Principi
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Principi
Torej katerih svojih principov se držite?
Definicija principa:
princíp -a m (ȋ) 1. kar kdo sprejme, določi za usmerjanje svojega ravnanja, mišljenja; načelo: držati se principov; odstopati od svojih principov; ravnati po moralnih principih; ima trdne principe / vzgojni principi; princip postopnosti, razumljivosti / knjiž., ekspr. vztrajati do konca, je njegov življenjski princip življenjsko vodilo.
Definicija principa:
princíp -a m (ȋ) 1. kar kdo sprejme, določi za usmerjanje svojega ravnanja, mišljenja; načelo: držati se principov; odstopati od svojih principov; ravnati po moralnih principih; ima trdne principe / vzgojni principi; princip postopnosti, razumljivosti / knjiž., ekspr. vztrajati do konca, je njegov življenjski princip življenjsko vodilo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Mal pretiravas s tem kok si lastijo. Sploh zadnje case so nekam broke.
Jst jim tut ne dam kesa, ker nisem njihov vernik in zato ne vidim poante, da bi podpiral versko organizacijo kateri ne pripadam.
Ceprov to ni ravno nek blazen primer principa, saj nisi z nicemer motiviran, da bi ravnal drugace, tak princip je lahko drzati.
Naprimer imeti princip ne seksati z zasedenimi zenskami, pa da se ti dejansko ponujajo, je precej tezje drzati.

Jst jim tut ne dam kesa, ker nisem njihov vernik in zato ne vidim poante, da bi podpiral versko organizacijo kateri ne pripadam.
Ceprov to ni ravno nek blazen primer principa, saj nisi z nicemer motiviran, da bi ravnal drugace, tak princip je lahko drzati.
Naprimer imeti princip ne seksati z zasedenimi zenskami, pa da se ti dejansko ponujajo, je precej tezje drzati.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Moji principi>
-Ne pijem alkohola, vcasih popijem cist mal za zabavo, kar je dalec od pijanstva. Pac menim da pijane zenske, ne zgledajo lepo.
-Mamila strogo ne.
-Ne kadim.
-Ne varam.
-Me mora moski povabit na prvi zmenek in narediti prvi korak. Sem hotla probat enkrat, da bi jaz prva povabila in ugotovila, da ne morem it cez sebe, in da mi zelo pomeni, da me moski prv povabi.
-Ne seksam brez obveznosti, za mene FF ne obstaja(pac tako so me vzgojili in jas sem si uzela to resno).
-Vadim vsak dan, najmanj 35min, ce ne naredim tega, imam slabo vest, ker nikoli nocem dobiti celulita.
-Nosim vsak dan pete, nevem zakaj, mislim da sem to pobrala iz otrostva, kot otrok sem mislila, da je prava zenska tista, ki nosi pete in krilo. Prvzaprav imam samo ene teniske in to je to, ostalo so samo pete.
-Sem urejena vsak dan, kar se tice videza in higiene, ker menim, da je to zelo pomebno.
-Spucam sobo obvezno enkrat na teden, lahko tudi kaj vmes, ker ne maram umazanije.
-Moj princip je biti odgovorna in resna, kar se tice faksa in delo, zmeraj sem hotla dobiti stvari po zasluzeni poti, goljufije ne maram.
-Ne pijem alkohola, vcasih popijem cist mal za zabavo, kar je dalec od pijanstva. Pac menim da pijane zenske, ne zgledajo lepo.
-Mamila strogo ne.
-Ne kadim.
-Ne varam.
-Me mora moski povabit na prvi zmenek in narediti prvi korak. Sem hotla probat enkrat, da bi jaz prva povabila in ugotovila, da ne morem it cez sebe, in da mi zelo pomeni, da me moski prv povabi.
-Ne seksam brez obveznosti, za mene FF ne obstaja(pac tako so me vzgojili in jas sem si uzela to resno).
-Vadim vsak dan, najmanj 35min, ce ne naredim tega, imam slabo vest, ker nikoli nocem dobiti celulita.
-Nosim vsak dan pete, nevem zakaj, mislim da sem to pobrala iz otrostva, kot otrok sem mislila, da je prava zenska tista, ki nosi pete in krilo. Prvzaprav imam samo ene teniske in to je to, ostalo so samo pete.
-Sem urejena vsak dan, kar se tice videza in higiene, ker menim, da je to zelo pomebno.
-Spucam sobo obvezno enkrat na teden, lahko tudi kaj vmes, ker ne maram umazanije.
-Moj princip je biti odgovorna in resna, kar se tice faksa in delo, zmeraj sem hotla dobiti stvari po zasluzeni poti, goljufije ne maram.
-
- Komunikatorka
Akvamarin napisal/-a:-Nosim vsak dan pete, nevem zakaj, mislim da sem to pobrala iz otrostva, kot otrok sem mislila, da je prava zenska tista, ki nosi pete in krilo.
Ironicno imajo najlepsa stopala zenske, ki ne nosijo pet ali spicastih cevljev.
Zenske, ki konstantno nosijo spicake imajo pohabljena stopala.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:-Nosim vsak dan pete, nevem zakaj, mislim da sem to pobrala iz otrostva, kot otrok sem mislila, da je prava zenska tista, ki nosi pete in krilo.
Ironicno imajo najlepsa stopala zenske, ki ne nosijo pet ali spicastih cevljev.
Zenske, ki konstantno nosijo spicake imajo pohabljena stopala.
Spicastih cevljev se izogibam in jih ne nosim.Je pa res, da vsak dan slisim komentarje v smislu>Ne vem kako zdrzis v petah, ti se bo skrajsala Ahilova tetiva, skodljivo je za stopala...Ce sem iskrena, najvec obrabljenih stopal sem imela od enih ravnih cevljev, da sem jih prav vrgla, celo nogavice mi so se trgale, pa ni to da je bila nevstrezna stevilka, za vraga ne vem kaj je bilo.
Mislim imas pete in pete! Predvsem cevelj mora biti udoben in te ne sme pritiskat in zuljit. Tudi ravne cevlje lahko obrabjajo stopala, ce niso udobne.
Pete res znajo bit skodljive, ce jih ne znas nositi. Iz ortopedskega vidika sem vse to prestudirala, pac za dnevne aktivnosti naj bi bila peta najvec do 5 cm in bolj debelejsa, kar pac se racuna za neskodljivo, potem moras imeti tudi cvrste noge, da bi preprecil poskodbo misic, se pravi moras vaditi. Tako da za dnevne aktivnosti imam nizjo in debeljejso peto. Kadar grem ven ali pa kake svacanosti, pa imam visjo in tanjso peto.
Zaenkrat pa res nikoli nisem imela obrabljena stopala, tudi grem na masazo stopal, tako da nisam opazila nobenih nevsecnostih.
ok. ker mam glih cajt.
ne vem, če ravno to, da je ženska urejena sodi pod princip. to je njena navada. ne princip.
iz principa ne bom poklicala svoje prijateljice še enkrat za kavo, ker sem jo že trikrat. moja navada je poklicati prijateljico za kavo.
iz principa si bom obula visoke čevlje na fax, ker gre sošolkam to v nos. moja navada je nositi pete, kadar nimam veliko hoje.
itd.
akvamarin ti si vse skupaj pomešala, jaz pa sem ti to iz principa vrgla naprej.
ne vem, če ravno to, da je ženska urejena sodi pod princip. to je njena navada. ne princip.
iz principa ne bom poklicala svoje prijateljice še enkrat za kavo, ker sem jo že trikrat. moja navada je poklicati prijateljico za kavo.
iz principa si bom obula visoke čevlje na fax, ker gre sošolkam to v nos. moja navada je nositi pete, kadar nimam veliko hoje.
itd.
akvamarin ti si vse skupaj pomešala, jaz pa sem ti to iz principa vrgla naprej.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Claire, jaz tudi ko sem pisala, sem gruntala isto kot ti, ali to spada pod navade, pa sem vseeno napisala, ker mislim, da dolocene navade nastanejo iz principov in obratno.
LedZeppelin, ne vem za ostale zenske, jaz imam principov in se drzim tak mocno,da vcasih sem se tudi skregala, ko me je reimo folk prepriceval, naj probam kokaina, ali naj furam seks brez obveznosti, itn...
LedZeppelin, ne vem za ostale zenske, jaz imam principov in se drzim tak mocno,da vcasih sem se tudi skregala, ko me je reimo folk prepriceval, naj probam kokaina, ali naj furam seks brez obveznosti, itn...
-
- Cosmofrik
claire napisal/-a:iz principa ne bom poklicala svoje prijateljice še enkrat za kavo, ker sem jo že trikrat. moja navada je poklicati prijateljico za kavo.
tole. in če take stvari trajajo preveč časa, se iz principa nikoli več ne dobim z njo.
iz principa ne povem nič osebnega o sebi in drugih v družbi nekaterih sodelavk, ki non stop opravljajo.
iz principa si za k tašči nalakiram nohte z najbolj nemogočo barvo, da jih potem lahko ona komentira.
niso to ravno neka življenjska navodila, ampak včasih sem rada malo žleht

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.