Izpit za avto
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^Ni res. Moj fant je imel 32 uro in je naredil v prvo. Je pa res, da je vozil 40 minut, moral je bočno parkirat, vzratno parkirat, potem pa še standard zadeve, kot je speljevanje z ročno, obračanje vozila na primernem mestu itd.
Pa tud od kolega punca je naredla kakšen mesec nazaj s 33imi urami, tak da očitno se da, ampak mora bit pa očitno to vožnja brez napak.
Pa tud od kolega punca je naredla kakšen mesec nazaj s 33imi urami, tak da očitno se da, ampak mora bit pa očitno to vožnja brez napak.
- delusional
- Cosmopsiho
mela sm cca. 30 ur ali nekaj več. naredila v prvo v Kopru.
tko no... nekje pr 17 uri se mi je ustavlo... popizdla sm in sm hotla pustit, ker mi ni šlo. pol sm si vzela kak teden pavze in potem je zlaufalo.
na dan izpita sm bla itak trda... pol na konc vožnje se je še dež ful uslul.... in nardilaaaaaaaaaa
tko no... nekje pr 17 uri se mi je ustavlo... popizdla sm in sm hotla pustit, ker mi ni šlo. pol sm si vzela kak teden pavze in potem je zlaufalo.
na dan izpita sm bla itak trda... pol na konc vožnje se je še dež ful uslul.... in nardilaaaaaaaaaa

Shimmie_ napisal/-a:^^Ni res. Moj fant je imel 32 uro in je naredil v prvo. Je pa res, da je vozil 40 minut, moral je bočno parkirat, vzratno parkirat, potem pa še standard zadeve, kot je speljevanje z ročno, obračanje vozila na primernem mestu itd.
sj tuki vozjo ponavad usi po 40-45 minut pa se učijo kar si napisala

sicer pa sta v kranju dva bližnja sorodnika nardila z en po 17 drug z 22 urami. pa tut druge poznam k so mel pod 25 pa nardil u prvo
love.<3 napisal/-a:Shimmie_ napisal/-a:^^Ni res. Moj fant je imel 32 uro in je naredil v prvo. Je pa res, da je vozil 40 minut, moral je bočno parkirat, vzratno parkirat, potem pa še standard zadeve, kot je speljevanje z ročno, obračanje vozila na primernem mestu itd.
sj tuki vozjo ponavad usi po 40-45 minut pa se učijo kar si napisala..
sicer pa sta v kranju dva bližnja sorodnika nardila z en po 17 drug z 22 urami. pa tut druge poznam k so mel pod 25 pa nardil u prvo
Ko sem jaz delala izpit, to je nekje 5 let nazaj, je glavna ura v Kranju trajala maksimalno 30 minut, vsi ki smo takrat delala izpit smo moral sam vzratno parkirat in spelat z ročno. Ne poznam nobenega, ki bi moral še bočno parkirat. Zato pravim da je moj moral narest ful velik stvari, v primerjavi z mano

-
- Komunikatorka
čakte, vi ki ste delali z 19. ipd urami.... to je moralo bit že dolgo nazaj, sedaj je minimalno tako ali tako 22 ur [če se ne motim].
ne resno, moji sošolci, ki vozijo pri B&Bju poznam enega, ki je naredil v prvo z 38 urami, ostali so vsi popadal + imeli so več kot 40 ur. (moj sošolec jih ima čez 60 in ma 3. izpitno v ponedeljek....)
na drugi strani, pri praktikumu jih večina naredi pod 30imi urami, pa tudi če je to v 3 poskusu.
ne vem no, tele kranjske AŠ, se meni zdijo mojstri, kar se tiče vlečenja denarja -.-

ne resno, moji sošolci, ki vozijo pri B&Bju poznam enega, ki je naredil v prvo z 38 urami, ostali so vsi popadal + imeli so več kot 40 ur. (moj sošolec jih ima čez 60 in ma 3. izpitno v ponedeljek....)
na drugi strani, pri praktikumu jih večina naredi pod 30imi urami, pa tudi če je to v 3 poskusu.

ne vem no, tele kranjske AŠ, se meni zdijo mojstri, kar se tiče vlečenja denarja -.-