Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
delfinaA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delfinaA »

Živijo, Bik!

Mene pa zanima, kako kaj kaže s fantom, ki me je na nek način razočaral, v bistvu ne vem, kaj si naj mislim o njem.... A se sploh kaj kaže z njim, se splača čakati? Kako mi nasploh kaže v ljubezni?

Hvala ti.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

delfinaA napisal/-a:Živijo, Bik!

Mene pa zanima, kako kaj kaže s fantom, ki me je na nek način razočaral, v bistvu ne vem, kaj si naj mislim o njem.... A se sploh kaj kaže z njim, se splača čakati? Kako mi nasploh kaže v ljubezni?

Hvala ti.

S temle fantom dost ne bo. Zato počasi mapravi prostr za tisto kar si želiš ne pa za tisto kar si ne želiš, Kajti v življenju boš ponavljala izpit dokljer ga ne narediš. Pa hodijo ti nasproti fantje, ki ti kažejo ogledalo.

Za naprej pa maš lepe karte in po kratkem razmislek oziroma tvoji spremembi prihaja ova ljubezn. Pa ne pozabi kaj sem prej napisal.

bik
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Isis »

Živjo Bik!

(Moj datum: x)

Vse kaže, da se je v zadnjem času zame vse obrnilo na super fino fajn. :D Upam, da to ni varljivo, ali pač?
Videvam se s super fantom (x). Osebno mislim, da je to to. Kako nama kaj kaže?
Kakšna se ti zdi moja izbira študija? Je nekaj, kar me zanima in v tem vztrajam, ampak nisem prepričana, ali mi bo v tem uspelo...
Zanima me še glede dela. Bom imela končno kaj več sreče pri tem ali ne? Res si želim uspet, čeprav sem kariero za nekaj časa postavila na stranski tir. Če mi bo uspelo, potem me čaka odličen finančni priliv, ki ga nujno potrebujem. So, am I getting the money or not?? :D
Zadnjič spremenil Isis, dne 31. Okt. 2012 1:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

Ojla bikec :)

Zanima me kako mi kaže glede odnosa z nekim fantom - ali naj ostanem v tem odnosu ali pa mi je namenjen kdo drug kot življenski partner? Oziroma kaj bi bilo bolje za moj osebni razvoj?
Hvala že vnaprej! :kleeblatt:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Isis napisal/-a:Živjo Bik!

(Moj datum: 1.7.1991)

Vse kaže, da se je v zadnjem času zame vse obrnilo na super fino fajn. :D Upam, da to ni varljivo, ali pač?
Videvam se s super fantom (13.4.1985). Osebno mislim, da je to to. Kako nama kaj kaže?
Kakšna se ti zdi moja izbira študija? Je nekaj, kar me zanima in v tem vztrajam, ampak nisem prepričana, ali mi bo v tem uspelo...
Zanima me še glede dela. Bom imela končno kaj več sreče pri tem ali ne? Res si želim uspet, čeprav sem kariero za nekaj časa postavila na stranski tir. Če mi bo uspelo, potem me čaka odličen finančni priliv, ki ga nujno potrebujem. So, am I getting the money or not?? :D

Mamalo je to vse zapleteno pa nasplošno tak naj bo pač odgovor. Pestro življenje je hehehe v teh ćasih še posebno če srček zaigra in takoj vprašanja spravi na dan.

S fantom uživala boš naprej zato ker si se tako odločila in tako naj bo naprej. Ni slaba izbira in tudi fant vidim, da jemočno zavzet za to. Vendar ne pozabi da zvezo je treba nadgrajevat jo gradit in uživat naprej.

Izbira tvojega šudija nislaba in tudi to ti bo uspelo saj si deklina načel in se držištistega kar maš začrtano. No sem pa kje bo kaka mala neprilika vendar ne napravi iz muhe slona in pojdi naprej čene boš v težavah.

Tudi tu so zelo lepekarte mislim pri tvojem delu in načrtih. Ne bo lih tako kot si si zamislila ampak boš morala ubrat drugo taktiko, da boš dosegla kar si želiš,
Uspeh na koncu je zagotovljen sej kot sem prej napisal stojiš za tistim kar se odločiš. Pravilno vizualiziraš stvari in zato se ti dogaja.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Infatuation napisal/-a:Ojla bikec :)

Zanima me kako mi kaže glede odnosa z nekim fantom - ali naj ostanem v tem odnosu ali pa mi je namenjen kdo drug kot življenski partner? Oziroma kaj bi bilo bolje za moj osebni razvoj?
Hvala že vnaprej! :kleeblatt:

Ti si že čist odločena kaj boš naredila in tako je najbolje za tvojo rast. Je oač zaostal za teboj in noče it s tabo v štric. Za kaj novega je pa vednotako, da je trebanapravit prostor in ti ga že delaš. tako naprej in uspeh ti je zagotovljen.

No obstaja še ene možnost, ki pa je zelo majhna, da se on spremeni in te sprejme tako kot si. Saj to je tudi sprememba kiti je nakazana v kartah.

bik
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Isis »

Hvala bikec, you're the best! :)
Sončecesije
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Sončecesije »

Zdravo Bik! Sem nova tu, sicer že dolgo prebiram forum, sedaj pa sem se odločila, da ti še jaz pišem :)
Zanima me glede enega fanta, no sicer se nekaj lepega že dogaja med nama, ampak vseeno me zanima kaj se bo z nama dogajalo naprej? Kaže na resno zvezo morda celo družino v prihodnosti? Povedati mu moram tudi nekaj stvari, ki mi ležijo na duši pa me zanima kako jih bo sprejel? :)

Hvala!!!

LP
Upanje je vedno tisto na kar se zanašamo in nam prinaša pozitivne misli!
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saneLcy_ »

saneLcy_ napisal/-a:Pozdravljen Bikec.
Že nekaj časa me muči moje ljubezensko življenje. Namreč v mojem življenju se z enim fantom vleče že eno leto, zadnje tri mesece pa sva v stiku vsak dan, vidiva pa se samo ko greva naključno kam na isti prostor ven. V bistvu ne vem kaj si naj mislim, zato tebe sprašujem če s tega sploh kdaj kaj bo in če se sploh splača čakati. Že jnaprej ti hvala za odgovor :)

prosim za odgovor :/
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Kmalu odgovori pa ne se jezit če koga pozabim, hehehehhe
obišči na FB ABRAKADABRA
kati123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kati123 »

Živijo!!

Zanima me glede ljubezni. Trenutno sem samska. V ljubezni nimam prav velike sreče. Stvar je taka: noro sem zaljubljena v enega znanca, ki pa kmalu odhaja v tujino. Ali on enako čuti do mene ali ne?

Pripravljam se tudi na zagovor diplome in me zanima če bodo te stvari potekale v redu ali me čaka še kakša ovira na poti do diplome?

Hvala
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

hojla...s fantom imava veliko težav...že nekaj krat sva šla narazen...kako nama kaže za naprej? A je še kakšna možnost za naju ali je bolje, da greva vsak zase?
Uporabniški avatar
ramsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ramsi »

Hvala ti Bike, res si najboljši-a. Ne veš kako si me osrečil z odgovorom. V tem norem času, ko je nacionalni šport postal sex so se lepa čustva kar nekam izgubila. In res je lepo slišat, da me čaka sreča in ljubezen. Saj ne zahtevam preveč kajne? Hvala pa tudi za priporočilo, takoj jutri grem iskat priporočeno knjigo, če res obstaja.
Še enkrat hvala in lep pozdravček

bik napisal/-a:
ramsi napisal/-a:pozdravljen bik
me samo zanima, če bom še kdaj srečna v ljubezni...vse kar si želim je ena sorodna duša, ki bi me imela rada tako kot tudi jaz njo
hvala

Neminovno boš srečna. Zdej pa tako. Sreča tvoja čaka kmalu te. Bo pa ta ki bo prišel ti bo nastavil ogledalo. če boš to preponala in zadevo predelala te bo čakala neminovna sreča. Vnasprotnem primeru boš vajo ponavljala. priporočam ti, da si prebereš knjigo moški možgani.

hehehhe
bik
:onceldoc: :razz: :razz:
Uporabniški avatar
whoknowswho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a whoknowswho »

Lep pozdrav! :) Imam vprašanje iz ljubezenskega področja...ali je z moškim, s katerim se nekaj plete, kakšna možnost za kaj resnega, ali bi bilo bolje pustiti vse skupaj in iti naprej? Hvala! :)
Fear is stupid. So are regrets.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Sončecesije napisal/-a:Zdravo Bik! Sem nova tu, sicer že dolgo prebiram forum, sedaj pa sem se odločila, da ti še jaz pišem :)
Zanima me glede enega fanta, no sicer se nekaj lepega že dogaja med nama, ampak vseeno me zanima kaj se bo z nama dogajalo naprej? Kaže na resno zvezo morda celo družino v prihodnosti? Povedati mu moram tudi nekaj stvari, ki mi ležijo na duši pa me zanima kako jih bo sprejel? :)

Hvala!!!

LP

Vse kaže na najboljše imata lepe izglede zanaprej je pa odvisno kako jih bosta zkoristila. Pri tebe vidim določen strah oziroma mogoče kako nezaupanje kar je samo splet tvojih misli in razmišljanj. tako da malo pozitivnih misli in uživaj v njegovem objemu.

kar mu moraš povedat povej mu in to bo tudi nekaj pomagalo k izboljšanju vajinih odnosov, oziroma kaže ti z tem kar nov začetek ki ti bo dal krila. Vendar kar mu poveš naj bo samo resnica in samo resnica brez tega, da bi z njim manipulirala. S tem boš spravila s sebe še tisto kar te mori.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Odgovori