positive vibration napisal/-a:Ja ok, pa mi povej, kake stranske učinke bi po tvojem mogla met? Bi mogla skup padat? Očitno niso pretiravali z dozo, ampak dejstvo je, da od 3 juice vodk nisem mogla - tehnično nisem mogla bit tak nažgana, da se ne spomnim ničesar.
Da še odgovorim na tole:
Mogoče imajo na Finskem bolj močne doze
Nisem bla prvič v tistem kafiču in nisem prvič tam pila juice vodk. Smo tam vsaj 2x na teden in spijem več, pa sem čisto ok. Imajo normalne mere, 0,3 dl žganja.
Meni se je pred kratkim zgodilo neki podobnega kot tebi. Js sm tudi navajena pit, včasih spijem res dosti pa sm uredu (samo sebe presenečam kako dobro se držim

) in se spomnim na skor vse in tudi js nimam 50 kil, da bi me tkoj primlo.
Predn smo šli, sm pila samo jegr kolo s tem, da js mešam bolj švoh, tko da tudi ko smo pršli do cilja (peš, kar tudi pripomore h temu, da gre alkohol prej vn), sm bla še vedno čista, spomnim se na vse, edino malo bolj na powerju sm bla in sm mela tisti prijetn filing (pač standard reakcija zarad alkohola).
Gremo v lokal, spomnim se mogoče prvih 5 min, potem pa tema v glavi. Lokal sploh ne vem kako je zgledal, spomnim se samo, da sm šla enkrat do šanka in tkoj spila (nimam navade hodit pol ure okoli s kozarcem v roki in ga puščat na raznoraznih krajih in it vmes plesat, da ja lahko pride na easy do kašnih takih dogodkou, ko ti kdo kej podtakne), niti tega ne vem kdo je plačal. Več niti ne bi upala spit, ker sm mela s sabo samo 10€, v denarnici pa mi je ostalo 5€. Kar se spomnem po šanku je to, da sm mogla it enkrat na zrak, enkrat sm bruhala na wcju in komirala na mestu (slonela na drevesu, ker nism bla sposobna stat). To je vse. Ne spomnim se kdaj sm šla domou, kako sm pršla do doma, ne spomnim se niti tega, da sm določene ljudi klicala in govorila z njimi. Nič. In to se mi je zgodilo prvič, da bi kr naenkrat nastala taka tema v glavi (sploh zravn tko malo spitega alkohola). Nimam navade bruhat (mogoče sm v življenju 3x, kar je res malo glede na moje aktivno nočno življenje), če se ga pa vsaketolko na mrtvo napijem si tudi rečem, da je bla kriva prevelika količina. Za tisti dan pa ne vem kaj je blo.
Ko sm vprašala osebe s katerimi sm bla, kaj sm delala, kolko sm spila, kako sm se nasploh obnašala in kako sm prišla domou so mi rekli da sm bla en čas zamorjena en čas pa ful vesela, od drugih nism sprejemala pijač, sredi žura sm pa zginla.
Podatkinili mi sigurno niso nič in najbrž tudi tebi ne, če praviš, da si skozi mela s sabo kozarc. Včasih je pač krivo psihično stanje al preprosto pride do takih dogodkov. Tudi najboljšim se zgodi.