Heii..
zanima me.. ko bom prvič doživela spolni odnos.. je vedno kri prisotna? kaj če starši vidijo kri na postelji? kje ste prvič imeli spolni odnos? veedno me je strah če bom npr. pri tipu doma.. in bi se pač to zgodilo. sram bi me bilo če bi bila postelja krvava.. pri meni doma pa tudi ne ker potem to lahko vidijo straši.
ja, to zna biti problem, po prvem seksu zna postelja izgledati kot po kakšnem masakru...
jaz ti priporočam, da kupiš rdečo posteljnino v barvi krvi pa da se naučiš prat perilo, predvsem pa da ne seksaš dokler si v stanju postavljati takšna vprašanja...
ni nujno, da krvaviš. jaz npr nisem. To je čist odvisno. Dost pomembno je tud kolko si sproščena pred samim spolnim odnosom. Ne spuščaj se v to samo zaradi tega, ker si fant to želi, ampak takrat ko si boš tudi sama to želela in ko boš res pripravljena. Če pa že boš krvavela, te nima za kej bit sram, če je fant dost zrel, bo že razumel, da je to neki čist normalnega. pa tud niso to litri krvi... par kapljic boš pa že spucala, važno je da bo lepo
kot je evva namignila, najprej se moraš počutit pripravljeno, da res to hočeš...potem bo tudi sex in vse skupaj lepše.
Saj ne bo to kot v klavnici...ni toliko krvi.
Pa si pripravi kako brisačo, da jo daš spodaj ali pa kaj podobnega, če ti je nerodno da bi kdo videl rjuho, ampak dvomim, da je sploh toliko krvi da bi se kaj poznalo.
Drugače je pa z sexom med mentruacijo...takrat je pa brisača skoraj nujni dodatek.
OK, ti bom poskusila odgovorit na vsa vprašanja.
1. Ni nujno da punca krvavi pri prvem spolnem odnosu. Če pa že, gre za manjšo količino krvi (par kapljic), to pa z lahko opereš z pižame/posteljnine.
2. Starši ne bodo videli zadeve, če bota morebitno kri oprala. Če pa že, pa poveš da si dobila M.
3. Prvič sva spala skupaj pri meni doma (seveda na postelji).
Še nasplošno,pri meni je bilo tak da sem kravavela, ampak postelja je ostala čista, par kapljic krvi je bilo na majici od fanta in na moji pižami (res ne vem kako se je tam znajdla). Najbolj pomembno je pa da si na 1. spolni odnos pripravljena, da ne podležeš pritisku, da si sproščena, zaščitena, da si tega želiš, da fantu zaupaš...
Kri pri meni ni bila prisotna. Ker sem že prej bila ob deviško kožico oz. himen. Naj te nebo sram. Tip mora vedet, kako in kaj, to lahko pričakujeta! Ne glede na vse, pa lahko nekaj podstavita, kakšno brisačo ali nekaj.
Jao punca .. Nič se neboj 1 sexa. Ko boš pripravljena se pa prepusti. In ni rečeno da boš krvavela če ne boš happy you. Če ne pa tudi ni tolko krvi da bi se opazlo. Al pa ti priporočam da si nekaj podložis odpsod.
Pa ne pozab na zaščito.
Some things end, some things begin and some things never change ..