Solarij
Js pa ne razumem zakaj solarij ne sproži te alergije? A ni blo včasih tak, da je 10 min solarija kot par ur na soncu? I don't get it.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Mislm, pa sej nas poletje ne "preseneti čez noč", da je pa kar naenkrat +30°C in smo vsi takoj "v nevarnosti" in zažgani.
To res ne, ampak jaz ne hodim v solarij za pripravo na poletje zato, da me ne bi zažgalo, ampak zato, da sem potem do morja že malo porjavela. Ja, priznam, se rada sončim oz. "pržim" v solariju, kot radi pravijo tisti, ki so goreči nasprotniki tega.

Ally, tukaj bi bilo dobro vprašat.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^oo, sam jz sem si bla pa najbolj všeč, ko sem bla črnolaska (na bledo polt) - ne, nisem bla emo/goth.
Ne, sej, vsakemu svoje, sam res mi ni jasno..jz grem raj zdej še mal na sončka in se tko veselit prihajajočega poletja
, ne razumem pa zakaj je treba bit "pripravljena" -> že porjavela še pred poletjem. 

Ne, sej, vsakemu svoje, sam res mi ni jasno..jz grem raj zdej še mal na sončka in se tko veselit prihajajočega poletja

-
- Cosmopsiho
Nekaj časa (v srednješolskih časih) sem si bila celo všeč z bledo poltjo, čeprav je kontrast seval na daljavo.
Ne vem no, se mi zdi, da ta kontrast nekaterim res paše, če imajo lepe obrazne poteze, jaz pa ravno ne posedujem neke posebne lepote, pa mam potem rada vsaj nekaj porjavele kože.
Pa še paše mi ležat na toplem.
Čeprav ga ni čez morje, ampak tam se ponavadi ne sončim dosti, ker ležanje na soncu par ur težje prenašam.
*mala*, trenutno je še videt zdrava, kakšna bo pa čez par let pa ti ne znam povedat.

*mala*, trenutno je še videt zdrava, kakšna bo pa čez par let pa ti ne znam povedat.

-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Js pa priznam, da bi ful rada vidla polt teh punc tukaj, ki vztrajno hodijo v solarij
Moja je jogurtkasta

Zmagajo pa une bejbe, k delajo u solariju, k se itak przijo usak dan, in so pol sred januarja nenormalno rjave/oranzne - wannabe latin bejbe

Live. Love. Surf.
-
- Cosmopsiho
legally blonde napisal/-a:Zmagajo pa une bejbe, k delajo u solariju, k se itak przijo usak dan, in so pol sred januarja nenormalno rjave/oranzne - wannabe latin bejbe
Takoj se opazi, katera je ful porjavela od solarija ali sonca. Od solarija ne moreš biti nikoli lepo rjav kot od sonca. Za začetno porjavelost je ok, tiste, ki pa redno hodijo v solarij, pa so oranžne in ne rjave.

- NaomiKlein
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho