Tananda napisal/-a:Dvomim, da lahko povprečna oseba, torej ne zbiratelj in ne strokovnjak, od oka vidi razliko med nakitom iz srebra/druge podobne kovine in belim zlatom.
Pretiravat pa res ni treba no...
sirova štručka napisal/-a:Ma ne, ne vem kaj ti ne gre v glavo...
Point being: nismo vse take.. če jz to prav razumem Tanando; pač, že čisto zlajnano, ljudje smo si različni in imamo različne želje/vzgibe/tralala; jz bi tud bla bolj vesela (lahko drageLimeta.* napisal/-a:Če bi dobila kej tazga od fanta za darilo, super bi z veseljem nosila ker mam rada nakit in drage stvari () bi bla pa pravtako vesela če bi vedla da nima denarja na pretek in mi kupu kšno drugo malenkost.
Se mi zdi, da je tudi tole za upoštevat..s0nckic4 napisal/-a:ne dvomim pa, da bo z leti prišla tudi ljubezen do pravega nakita.
McLarnovc napisal/-a:Pretiravat pa res ni treba no...
sirova štručka napisal/-a:Ja, ampak nisem js tista, ki se sprašuje kaj ženske vidijo na predragem nakitu.
Tananda
sirova štručka napisal/-a:Tak kot bi js šla odpret temo, zakaj vse ne nosijo dragega nakita in raje kič, potem bi pa dobila odgovore, da je kič cenejši, da si dragega ne morjo privoščit, da se jim zdi škoda gnara za dragega, ko pa si lahko za ta denar kupiš nekaj kar bolj preferiraš, tu pa odgovor zakaj si ne bi privoščil, če ti je všeč, če imaš to možnost in se ti hkrati ni treba odrekati, ni ok.
Tananda napisal/-a:Care to explain? Al pa vsaj argumentiraj, da se lahko (ne)strinjam.
Tananda napisal/-a:Dvomim, da lahko povprečna oseba, torej ne zbiratelj in ne strokovnjak, od oka vidi razliko med nakitom iz srebra/druge podobne kovine in belim zlatom.
sirova štručka napisal/-a:nč wrongTananda napisal/-a:Namreč pred kratkim sem razmišljala, kaj ženske sploh vidijo na predragem nakitu iz pravih diamantov, zlata itd.
sirova štručka napisal/-a:Kako razliko bi js čutla, če mi prinese drago al manj drago?
Tiste, ki so vajene dragega in imajo vse, verjamem, da bi jo čutle.
Js še vsega nimam, zato "nepotrebnih" dragih daril ne potrebujem in tud ne želim, da bi kdo preveč zapravljal zame. Ampak to se zna čez par let spremenit
sirova štručka napisal/-a:Al pa še en primer: fotra maš bogatga, se ti res zdi, da je iz srca, ko bi ti kupu eno zarjavelo stoenko? Če pa bi ti kupil novga BMW-ja, bi ga imela pa še trikrat raj.
McLarnovc napisal/-a:Srebro se dokaj hitro loči od belega zlata, ker zelo hitro potemni. Pa tudi pod prsti je očutek čisto drugačen.
Nevem, meni se zdi malo neumna izjava, da je en platinast prstan s pravim diamantom enako lep, kot nek srebrn prstan s cirkoni.
McLarnovc napisal/-a:Tananda sicer pa super za tvojega tipa, da ti bo lahko kupil verižico iz aluminija, rekel pa ti bo, da je iz belega zlata...
Sej to - diamantov se pač ne rabi, ampak samo močno močno želi (pomoje; ne vem, me ne gane (še?)).sirova štručka napisal/-a:Js pa, če bom lahko svojemu otroku nekaj kupla mu bom kupla, kar ne pomeni, da bo zato tolk slabš vzgojen, tako sem bila vzgojena, vedno sem dobila kar sem rabla in odrastla sem v čudovito osebo