miteq napisal/-a:Kaj je tukaj sploh katera, ki si NI dala spulit modrostnih zobov? Jaz imam vse 4 zunaj, pa jih ne mislim dat odstranit. Spomnim se, ko prihajali ven, je malo bolelo, zdaj pa že nekaj časa ni krize. Upam, da bo tako tudi ostalo.
js si jih nism dala zrit.. mogla bi si jih k mam premajhno čeljust in so sam napou zuni in včasih zna tudi fajn bolet, sam bi mi mogli rezat dlesn tko da to odpade

, da ne omenjam, da po enem mescu še vedno samo na eni strani jem, da ne bi slučajno kej poškodovala. Potem sploh jedla ne bi nič trdih stvari kak mesec ...

. Meni ni žal, da sem šla odstraniti vse naenkrat, predvsem zaradi bolečine. Pri splošni anesteziji je lažje, ker spiš in nič ne veš kaj delajo, potem pa tako dobiš zdravila, ki olajšajo bolečino. Moram priznati, da me po operaciji niti en dan ni (preveč) bolelo. Edino nerodno je, ker imaš zatečen obraz in težko govoriš in ješ. Ampak gre, če se potrudiš.
To je normalno. Prvi dan nisem jedla sploh nič, potem pa nekaj dni samo tekočo hrano. Po tretjem dnevu pa je bilo vedno bolje. Rana ne boli več po dveh tednih, celi pa se še dober mesec. Sem pa takrat vzela kar nekaj Nalgesinov na dan. Ampak res pazi, da se to rana slučajno ne vname.. Upam, da ti bo čimprej bolje!! Počivaj 
S tabletami pa se kar fajn filam...Meni je sicer včeraj uspelo pojest mini porcijo špagetov, ker sem jih na drobno nasekala, pa puding sem pojedla..tolk, da nisem tablet na prazen želodec glodala