Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

saneLcy_ napisal/-a:
saneLcy_ napisal/-a:Pozdravljen Bikec.
Že nekaj časa me muči moje ljubezensko življenje. Namreč v mojem življenju se z enim fantom vleče že eno leto, zadnje tri mesece pa sva v stiku vsak dan, vidiva pa se samo ko greva naključno kam na isti prostor ven. V bistvu ne vem kaj si naj mislim, zato tebe sprašujem če s tega sploh kdaj kaj bo in če se sploh splača čakati. Že jnaprej ti hvala za odgovor :)

prosim za odgovor :/

To pa ne bo nikamor peljalo. Ne vidim nobenega stika med vama kot le samo določen interes, ki vaju veže. pa tudi če bota kdaj skupi se bota kmalu najdla v neizhodnem položaju in precej energije bosta potrebovala, da stvar razvozlata.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

kati123 napisal/-a:Živijo!!

Zanima me glede ljubezni. Trenutno sem samska. V ljubezni nimam prav velike sreče. Stvar je taka: noro sem zaljubljena v enega znanca, ki pa kmalu odhaja v tujino. Ali on enako čuti do mene ali ne?

Pripravljam se tudi na zagovor diplome in me zanima če bodo te stvari potekale v redu ali me čaka še kakša ovira na poti do diplome?

Hvala

Živijo kati na 123
hehehehhe
Malo sn se pohecal no pa poglejva.

Ne vem če si lih nro zaljubljena vnjega. Intudi njega ne vidim ob tebi. Prej bi reku, da te tvojj ego k njemu vleče kot p da je kemija med vama. Prej mi kažejo karte da počasi zaključiš eno zadevo kar naj bi bla diploma in potem se ti odpirajo vrata saj v tem času boš stala trdo na tleh.

kar se tiče diplome pa bo malo problemovčit pred zagovorom pa naj te ne skrbi saj bš vse speljala kot je treba. S težavami sem mislil prej bo prišlo do kakega nesporazuma.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

crnolaska napisal/-a:hojla...s fantom imava veliko težav...že nekaj krat sva šla narazen...kako nama kaže za naprej? A je še kakšna možnost za naju ali je bolje, da greva vsak zase?

Fant je čista kopija tebe. kar te pri njemu moti si samo ti. Tu imaš ti kr dost dela in stvar predelat. Tko, da če tokrat ne boš naredila izpita bo prišel kasneje enak ki ti bo kazal isto sliko. ne vem kaj mata in kaj vama hodi narobe vem pa le, da en drugemu kratita svobodo in posledično hočeta met kontrolo en nad drugim. Možnost mata ostat skupi le vse morata ozavestit.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

whoknowswho napisal/-a:Lep pozdrav! :) Imam vprašanje iz ljubezenskega področja...ali je z moškim, s katerim se nekaj plete, kakšna možnost za kaj resnega, ali bi bilo bolje pustiti vse skupaj in iti naprej? Hvala! :)

preveč sta zaprta in preveč se en drugega bojita. tu so še vpčetene druge osebe, ki vaju motijo. Zato mi pravijo, da zadeve ne boo funkcionirale na dolgi rok. Kot vidi močna ženska si z precej moške energije, ki mora stvari met pod kontrolo.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

hej bikec :)

po parih mesecih se spet javljam. in sicer si imel prav glede šihta, sem ga dobila :) sicer je vsak začetek težak, ampak mislim, da mi gre dobr in mi je tud fajn samo delo in vse skupaj... :)

mam pa zdej en drug problemčk :) in sicer glede fanta, tud to si mel prav, da se bo začel dogajat, nekako istočasno s šihtom, samo ni pa povezano. in sicer gre za nekoga, ki je v sloveniji (da ti osvežim spomin, js sm v tujini :P ). je pa to moj dost dobr kolega, k sva ga mal zabluzila. zdej pa ne vem, a dejansko gre kej pričakovati glede vsega skupaj, al boljš, da ne drezam kej preveč v to? on ma rd 2.2.83, js pa 20.8.87.

najlepša hvalaaaaa :flower: :zustimm:
BUNNYKKA
Sramežljivka
Sramežljivka

vedeževanje

Neprebrana objava Napisal/-a BUNNYKKA »

živjo mene pa zanima kaj se bo zgodilo na mojem ljubezenskem področju =)) hvala, Lp
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

Zivjo.
Spet se obracam na tebe.Zanima me glede enega fanta kako nam kaze skupaj?Bo kaj vec kot je trenutno?
rubencita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rubencita »

Živjo Bik!

zainma me kako nama kaže s fantom? se bo uresničila najina želja in bova v naslednjem letu postala starša?

hvala za odgovor!

lep dan ti želim!
WildChick
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WildChick »

Zdravo Bik

Spoznala sem enega fajnega tipa,ki me je totalno zmešal.Zanima me ali je kaj možnosti da se med nama kaj razvije?

Moj datum: 3.1.1992
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

tjask napisal/-a:hej bikec :)

po parih mesecih se spet javljam. in sicer si imel prav glede šihta, sem ga dobila :) sicer je vsak začetek težak, ampak mislim, da mi gre dobr in mi je tud fajn samo delo in vse skupaj... :)

mam pa zdej en drug problemčk :) in sicer glede fanta, tud to si mel prav, da se bo začel dogajat, nekako istočasno s šihtom, samo ni pa povezano. in sicer gre za nekoga, ki je v sloveniji (da ti osvežim spomin, js sm v tujini :P ). je pa to moj dost dobr kolega, k sva ga mal zabluzila. zdej pa ne vem, a dejansko gre kej pričakovati glede vsega skupaj, al boljš, da ne drezam kej preveč v to? on ma rd 2.2.83, js pa 20.8.87.

najlepša hvalaaaaa :flower: :zustimm:

Slabo ne zgleda. Mata kar odprte karte le ti pri tebi moraš določene stvari razčistit, ki jih že nekaj časa vlečeš s seboj. In to napravi prej kot se začneš z njim globlje zapletat kajti v nasprotnem primeru bojo problemi. Nato mata odprto lepo pot z bogatim življenjem.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Re: vedeževanje

BUNNYKKA napisal/-a:živjo mene pa zanima kaj se bo zgodilo na mojem ljubezenskem področju =)) hvala, Lp

Na tvojem ljubezenskem življenju tako kot je sedaj se ne bo dost zgodilo kajti zaprta si dost sama vase s svojimi problemi no predvsem z prepričanji. tako zapiraš pot vsakemu, ki ti pride naproti. Si pa v času ko se v tebi prebuja ta notranji instinkt kar ni čudno saj prihaja pomlad. Jože vonjamo in se že spreminjamo. V kratkem bošmela čistko pri sebi in ozavesti nekatere stvari in odpro se ti bo. prihaja nekaj novega in seveda veselega pod pogojem hehehehe. taktar pa ne se zopet ustrašit in zopet se zapret sama vase. Lep pogumno naprej in uživaj v tem kar ti bo vesolje prineslo.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

katyy napisal/-a:Zivjo.
Spet se obracam na tebe.Zanima me glede enega fanta kako nam kaze skupaj?Bo kaj vec kot je trenutno?

Ma ti samo uživej še ni čas za pravega. Se pa kmalu zna obrnit in se bo to spremenilo al pa nekaj novega. Bolj se nagiban na nekaj novega. Zato zdej uživaj in si izkušnje nabiraj. Vse ob svojem času.

by bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

WildChick napisal/-a:Zdravo Bik

Spoznala sem enega fajnega tipa,ki me je totalno zmešal.Zanima me ali je kaj možnosti da se med nama kaj razvije?

Moj datum: 3.1.1992

Se bo dogajalo in se bo razvijalo vendar ne dolgo. Kmalu boš spoznala, da to ni to kar ti srce želi. To ozavesti in vzami kot učna ura in uživej.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
rubencita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rubencita »

bik, mene si pa spregledal:)

rubencita napisal/-a:Živjo Bik!

zainma me kako nama kaže s fantom? se bo uresničila najina želja in bova v naslednjem letu postala starša?

hvala za odgovor!

lep dan ti želim!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

rubencita napisal/-a:bik, mene si pa spregledal:)

rubencita napisal/-a:Živjo Bik!

hvala za odgovor!

lep dan ti želim!

Oprosti se zgodi še spim pokonci hehehe.

Če je to vajina srčna želja so vaju ciganke blagoslovile z božjim očesom.

bik
Zadnjič spremenil bik, dne 02. Mar. 2011 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
obišči na FB ABRAKADABRA
Odgovori