Ali naj bom ponovno z njim ali ne?
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- delusional
- Cosmopsiho
koliko pa ti sploh veš o njem? o njegovih bivših?
mislim, da se ti ni odprl in povedal vsega, kar se mu je dogajalo v teh 2,5 letih in zakaj te ni hotel za punco.
koliko pa je on star?
ti je povedal kaj ga je motilo prej pri tebi?
ga imaš na fb?
preglej in preanaliziranj njegov zid za nazaj. večkrat imajo tipi kake čustvene verze od komadov na zidu. mogoče ti bo jasno, kaj mu je hodilo po glavi. nekateri pa obdržijo vse zase in ne boš nikoli izvedela nič.
mislim, da se ti ni odprl in povedal vsega, kar se mu je dogajalo v teh 2,5 letih in zakaj te ni hotel za punco.
koliko pa je on star?
ti je povedal kaj ga je motilo prej pri tebi?
ga imaš na fb?
preglej in preanaliziranj njegov zid za nazaj. večkrat imajo tipi kake čustvene verze od komadov na zidu. mogoče ti bo jasno, kaj mu je hodilo po glavi. nekateri pa obdržijo vse zase in ne boš nikoli izvedela nič.
-
- Sramežljivka
V teh 2,5letih ko nisva bila skupaj, sva se dosti predružila, poznam pa tudi njegove prijatelje, ki so tudi moji in dvomim da bi mi skrivali, pravzaprav, zakaj bi mi kdo sploh skrival, da je imel punco, ali bil zalubljen v kakšno, če midva nisva bila skupaj
Saj ravno to je, on nima ne fb-ja, mobitela uporablja zelo redko, na msnju ima samo 10 prijateljev, vn pa praktično ne hodi, saj se dobivajo pri njemu doma in še to s dvema frendoma s katerimi imajo bend..
Star je pa toliko kot jaz...

Saj ravno to je, on nima ne fb-ja, mobitela uporablja zelo redko, na msnju ima samo 10 prijateljev, vn pa praktično ne hodi, saj se dobivajo pri njemu doma in še to s dvema frendoma s katerimi imajo bend..
Star je pa toliko kot jaz...
- delusional
- Cosmopsiho
iz prve roke;
dala še eno šanso, ni se spremenil niti malo, prekinila zadevo.
iste fore, isti problemi, isti 'problemi', pa je izgledalo precej obetajoče (drugače niti nebi fasal še ene šanse).
je bilo kar razočaranje, čeprav sem imela dosti rezerve...
ampak, če ne probaš, ne moreš vedet!
dala še eno šanso, ni se spremenil niti malo, prekinila zadevo.
iste fore, isti problemi, isti 'problemi', pa je izgledalo precej obetajoče (drugače niti nebi fasal še ene šanse).
je bilo kar razočaranje, čeprav sem imela dosti rezerve...
ampak, če ne probaš, ne moreš vedet!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:keepsake, to ni isti primer, kot če končaš zvezo oz. imaš pavze po 3,4 letih, ker se ne razumeš oz. ti je sex beden.
hmm? ne spomnim se, da bi šla najina zveza prvič v franže zaradi bednega sexa... si me zamešala s kom?

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep