claire napisal/-a: in ne razumem vas žensk, kako bi lahko zamerile tipu, oz. ga pustile, če bi izrazil željo, da se ne šopirite nage v savni z njegovim best frendom. a vas potem lahko ta frend tudi malo poči po ritki in se skupaj z vami tušira?
rinca in zakaj imaš ti modrc gor čez dan? saj te noben ne vidi čez.v čem je point?
Že začetek je čudno postavljen. Zakaj razumeš to kot šopirjenje? Drugi del o tem, da te še po riti udari, je pa sploh zgrešen.
Modrca nimam gor zato, da se mi prsi ne vid, ampak zaradi drugih razlogov. In poleti si ga kdaj sploh ne dam gor, zakaj bi si ga, če imam mejhne, čvrste in lepo oblikovane.
claire napisal/-a:da bi pa na morju se pred njim IN frendi afnala in se sončila gori brez... to mi moja zdrava pamet pove, da se to ne dela
Zakaj je sončenje zgoraj brez afnanje? In biti gol šopirjenje? Ne vem kako ti dojemaš svoje telo, ampak js ga ne uporabljam za afnanje in šopirjenje. Če smo na navadni plaži, vprašam družbo, če koga moti, če sem zgoraj brez in slečem zgornji del, če je vsem prav. Ampak večinoma hodim na nudistično, tako da se redko to naredi.