nixie napisal/-a:Se strinjam, da je to hinavščina! To pomeni, da Evelyn pove fantu vse o neki kolegici in potem, ko gredo vsi trije skupaj na pijačo se njen tip dela finega. Mora glumit, da jo komaj pozna in nič ne ve o njej...To mi je res mimo...
Je pa takega folka ogromno na žalost...
Dobr da jz hodim z normalnim človekom, ki spoštuje moje zaupanje do njega, ničesar ne "glumi" in nima kaj glumit, ker konec koncev niti ni tak človek, da bi imel neko slabo mnenje o osebi, zaradi njene skrivnosti, česarkoli že(če pa bi imel, kva mam njega za vlačt zraven potem?) ve pa mate očitno neke čenče babje od decov.. Ravno danes sem mela to debato s svojo kolegico, je identično rekla kot jaz in poudarila še Julijin point- mora predelat še s kom drugim, da razmisli ipd. In ja, gre se za prednost, nekateri jo pač dajemo fantu. In absolutno nobene hinavščine ni, če se moja kolegica zaveda tega, da bo moj fant morda to izvedel.

A ve bi super duper odreagirale, da pride vaš fant s pijače s kolegico domov in ga vi vprašate "In kaj kej pravi?" on pa reče "ne morem povedat, zaupala mi je nekaj izjemno pomembnega, oprosti, ne bom je izdal". To se vam zdi normalno? Žal se nekaterim ne. Jaz pričakujem, da mi bo povedal, ker bo s tem dokazal tudi to da meni zaupa, da jaz nisem taka svinja, da bom zblebetala naprej(kar ne bom). Meni je pač zaupanje med partnerjema na višjem mestu, kot zaupanje med prijatelji, pač nekateri rangiramo, nekateri ne.