Vedeževanje
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Veliko je že bilo povedanega o vedeževalkah itd. in se tudi sama pridružujem, da pravi z darom le tega ne izkoriščajo in pomagajo ljudem za simbolično ceno. Kar malo sem kolebala, potem pa le odšla osebno do ene, (čeprav prej sem imela negativne izkušnje na klicanje 090) in ženska me je res presenetila in nikakor mi ni žal, da sem šla, čeprav pa, če neb imela cene "kolk daš" pa sigurn neb šla. Tako se pridružujem eni v prejšnjih postov, da pravi ne računajo. Vsak pa ve zase kam in komu gre.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
AleksandraV. napisal/-a:Veliko je že bilo povedanega o vedeževalkah itd. in se tudi sama pridružujem, da pravi z darom le tega ne izkoriščajo in pomagajo ljudem za simbolično ceno. Kar malo sem kolebala, potem pa le odšla osebno do ene, (čeprav prej sem imela negativne izkušnje na klicanje 090) in ženska me je res presenetila in nikakor mi ni žal, da sem šla, čeprav pa, če neb imela cene "kolk daš" pa sigurn neb šla. Tako se pridružujem eni v prejšnjih postov, da pravi ne računajo. Vsak pa ve zase kam in komu gre.
Lep pozdrav
Ni res, da pravi ne računajo. Tako ti gre samo tvoja energija, kaj pa dobiš v zameno? Nič! Ja, je moja dobra volja, da nekomu nekaj povem, samo povem tistim, za katere čutim, da jim bo dobro delo in od katerih dobim nekaj v zameno, pa čeprav je to samo ena kava, en objem ali kaj drugega. Energija mora krožit, tako ali drugače.
V življenju ne bi odprla linije 090 ali pa postavila enormne cene. Dar ti je bil dan z razlogom, ne pa da kle služiš na ljudeh, ki ga nimajo. Tako ali tkao se obrnejo nate tisti, ki so v stiski, nimajo denarja, treba je znati postaviti eno normalno ceno oziroma se potem kako drugače zmeniti, če ta oseba nima denarja, ti pa čutiš, da mora dobiti odgovor.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka