet od delusional.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

vem da je včasih težko sprejeti, da te nekdo hoče samo za sex,...
ta tip je pa tako očiten, da brezveze. in neko sklicevanje, kako mu ni mar za svojo punco... očitno mu že 5 let je. in mu še bo, dokler tega kretena ta punca ne pusti. ne veseli se- takrat ne boš prišla ti na svoj račun, ampak vse kar leze.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

delusional napisal/-a:ma ti se kr zapleti z njim.
da boš enkrat najebala.
ker drugič ziher ne boš več.

:schlaumeier:
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: čuti kaj do mene ali mu je samo do sexa ??? heelp

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

sončeek napisal/-a: ..ma par let punco..no,to niti ni tak pomembno..

Torej, ko boš imela ti fanta in te bo varal.. Ne bo pomembno, da ima tebe? Že to, da ti ni pomembno, da ima punco VELIKO pove o tebi. :roll:

sončeek napisal/-a:kak mesec nazaj pa začeu s tem,da bi se pač rad dal dol. (pa če bi blo ok,pod vsakim pogojem večkrat ponovit)...

Če te hoče samo za sex? A si res tako zelo naivna? Itak. In seveda bi to s teboj potem tudi večx ponovil. Zakaj bi se trudil z eno takšno kot si ti, da bi spet sex dobil, če ga bo od tebe?

sončeek napisal/-a:..če ima punco,potem se mu gre samo za sex in nič druga ne?ne morme pričakovat,da bi hoto ka resnega..

Tudi če bi se to zgodilo. (Za kar sem 99%, da se NE BO in bi te izkoriščal le za sex) Lahko že zdaj veš, da bo druga na tem mestu, kjer si sedaj ti. Si res želiš tak odnos?
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alenka1971988 »

:roll: :roll: đizs a se lahko prosim že enkrat sprijazniš, da ne bosta vidva nikoli imela nič več kot le f** "zvezo" ??? zdaj pa že resno pretiravaš z to tvojo obsedenostjo s tem tipom. kako lahko sploh sprašuješ takšne neumnosti, ko jasno vidiš kaj hoče?? že iz samega posta se vidi kaj hoče od tebe, kaj šele v živo kot to lahko opaziš ti. zato te prosim, da obdržiš še toliko samospoštovanja kar ti ga je ostalo (tako si ga že dosti izgubila, ko si se zapletla z zasedenim potem pa mu celo nasedla in se zaljubila :roll: ) in prekineš stike z njim in se sprijazniš d*a* t*e* h*o*č*e* l*e* z*a* f*u*k*:!: dovolj razločno napisano ali boš odprla še eno temo? se opravičujem za sarkastičnost in nesramnost in vse ostalo ampak me tako razkuri, da se lahko ena ženska tako ponižuje in lazi za tipom kateremu se na daleč vidi, da je navaden kurbir. verjami, ko si boš našla pravega dečka, ti nebo potrebno odpirati takšnih tem :)
Linguini
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Linguini »

WORD! Edino pravilno povedano
Odgovori