Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Všečen nov del. :D

Blair & Dan - :respekt: kok sem se jima nasmejala ("hey, look, Georgina's baby!")

Yay za več Erica :cheer: (nay za njegove nove naveze)

ter:
Tearjerker napisal/-a:Oh, Damien :hearts: Pogrešala sn ga, lahka bi večkrat prišu v GG s kako drogo težit.
:D

Aja, pa lepo, da Rufus želi pomagat, ampak to bo en hecen S&B&D trikotnik, če se Ben res preseli..svašta.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^se strinjam YAY za Ericove nove navezo, še posebi z Damienom :hearts: ker to pomen da MOAR DAMIEN for meeee :D (nisn si mislla da bom v GG kdaj dožvela meni všečnega tipa, pa sem ga in zaj nočem da gre, upam da se bojo vsi navlekl česa). Naj pride še Jenny nazaj :twisted:

Blair & Dan sta res funny, še posebi tam ko sta se zbockala :D Serena pa iz epizode v epizodo bolj dosadna.... Pa kaj je s tem Benom, da sn js na njegovem mestu zbrcam S. in the ovaries, pa tud če ni nić kriva.

Aja pa bruh na obleko od Lily ki jo je mela na konc na zabavi :irre:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Zakaj nay?
Se vsaj neki dogaja :D Očitno imava z Tearjerker podobno mnenje.

Serena- o bog, vsakih 5 delov druga nora ljubezen :? Če pred koncem sezone vidmo še enkrat N-S-D trikotnik bom popizdla :evil: :evil:

Sicer mi je pa Ben kar kul nov lik, ta dva, ki kupujeta Bass firmo pa sploh ne! Pa prijateljstvo Blair+ Dan je kul. Sam da ne bo kej več!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nay, ker nočem, da mi Erica "pokvarijo". :nein:

Sicer sem za, da je nekdo, ki bo delal zdrahe :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

*mala* napisal/-a:Serena- o bog, vsakih 5 delov druga nora ljubezen :?

Sicer mi je pa Ben kar kul nov lik, ta dva, ki kupujeta Bass firmo pa sploh ne! Pa prijateljstvo Blair+ Dan je kul. Sam da ne bo kej več!

Se čist strinjam :) , Serena se mi je pa tolk s to vlogo zamirla, da je niti v filmih ne morem vidt.
Eric-Damien zna biti zanimivo :D , Jenny pa ne pogrešam zaenkrat.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Serena mi gre vedno bolj na živce. Pogrešam Jenny. Tista nova dva lika, ki sta kupla Bass firmo mi nista preveč všeč. Dan in Blair sta mi zabavna... saj ju ne mislijo slučajno spoparčkat? Sam to bi še manjkalo... :?
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Men sta tud Thorpova bedna. Una Raina zgleda ko da je požrla vse znanje tega sveta, ob tastarem se pa kuj spomnim ko je igral Carterja v Spin City pa je mel unga bogega mopsa Ragsa ko je skoz umiro. Bogi pjes.

Slika I'm so taking over your company! (Not :roll: )
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ampak Carter je bil faca! :D

Hrmph. Upam, da D&B ne bojo probal kej sforsirat v kakšne čudne vode..men se zdi, da bi tole lahko blo neko res lepo prijateljstvo (yes yes, I know, it's just a TV show).
Sadly, tole mi je zadnjih par epizod edino zanimivo dogajanje..
Npr., v zadnjem delu mi pol K* ni blo jasno kaj je to med Lily & Chuckom VS Thropova - mislm, razumem že, ampak vseeno je krneki. :?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Itak da je bil faca :D Zato mi je ostal v spominu dost bolj kot Carter, ne pa kot Thorpe.

Sicer sem pa med gledanjem zadnjega dela liek 4x skor zaspala, ampak sem vesela da sem počakala do konca.... Damien pač :P Sem mislla da ga ne bo več zarad špeckahl Nejta in Humfrija :cry: But he's back in black & evil :twisted:

Serena in Ben pa... No comment, js ne morm in ne morn razumet zakaj je S kao tok vau da vsi skup padajo pa kako slamo ma v glavi da iz epizode v epizodo nesmrtno ljubi drugega. Po drugi strani majo tud vsi tipi slamo v glavi, da jim je kao tak čudovita. Posebi Ben, omfg, js bi jo zadavla na njegovem mestu, četud ni kriva ne pa mwa mwa. Raina mi je tud dosadna, Blair & Dan sta pa še kr zanimiva no.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A sem jaz dobro razumela, da sta od S mama in Ben nekaj mela al spala skupaj al whatever? Al sem sam dobla tak filing, ko je Damien Ericu rekel češ da bo povedal kaj je blo... al nekaj v tem smislu? :D
Yada, yada, yada...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^neee, Lily & Carter imata skupno zgodovino (tle gre pol za osebno maščevanje, ko Thorpova hočeta Bass industries),
Lily je pa Bena spravla v zapor, zato da je zavarovala "dobro ime" njene hčere (in celotne družine) :roll: -> Damien pa vse to ve, ker je on takrat "zašpecal" Bena in S.

(hjoj, preveč mam časa :D)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men je pa GG vedno bolj kr neki. Včasih je bila prva stvar, ki sem jo potegnila ob torkih, sedaj pa skoraj že pozabim, da je tud kle nov del :?

Hočem Jenny :D Edino Blair in Dan sta kul. V bistvu ko pomislim, niti nebi bla slab par, ker imata precej skupnega (velik več kot B-C ali D-S).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja dobro je... se vidi, da sem na pol spala ko sem gledala haha :D

*mala* napisal/-a:Hočem Jenny :biggrin: Edino Blair in Dan sta kul. V bistvu ko pomislim, niti nebi bla slab par, ker imata precej skupnega (velik več kot B-C ali D-S).

Agree :D Mislite, da ju bodo sparčkali?
Yada, yada, yada...
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

jaz bi Jenny nazaj :cry: te poslovne zadeve so tak boring. D&B sta mi zabavna. ben mi pa izgleda kot nek brat od S. ma kaj si nista ful ful podobna po konstrukciji? in na začetku je ben zgledal kot da ima neko hrbtenico zdej je pa mehkužec prve kategorije. sicer ne vem ali je to maslo tega da sem danes gledala 5 epizod za nazaj ampak meni je vedno bolj dolgočasno. ta zadnji del se mi skoraj ni dalo več. ko bi vsaj jenny prišla in začela hodit z D... in V bi se tudi lahko vrnila. Raina me spominja na metlo. mi je lepa a hkrati odbijajoče okorna - ja težko opišem moje mnenje o njej. in vse se mi prepočasi dogaja. jaz bi acijo. :horse:
Thanks to denial, I'm immortal!
Odgovori