Njegova družina

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
njegova.mala
Sramežljivka
Sramežljivka

Njegova družina

Neprebrana objava Napisal/-a njegova.mala »

Malo sem iskala kaj na to temo pa nisem najdla. Tako, da če ta tema že obstaja mi prosim povejte. Ja pa tudi nisem vedla pod katero temo naj dam in če bi morala dati drugam se opravičujem in mi povejte kam naj dam. hvala *

No situacija je taka, imam fanta (2 meseca) in dosti časa preživi pri meni ali pa jst pri njemu. stara sva 17 in seveda oba živiva pri starših. on se je z mojimi zelo dobro ujeu in tudi z bratom. vedno ko je pri meni se veliko pogovarjajo in mojim je zelo uredu fant. večji probem pa je pri meni in njegovi družini. saj je use ok. samo velikokrat pride do tiste zoprne situacije ko sedimo skupaj in nevemo kaj bi kdo rekel. tako sem v zeloo neprijetnem položaju, saj enostavno ne vem kaj naj govorim z njegovimi starši in sestro.
prosila bi za kakšen nasvet ali kar koli.. kaj naj govorim z njegovimi starši oz. kaj nej naredim v trenutkih ko usi utihnemo in postane tista neprijetna tišina.. rada bi govorila z njimi a enostavno mi nikoli ne pride ni na misel in samo čakam da bova z mojim vstala in odšla v sobo..
ima še kdo takšne "težave" in kaj naredite v teh primerih..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

V takem primeru vstaneva in greva v sobo. Rešena situacija. :D Nimaš se kaj silit, če se pač nimate o čem pogovarjat..se pač nimate.
It was forever..but it didnt last long..
farmer_boy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a farmer_boy »

ja tem za pogovor z starsi je veliko, lahk se pogovarjate o aktualnih temah (npr. Egipt), al pa ce grejo kam na pocitnice, pa ki so bli napocitnicah, pac kam radi grejo al pa delajo, ne vem tem za pogovor je vlko...

(Drugač pa če ne ves o čem se z njimi pogovarjat pejt k njim sam na nedeljsko kosilo za 2 uri pa nazaj domov, pa se rect ne bojo mogli da ne prides nic k njim :D)
-pina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -pina »

V skrajnem primeru pa so na vrsti vremenske razmere, "spet je tukaj vikend, kaj boste pa počeli" in podobno :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vprašaj fanta katere so tabu teme pri njih in o čem se največkrat pogovarjajo. Pomembno je, da si odprta za pogovor, sproščena in komunikativna :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Se nena tabu temam reče tabo tema zaradi tega, ker se o njih ne pogovarjamo radi? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^^a si mislil taboo, ne tabo pa tabu

Mislm če imaš probleme z komunikacijo, se malo pozanimaš kaj počneta, če imata kake hobije, kaj ju zanima, nekaj boš že znala vprašat ali pa vedeti o temi.

Sploh, pa si lahko vesela, je extrem če se ne moreš pogovarjat in ekstrem če si na zaslišanju.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Dioniz napisal/-a:Se nena tabu temam reče tabo tema zaradi tega, ker se o njih ne pogovarjamo radi? :D

Ja sej, da veš katere teme ne smeš omeniti, da se izogneš kakšnim konfliktom ali neprijetni situaciji.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

farmer_boy napisal/-a:ja tem za pogovor z starsi je veliko, lahk se pogovarjate o aktualnih temah (npr. Egipt)

Nekako si ne predstavljam, da bi nekdo sredi tišine, molk pretrgal z "In, koliko časa, mislite, da bo Mubarak se vztrajal na položaju?" Sploh pri 17. letniku... :lol:

Jaz poskušam iz vsake stvari kaj iztisnit, ker v nasprotnem primeru tudi meni hitro zmanjka tem. Npr. tudi če me posebej ne zanima, odgovarjam na pripoved z kaj res, kako pa to, zakaj pa to, in kaj je bilo potem, skratka, da spodbujaš da oseba še govori.

Mamo vprašaj, če potrebuje kakšno pomoč (itak bo verjetno odklonila), povej, da jih tvoji straši pozdrvaljajao (potem sledi verjetno še par minutk pogovora o njih, kako so kaj), vprašaj kako so se imeli čez teden, ipd. Improviziraj, v glavnem

Ko pa res iztrošite vse, pa se umaknita. Zmenita se za kak znak (dotik pod mizo), ki bo pomenil, pejva v sobo.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Ko pride do tiste neprijetne tišine, se zadereš "kača, kača!!!" in medtem, ko se oni obrnejo, stečeš iz sobe.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

:D :lol:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a adrianca* »

:D :lol: :lol: me zanima če bi ta trik užgal pri starših od mojega fanta. ampak jaz itak ne morem gor, ker smo v konfliktu z njegovo sestro ki terorizira use po vrsti, vključno z njim. prej pa ko sem še normalno hodla gor pa smo se ful smejal ker so ful za fore.
i need inspiration, not just another negotiation.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

LedZeppelin napisal/-a:^^^a si mislil taboo, ne tabo pa tabu

Po naše se reče kar lepo tabu :)
Every rose has its thorn
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

hehe jaz mam srečo, da je tast taka regljasta klepetulja, tak kot moj foter..kar ne nehata čebljati...se skoz najde kaka tema za čvek...vreme, dopusti, sorodniki, služba/šola, hobiji....Sicer je pri 17-ih mogoče malo težje govoriti o kakih temah, ampak sej se najde tema :)
Odgovori