Kleio napisal/-a:mah ja... jaz sem samska točno en teden, pa mi ne gre ravno najbolje. Mislim... en dan mi kaže dobro, uživam z ljudmi, posvečam se več svojim hobijem in faksu... potem pa dam skozi spet en vikend, ko se sploh ne morem zbrati, nevem kaj bi sama s sabo in da si preprečim premišljevanje pogledam po 4 filme na dan. Vendar še vedno ne vem ali ga pogrešam zaradi njega samega ali zato, ker sem bila tako navezana nanj. Najbolj mi gre na živce, da sem še vedno čisto razdvojena in ne morem uživati ne v zvezi pa ne ko sem samskakako brezveze
Skoraj enake misli imaš kot jaz. Jaz sem samska sedaj 3 tedne in imam dneve, ko sem čisto kul in se počutim, kot da sedaj pa res uživam, nekatere dneve sem pa čisto na tleh in skozi razmišljam o tem kako čudna in neracionalna sem. Pri meni je namreč bilo tako, da sem ga jaz pustila, čeprav me je močno ljubil, ampak je bilo dosti drugih razlogov...In imam dneve, ko mislim da sem naredila prav in dneve ko ne! Razdvojena totalno! Ker tudi v zvezi nisem uživala najbolj oz. da bi ga resnično ljubila in popolnoma sprejemala.
Tako, da sem se sedaj odločila, da si bom svoje dobre misli ponavljala: sedaj imam idealno priliko, da naredim nekaj na sebi (na psihi in fizično) in spoznam 'pravega', ko bom res pripravljena. Do takrat pa zabava!? ali kaj?...ja...
Upam, da ta razdvojenost mine! Kako uspeva puncam, ki so samske že dalj časa, da so dobre volje? Kako potem ločiti, če ti je nekdo všeč samo ker si osamljena ali ker ti res sede? Wauuuu toliko vprašanj imam sedaj (nisem bila samska že 5 let)! Help please!