Smiselnost zveze, grajenja skupnega življenja, imeti otroka?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

sirova štručka napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:misliš rečt da si preveč egoističen?

ja ni nujn, sem že tud slišala za primerek, ki noče imet otrok, zarad vseh slabih stvari, ki se napovedujejo zemlji oz. življenju na njem.

taki so še hujši.."ne bom imel otroka, ker ga nočem spravit na ta grdi, grdi svet"..ko da je RES tak hudo :?
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a RmX »

sirova štručka napisal/-a:gniješ al pa mal budalo delaš iz sebe tu na forumu, upam da slednje, v vsakem primeru pa more bit nek razlog zakaj to delaš in dvomim, da je razlog ta, da te zanimajo in preučuješ odzive neznancev na svoje pizdarije, tak da res svetujem kako samorefleksijo, ker najprej je treba poznat problem, da se ga potem lahko začne reševat in ti vsekakor problem(e) imaš.

Vidim kako je pri ljudeh, ki jih poznsm.. Pr znancih,prijateljih..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

To je najslabše. "Vidiš", vidiš KAR HOČEŠ. Pojma nimaš o njihovih resničnih odnosih, pa tudi, če ga imaš, vidiš pri parih primerih in ne celotni populaciji. Kakšen bullshit no.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

jz ne vidim pointa da si z nekom če ti res ni ful do njega....verjamem pada marsikdo vztraja zaradi financ, otrok, navade in ker skupno življenje nudi določene ugodnosti...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^sej tega nihče ne zagovarja.. samo hočemo vlit mal upanja takim, ki so totalno se odpovedal misli o srečni partnerski zvezi. :)

rinca napisal/-a:pa prosim nehaj noben z d-jem pisat :mad: :mad:
Zgleda kot da je skoz prehlajen ("doben") :lach:
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a RmX »

..Evelyn.. napisal/-a:To je najslabše. "Vidiš", vidiš KAR HOČEŠ. Pojma nimaš o njihovih resničnih odnosih, pa tudi, če ga imaš, vidiš pri parih primerih in ne celotni populaciji. Kakšen bullshit no.

Videl sem dovolj da vem, da to ni zame.. In dobro vem in razumem kaj se dogaja z znanci..
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^sour grapes. :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

rinca napisal/-a:tisti, ki iščete/čakate na večno ljubezen, ste zelo naivni, posledično razočarani in pišete take poste. to, da sta dva po 20-ih letih še skupaj, je po mojem mnenju bolj racionalna odločitev kot pa posledica usodne ljubezni.

mene moja zveza omejuje v tem, da ne seksam z drugimi, kar zame ne predstavlja neko hudo omejitev. to, da imam otroka, me tudi sigurno v čem omejuje, ampak mi več pomeni imeti otroka in sem zadovoljna. drugače pa nisva ljubosumna, imava vsak svojo družbo, hodiva ven kolikor čas in okoliščine dopuščajo. z njim sem toliko doživela, da bi težko rekla da sem zaradi njega zamudila kaj lepega.

predvsem pa predlagam, da se malo manj brigate za druge in bolj skrbite za lastno srečo in zadovoljstvo.

LedZeppelin, dandanes pri vseh ločencih, koruznikih, parih brez otrok, samskih itd., težko verjamem da je smisel naše kulture vztrajanje v zvezi za vsako ceno. In ne vem v katerem selu se leta 2011 ženske sprašuje, zakaj študirajo?

Podpis pod to. Sploh nimam kaj dodati.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

purple_rain napisal/-a:
rinca napisal/-a:pa prosim nehaj noben z d-jem pisat :mad: :mad:
Zgleda kot da je skoz prehlajen ("doben") :lach:

da ne bom začel pisat kak naj vi nehate pisat, ker mene moti. Jaz pišem večinoma kot govorim - tako kot vi - in govorim doben z d-jem in bom tud pisal tak pa, če se ti na glavo postaviš. :P

sirova štručka napisal/-a:teb ni, marsikomu pa verjetno je...
Kar 85 milijonov ljudi v Evropi živi na pragu revščine. V Sloveniji je pod pragom materialne revščine 12 odstotkov prebivalcev, okoli 100.000 pa je brezposelnih.

plus to, da sem js napisala, da noče imet otrok, zaradi vsega kar se napoveduje.

tako je sirova. sem vedo, da maš potencial ti. :D

jaz sem pač eden tako mislečih in raje posvojim kakega otroka, ki je že itak bil vržen v ta gnijoči svet kot pa, da jaz vržem enega v njega.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

lucky me, da se mi ni treba za ves svet sekirat :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

sirova štručka napisal/-a:ne bit tuk egoistična :P upaj raj, da se tvojemu otroku ne bo treba.

:top:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori