Njegova družina
-
- Sramežljivka
Njegova družina
Malo sem iskala kaj na to temo pa nisem najdla. Tako, da če ta tema že obstaja mi prosim povejte. Ja pa tudi nisem vedla pod katero temo naj dam in če bi morala dati drugam se opravičujem in mi povejte kam naj dam. hvala *
No situacija je taka, imam fanta (2 meseca) in dosti časa preživi pri meni ali pa jst pri njemu. stara sva 17 in seveda oba živiva pri starših. on se je z mojimi zelo dobro ujeu in tudi z bratom. vedno ko je pri meni se veliko pogovarjajo in mojim je zelo uredu fant. večji probem pa je pri meni in njegovi družini. saj je use ok. samo velikokrat pride do tiste zoprne situacije ko sedimo skupaj in nevemo kaj bi kdo rekel. tako sem v zeloo neprijetnem položaju, saj enostavno ne vem kaj naj govorim z njegovimi starši in sestro.
prosila bi za kakšen nasvet ali kar koli.. kaj naj govorim z njegovimi starši oz. kaj nej naredim v trenutkih ko usi utihnemo in postane tista neprijetna tišina.. rada bi govorila z njimi a enostavno mi nikoli ne pride ni na misel in samo čakam da bova z mojim vstala in odšla v sobo..
ima še kdo takšne "težave" in kaj naredite v teh primerih..
No situacija je taka, imam fanta (2 meseca) in dosti časa preživi pri meni ali pa jst pri njemu. stara sva 17 in seveda oba živiva pri starših. on se je z mojimi zelo dobro ujeu in tudi z bratom. vedno ko je pri meni se veliko pogovarjajo in mojim je zelo uredu fant. večji probem pa je pri meni in njegovi družini. saj je use ok. samo velikokrat pride do tiste zoprne situacije ko sedimo skupaj in nevemo kaj bi kdo rekel. tako sem v zeloo neprijetnem položaju, saj enostavno ne vem kaj naj govorim z njegovimi starši in sestro.
prosila bi za kakšen nasvet ali kar koli.. kaj naj govorim z njegovimi starši oz. kaj nej naredim v trenutkih ko usi utihnemo in postane tista neprijetna tišina.. rada bi govorila z njimi a enostavno mi nikoli ne pride ni na misel in samo čakam da bova z mojim vstala in odšla v sobo..
ima še kdo takšne "težave" in kaj naredite v teh primerih..
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
ja tem za pogovor z starsi je veliko, lahk se pogovarjate o aktualnih temah (npr. Egipt), al pa ce grejo kam na pocitnice, pa ki so bli napocitnicah, pac kam radi grejo al pa delajo, ne vem tem za pogovor je vlko...
(Drugač pa če ne ves o čem se z njimi pogovarjat pejt k njim sam na nedeljsko kosilo za 2 uri pa nazaj domov, pa se rect ne bojo mogli da ne prides nic k njim
)
(Drugač pa če ne ves o čem se z njimi pogovarjat pejt k njim sam na nedeljsko kosilo za 2 uri pa nazaj domov, pa se rect ne bojo mogli da ne prides nic k njim

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^^a si mislil taboo, ne tabo pa tabu
Mislm če imaš probleme z komunikacijo, se malo pozanimaš kaj počneta, če imata kake hobije, kaj ju zanima, nekaj boš že znala vprašat ali pa vedeti o temi.
Sploh, pa si lahko vesela, je extrem če se ne moreš pogovarjat in ekstrem če si na zaslišanju.
Mislm če imaš probleme z komunikacijo, se malo pozanimaš kaj počneta, če imata kake hobije, kaj ju zanima, nekaj boš že znala vprašat ali pa vedeti o temi.
Sploh, pa si lahko vesela, je extrem če se ne moreš pogovarjat in ekstrem če si na zaslišanju.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
farmer_boy napisal/-a:ja tem za pogovor z starsi je veliko, lahk se pogovarjate o aktualnih temah (npr. Egipt)
Nekako si ne predstavljam, da bi nekdo sredi tišine, molk pretrgal z "In, koliko časa, mislite, da bo Mubarak se vztrajal na položaju?" Sploh pri 17. letniku...

Jaz poskušam iz vsake stvari kaj iztisnit, ker v nasprotnem primeru tudi meni hitro zmanjka tem. Npr. tudi če me posebej ne zanima, odgovarjam na pripoved z kaj res, kako pa to, zakaj pa to, in kaj je bilo potem, skratka, da spodbujaš da oseba še govori.
Mamo vprašaj, če potrebuje kakšno pomoč (itak bo verjetno odklonila), povej, da jih tvoji straši pozdrvaljajao (potem sledi verjetno še par minutk pogovora o njih, kako so kaj), vprašaj kako so se imeli čez teden, ipd. Improviziraj, v glavnem
Ko pa res iztrošite vse, pa se umaknita. Zmenita se za kak znak (dotik pod mizo), ki bo pomenil, pejva v sobo.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica