Pa saj te majhne razlike niso big deal oz. največkrat niso niti opazne. Bolj redko pa vidim očiten primer, da je ženska precej starejša od tipa. Drugače pa sama nisem do zdaj še nikoli bila z nikomer mlajšim od sebe, niti tam do tri, štiri leta starejšim (v resni zvezi). Vmes je samo pri enem isto starem kot sem jaz, kazalo, da je vredu fant in bolj resen od vrstnikov, pa še za tega se je kmalu izkazalo drugače.

Poleg njega mi pa ni treba spoznat še 10 isto starih ali le par let starejših, da bi se prepričala, da se najde kakšen z resnimi nameni, ker verjamem, da obstajajo tudi fanti pri 23, ki si želijo resne zveze, le da se pač nimamo kje spoznati, ali pa me ne bi pritegnil, kar pa nima smisla.
Nimam se volje ukvarjat z nekom, ki mi ne zna pokazati in povedati kaj čuti do mene, kaj ga pri meni moti, ki mi ne daje občutka, da bi mu lahko zaupala usw., ker sem v takem primeru raje sama in mi čisto nič ne manjka.

Te lastnosti pač lažje najdem pri nekomu, ki je par let starejši od mene in ima že oblikovano osebnost, cilje v življenju ipd., ter se ujameva na valovni dolžini. Seveda je še vedno tudi veliko neresnih 30-letnikov, ampak to se kaj hitro zna razbrat iz človekovega življenjskega stila, navad in kar je še teh prepoznavnih znakov za alarm (živi pri mami, ki mu kuha, pere, lika itd.). Če se pravočasno ne zazna njegovih namenov, potem pa pač jeb.... Nismo računalniki, ki bi takoj zaznali virus.