Flame19 napisal/-a:] Fora je pač v tem, da sma midva vse počela tak ko vsak normaln par

, samo da pri nama ni blo tistih ljubezenskih čustev, ki pa so za zvezo vse prej kot pa nepomembna

. In ko sma zaključila, je to zgledalo tako, kot da bi se razšla. Ampak najina zveza je bila samo v očeh drugih, midva pa sma bila najboljša kolega

.
točno to, se je tudi meni zgodilo. čeprav je on prvi napeljal na "intimni stik" in se je le-ta zgodil, je situacija bila drugačna v tem, da sem jaz prva "pokapirala", da mogoče imajo "ljudje" prav. potem se je tako ustrašil, da niti prijatelja več nisva mogla biti (čeprav zdaj vem, da nikoli nisva bila le to, četudi sva mislila, da sva).
ko se je po nekaj mesecih zgodba prevesila, je nastal problem. on je mene grozno želel, svaka mu čast da mi je upal to povedati, ampak jaz se nisem mogla sprijazniti. sploh s tem, kako se je odzval nekaj časa nazaj... najbolj me je bolelo, da nisva hodila več na pijače, nisva več kartala s frendi, nisva več hodila skupaj ven, nisva več pisala bedarij eden drugemu, nisem ga več imela. in ker je minilo toliko časa, nisem bila sposobna se pretvarjati, kot da nič ni bilo in biti z njim (čeprav sem dejansko želela). eno leto sem se spravljala k sebi, sem se pa spravila.
nedolgo nazaj sem ga srečala. še zdaj mu je žal. jaz ne morem pomagati. sva pa tistih par urc bila spet prijatelja. za "dobra stara vremena". peljal me je domov in me še poljubil na lica preden sem stopila iz avta in pripomnil da bi še kak kg lahko v rit izgubila.
zanimivo je, da mi je pa sedaj, ko je minilo toliko časa, žal le še za prijateljstvom in nič več za njim kot mojim fantom.
ok bom nehala- moj point je, da še preden mu kaj rečeš, pri sebi dobro premisli, če boš lahko šla čez to kar "sta imela", ker nikoli več ne bo isto. tisto sta že zavozila. in ko boš prepričana, takrat takoj, ali pojdi do njega in mu povej, ali se umakni.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.