Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
poloncica.85
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a poloncica.85 »

Hay Bik...

...muči me kar nekaj zadev v mojem življenju...mi lahko odgovoriš prosim...:/

--> Kdaj se bom zaposlila v svoji izobrazbeni smeri?
--> Kdaj se bom preselila?
--> Ali bom imela otroke? (kdaj in koliko)
--> Ali se bom poročila?

Precejšen zalogaj, kaj..=)
..hvala že v naprej...

Polončica

p.s.: 2.10.1985
...expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing...
Uporabniški avatar
ramsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ramsi »

pozdravljen bik
me samo zanima, če bom še kdaj srečna v ljubezni...vse kar si želim je ena sorodna duša, ki bi me imela rada tako kot tudi jaz njo
hvala
Evita.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Evita. »

Mene pa zanima na splošno ljubezen. Če se bo kaj dogajalo ali ne :D
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

Heilov Bikec ..

Hvala ti za že napovedano usodo .. Sem sprejela tvoj nasvet in začela delat na sebi .. In evo ga usoda mi je pripleljana nasproti osebo za katero bi moje srce dalo vse .. Torej me zanima kako mi v kartah kaže s to osebo? Je to moj princ? oz. tista resnejša zveza? Torej kaj mi kažejo karte? Bom srečna z njim itd. ? Ali se bi torej ta zveza obdžala dolgo? Se mi končno obeta sreča v življenju?

Lp.

ps. zakon si :)
Zadnjič spremenil *Sagitt*, dne 28. Jan. 2011 12:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

*Sagitt* napisal/-a:Heilov Bikec ..

Hvala ti za že napovedano usodo .. Sem sprejela tvoj nasvet in začela delat na sebi .. In evo ga usoda mi je pripleljana nasproti osebo za katero bi moje srce dalo vse .. Torej me zanima kako mi v kartah kaže s to osebo? Je to moj princ? oz. tista resnejša zveza? Torej kaj mi kažejo karte? Bom srečna z njim itd. ? Ali se bi torej ta zveza obdžala dolgo? Se mi končno obeta sreča v življenju?

Lp.

Some things end, some things begin and some things never change ..
mySii1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Portorož

Neprebrana objava Napisal/-a mySii1 »

Hvalaa :) :)
Zadnjič spremenil mySii1, dne 14. Feb. 2011 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MeSoWhat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MeSoWhat »

Hey Bikec

Moj datum: 22.12.1992

Zanima me, če bom uspešno nardila maturo in bila sprejeta na želen faks in na splošno ljubezen.

Hvala :D
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today. <3
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

...
Zadnjič spremenil jozica1, dne 13. Feb. 2011 7:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saneLcy_ »

Pozdravljen Bikec.
Že nekaj časa me muči moje ljubezensko življenje. Namreč v mojem življenju se z enim fantom vleče že eno leto, zadnje tri mesece pa sva v stiku vsak dan, vidiva pa se samo ko greva naključno kam na isti prostor ven. V bistvu ne vem kaj si naj mislim, zato tebe sprašujem če s tega sploh kdaj kaj bo in če se sploh splača čakati. Že jnaprej ti hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

poloncica.85 napisal/-a:Hay Bik...

...muči me kar nekaj zadev v mojem življenju...mi lahko odgovoriš prosim...:/

--> Kdaj se bom zaposlila v svoji izobrazbeni smeri?
--> Kdaj se bom preselila?
--> Ali bom imela otroke? (kdaj in koliko)
--> Ali se bom poročila?

Precejšen zalogaj, kaj..=)
..hvala že v naprej...

Polončica

p.s.: 2.10.1985

Gremo po vrsti kot hiše v Trsti. ti si me pa za kravatelc prijela. čas za vse različno teče in najtežje je čas napovedovati. po astrologiji vem, da človek ma določene aspekte oziroma tranzite ali progresije ki nakazujejomožnost teh dogodkov kot so poroke selitve in četera. Pa še tu je dost odvisno od nas če to izkoristimo. No p vseeno poglejva

Tvoja izbrana smer o kateri sprašuje še nekaj časa ne bo prišla na vrsto in močno se mi kaže, da to sploh ni to kar si ti resnično želiš. prej bi ti rekel, da boš uspešna na povsem drugem področju. zgdilo pa naj bi se v roku dveh let.

To bo pogojevalo tudi tvojo selitev tako da bo vse v istem čsu.

Vse na dva in to dve deklini. Čez dve leti se ti bo pa res dogajalo. no vse mi kaže na enoto dva. ne verjamem da o to dva meseca.

Seveda se boš poročila če že nisi ali pa si že bla.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

ramsi napisal/-a:pozdravljen bik
me samo zanima, če bom še kdaj srečna v ljubezni...vse kar si želim je ena sorodna duša, ki bi me imela rada tako kot tudi jaz njo
hvala

Neminovno boš srečna. Zdej pa tako. Sreča tvoja čaka kmalu te. Bo pa ta ki bo prišel ti bo nastavil ogledalo. če boš to preponala in zadevo predelala te bo čakala neminovna sreča. Vnasprotnem primeru boš vajo ponavljala. priporočam ti, da si prebereš knjigo moški možgani.

hehehhe
bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Evita. napisal/-a:Mene pa zanima na splošno ljubezen. Če se bo kaj dogajalo ali ne :D

he he zmeraj se nekaj dogaja vljubezni. Če i na bojnem polju pa je v naših glavah. misli nam vedno tja uidejo še posebno ko mamo vse ostalo pošlihtano. No tam so vedno in jo pričakujemo. Kr dobro si to stvar zvizualizirala in zgodilo se ti bo. Saj maš jasne pojme kaj želiš vendar pazi ta pregovor.
Nikoli ne oreš imeti preveč tistega kar nočeš. To pomeni da delaj na tistem kaj hočeš ne na tistem kar nočeš. hehehhe
bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*Sagitt* napisal/-a:Heilov Bikec ..

Lp.

najprej hvala za kompliment mi je kr grebenček zrastel hehehhe.
No pa poglejva kaj je s tem.

Ma kaže vse, da si mati mu postala. Nič narobe in pravijo ciganke, da vse šanse maš. Ne bo pa šlo lih vse gladko. predvsem pazita na komunikacijo in ne zapirajta se. Pogovarjajta se in sprejemajta različnost. Če bota to odpravila sta na konju čene pa hehehehhe bosta ponavljala učno uro.

veliko uspehov vama želim če boš pa kdi rabla kak nasvet obrni se name in ti bom pomagal.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

MeSoWhat napisal/-a:Hey Bikec

Moj datum: 22.12.1992

Zanima me, če bom uspešno nardila maturo in bila sprejeta na želen faks in na splošno ljubezen.

Hvala :D

Spusti strah in ne se s tem obremenjevat razn če to ti ustvarja andrenalin pa v tem uživaš. Seveda da boš naredila pa e govort okoli, da nisi prepričana. pozitivne afirmacije tudi če v mes malo zabušavaš ali pa si malo lenčkana. sej si v tistih letih. No na fax kamor si želiš tudi boš sprejeta.

ljubezn pa itak v mislihmaš samo se bojiš zavrnite. najte ne bostrah in povej mu kar mu pritiče. Pole pa boš videla kako naprej.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

jozica1 napisal/-a:...

..........uf
Odgovori