*SunFlower* napisal/-a:V osrednjem. A mogoče moški iz kakega drugega konca lažje prenašajo, da jim ženska kaj plača?

Konkubina* napisal/-a:Tak da bi se kar strinjala s tem ko je *SunFlower* napisala, da moški težko prenašajo, da bi ženska kaj plačala

Ah punce, hotela sem reči, da posplošujete. Če je vaš tak, še ne pomeni, da so vsi.
Samo enkrat sem imela "težavo", ko sem se ponudila za plačat (takratni FF). Drugače pa nikoli. Če vzameš denarnico ven, daš denar na mizo in rečeš, da tokrat boš pa ti plačala, se večino moških strinja. Če pa rečeš:
Sej bom js plačala in ga pogledaš s puppy eyes in se ne premakneš, pa verjetno res ne boš plačala. Ne rečem, da sta vidve takšni, ampak takšno vedenje opazim pri puncah
Ne bi mogla biti v odnosu, kjer ne bi nič plačala in bi mi tip vse plačeval. Res je, da ker ima trenutno več denarja, da večkrat plača in mi kdaj kej kupi tudi kar tako, ampak se tudi jaz za njega po najboljših močeh potrudim (pripravim kakšno presenečenje, ki mu veliko pomeni,..). Tisto kreganje glede računa, gre tudi meni blazno na živce. Sploh pri žlahti

. Ponavadi, če se kdo hoče z mano kregat glede računa, mu/ji potem povem, da bo on/ona naslednjič plačala. Pri nas smo navajeni: enkrat ti, enkrat js (frendi, žlahta se tut počas navaja)
A goal without a plan is just a wish.