Tako že imaš neko dejanje in ga po tem sodiš..Nič ne pred-sodiš.

candy. napisal/-a:Ravno o spodnjih vprašanjih z interneta sva prej debatirali s prijateljicopa da vidmo..
1. Bi šli z transvestitom na ples? ja
2. Izgubili ste denarnico in ne morete na avtobus. Bi prosili neznanca za denar? ja
3. Pijan prijatelj vas povabi v gostilno, bi šli ali bi našli kak izgovor? odvisno kako pijan bi bil
4. Starčku je padla proteza na tla,bi mu jo pobrali? ne
5. Bi imeli za prijatelja istospolno usmerjenega? ja, zelo rada
6. Bi upali seksat na javnem kraju? ja
7. Bi imeli za partnerja temnopoltega (črnca npr.? ja
8. Bi pili iz steklenice z žganjem,ki vam jo ponudi klošar? ne
9. Bi se še družili s prijateljem za katerega ste pravkar zvedeli, da je eksibicijonost? ne vem
10. Bi šli na nudistično plažo? rajši sem na navadni, ampak bi
11. Vidite prijatelja na drugi strani ceste, kjer je polno ljudi. Bi se drli na ves glas, da bi vas opazil? ne
12. Bi se rokovali s človekom, ki ima aids? ja
13. Bi seksali z nekom, ki je 20 let starejši od vas? nism prepričana
14. Bi rekli svojemu šefu, da mu nekaj štrli iz nosa in naj se obriše? bi, ampak v olepšani verziji.
15. Bi šli v mesto z dvama različnima čevljema?
ne
candy. napisal/-a:Ravno o spodnjih vprašanjih z interneta sva prej debatirali s prijateljicopa da vidmo..
1. Bi šli z transvestitom na ples? Ja
2. Izgubili ste denarnico in ne morete na avtobus. Bi prosili neznanca za denar? Ja
3. Pijan prijatelj vas povabi v gostilno, bi šli ali bi našli kak izgovor?
Če bi si želela it bi šla, če ne, bi mu rekla, da se mi ne da in da bi tud njemu blo bolš da se gre domov streznit ( če bi bil že dobro pijan)
4. Starčku je padla proteza na tla,bi mu jo pobrali? Ne
5. Bi imeli za prijatelja istospolno usmerjenega? Ga imam
6. Bi upali seksat na javnem kraju? Ja
7. Bi imeli za partnerja temnopoltega (črnca npr.? Ja
8. Bi pili iz steklenice z žganjem,ki vam jo ponudi klošar? Ne pijem žganja
9. Bi se še družili s prijateljem za katerega ste pravkar zvedeli, da je eksibicijonost?
Mi je to grozno! ampak ne morem točno rečt, kaj bi naredila, če bi izvedela, da to počne kolega. Verjetno bi se najprej želela pogovoriti. Če se to ne bi končalo bi najbrž poskušala prekinila stike.
10. Bi šli na nudistično plažo? Ja
11. Vidite prijatelja na drugi strani ceste, kjer je polno ljudi. Bi se drli na ves glas, da bi vas opazil? Ja
12. Bi se rokovali s človekom, ki ima aids? Ja
13. Bi seksali z nekom, ki je 20 let starejši od vas? Ja
14. Bi rekli svojemu šefu, da mu nekaj štrli iz nosa in naj se obriše? Ja
15. Bi šli v mesto z dvama različnima čevljema? Ja
1. Bi šli z transvestitom na ples? Da
2. Izgubili ste denarnico in ne morete na avtobus. Bi prosili neznanca za denar? Se mi je že zgodilo in ne nisem mogla. Sem se raje z voznikom dogovorila.
3. Pijan prijatelj vas povabi v gostilno, bi šli ali bi našli kak izgovor? Ne ne bi šla.
4. Starčku je padla proteza na tla,bi mu jo pobrali? Da
5. Bi imeli za prijatelja istospolno usmerjenega? Imam.
6. Bi upali seksat na javnem kraju? Da
7. Bi imeli za partnerja temnopoltega (črnca npr.? Seveda.
8. Bi pili iz steklenice z žganjem,ki vam jo ponudi klošar? Ne
9. Bi se še družili s prijateljem za katerega ste pravkar zvedeli, da je eksibicijonost? Da
10. Bi šli na nudistično plažo? Da
11. Vidite prijatelja na drugi strani ceste, kjer je polno ljudi. Bi se drli na ves glas, da bi vas opazil? Ne, sej imamo telefone.
12. Bi se rokovali s človekom, ki ima aids? Da
13. Bi seksali z nekom, ki je 20 let starejši od vas? Da
14. Bi rekli svojemu šefu, da mu nekaj štrli iz nosa in naj se obriše? Da
15. Bi šli v mesto z dvama različnima čevljema? Ne