Prilžnost zamujena ne vrne se nobena...je to res?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Flame19
Sramežljivka
Sramežljivka

Prilžnost zamujena ne vrne se nobena...je to res?

Neprebrana objava Napisal/-a Flame19 »

Pozdravljene! :)
Skratka, sploh ne vem zakaj pišem in sprašujem :S, ampak verjetno zato, ker moram iz sebe spraviti stvari, ki me mučijo in jih deliti z nekom, ki me ne pozna, saj želim 1x prejeti samo objektivno mnenje brez vpletenosti katerih koli čustev.
Na čisto nič poseben dan sem mesece nazaj spoznala nekega fanta, malo čez 20 let. Čez čas sma postala dobra prijatelja, ki sta vsak dan čepela skupaj in počela vse, kar se jima je zahotelo, zaželelo...brez kakršnih koli zavor in skrivnosti. Imela sva prekrasno obdobje in se v očeh drugih obnašala kot fant in punca, sama pri sebi pa sma si govorila, da sma le prijatelja, ki živita za sedanjost in uživata vsak dan posebej. Kljub temu pa da je on želel stopiti stopničko višje, pa ta korak naprej ni biu možen zaradi mene, saj sem bila v tej "zvezi" vpletena brez globljih čustev, ki pa se jih takrat ni in ni moralo pričarati :/. Čustva, ki sem jih gojila do njega, so bila zgolj prijateljska, ki so imela še določene ugodnosti pri katerih je bila sama ravnodušnost, saj je šlo le za užitek in druženje. Zaradi takega obnašanja, pa se je tudi sam sprijaznil, da iz te moke ne bo veliko kruha. No in tisto obdobje se je nekako zaključilo z mojim odhodom prihodnosti nasproti v drug kraj, sam pa je začel trditi, da tako ali tako, tudi če bi imela priložnost, ne bi uspevalo na tak način, In tako je minil prvi mesec, drugi, tretji, četrti brez stikov.
Potem pa sem se vrnila domov v svoj kraj, kar pa je prineslo ponovno snidenje in druženje ter do nekaterih novih spoznanj. Dolgo, ampak res dolgo sem si zatiskala oči srca, da do tega fanta ne čutim nič več, kot le prijateljstvo in da nanj gledam kot na osebo s katero sva preživeli skupaj ogromno časa in uživali v spontanosti vsakega dneva posebej.
Ta trenutek pa lahko samo rečem, da mi je žal, da nisem priložnosti zagrabila takrat, ko mi je bila dana na pladnju. Takrat, ko mi je ponujal srce in ko sem svojega zaklenila v skrinjico. Danes ne mine ura, minuta, sekunda, da mi ne bi hodil po glavi. Vsako srečanje mi prinese največji nasmeh na obraz, vsaka njegova beseda me omami, premami, vsak njegov pogled me popolnoma znori in popelje v deveta nebesa in sam pogled nanj, me popelje nazaj med najlepše spomine, ki se nahajajo v moji glavi. In vse svoje občutke, misli in čustva zadržujem v sebi. Resnično me je strah se izpovedati. Strah me je odgovora. Strah me je reakcije. 6 čut mi govori to, da sem priložnost zamudila in da je šel tudi on naprej, saj pravi da je srečen in mu nič ne manjka. In vprašanje za vas: Ali res velja pregovor, priložnost zamujena ne vrne se nobena? :(
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne velja....ti sama pri sebi sploh nisi imela priložnosti, sedaj jo imaš! :) priložnost moraš dati sebi, očitno si si jo dala...:)

kar pogumno! :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ne, ne velja. Pismo, če te je strah, a kar pustiš, da te strah ohromi?
Še ena izmed mojih ljubših misli:
What would life be if we had no courage to attempt anything??!
A goal without a plan is just a wish.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Madona znate zenske bit osladne in dramaticne. :D
Pomojem priloznosti za seks z njim še nisi izgubila.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Probaj, povej mu, če se še zmer dobiva z tabo itak pomeni da te ni dal na ignore ali pa da bi postal zloben do tebe. So velike možnosti, da se je enostavno vdal v usodo, ti mu samo pokaži da ti je všeč, mogoče se bo pa spet hotel kaj. Ampak to mu nakaži tako odločno, da ne bo nesiguren.

Sploh pa noben moški nebi spustil vsaj šanse da sexa s tabo.

Tako da lohka vsaj tolažilno nagrado dobiš :D .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Mahagonij napisal/-a:Madona znate zenske bit osladne in dramaticne. :D

Ane, men se je zdel ko da berem neki, kar bi šlo za v ljubezenske zgodbe v Lady al pa kaj podobnega :D

In še enkrat, ne velja. Sem bla v dost podobni situaciji pred leti ko zarad prpe nisem upala zagrabit enga tipa, pa sem ga srečala čist po naključju čez par let in.... sma se mela prav noro fajn nekaj časa :twisted: Čeprav se ni končalo happily ever after, mi je blo največ vredno da sem probala, ker drugače bi se verjetno še zdaj spraševala ''what if....''. Tak da, ti kar pogumno :gut:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Sploh nimaš kaj razmišljat. Glej, ta dečko je očitno tolk na mestu, da potem, ko ti je enkrat dal vedet, da bi blo fajn, če bi blo med vama kaj več in ko si ga ti zavrnila, ti potem ni več gnjavil. Zaradi tega, ker ni eden izmed gnjavatorjev, ampak ve, kdaj je treba pustit stvarem, da grejo svojo pot.

In še res je, stvari so šle svojo pot, v par mesecih se zagotovo ni tak zelo ohladil, da mu ne bi blo do tebe :wink:
Pogumno naredi to, kar moraš - ne čakaj na njega, ker on je svoj del že opravil. Vso srečo :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
schlampe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a schlampe »

Ti mu samo čimprej povej, ne čakaj.. da ne bo lepega dne rekel, da je spoznal punco svojega življenja, ti se boš pa tolkla po glavi zakaj si bila tiho. Če hočeš kej v življenju dosešt, ne smeš šparat z besedami ;)
Če se še vedno dobivata, mu je očitno še neki do tebe, ampak zdej je na tebi da mu POKAŽEŠ da bi ti zdej neki več. Potem je pa odvisno od njega, a bo za ali ne. Lahko da se je sprijaznil da z vama ne bo nič in se je ohladil do tebe, lahko pa da na skrivaj pač še vedno kdaj pomisli kako bi bilo, če... Zato pa, ne čakaj.. ker samo se ne bo nič uredilo :) pa držim figice da bo mela ta simpatična zgodbica happy end :P
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

a si prepričana a ni on zdej v zvezi in ti je zato postal všeč???

pa ne dramtiziraj po nepotrebnem...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

meni se tudi zdi, da se tebi večina stvari dogaja v glavi, relax. povej mu, ravno tako, kot je on tebi pred časom, pa si ga zavrnila. pustiti moraš, da se stvari zgodijo, včasih se pač ne tako, kot sami želimo. hočem samo rečt, da bodi 'pripravljena' na obe možni varianti razpleta.
in, ja, manj drame - pa bo vse lažje steklo. ker že z vsemi temi možnimi variantami 'kaj pa, če'/'kaj pa če ne'/'a sm že vse zamudila?' .... itd nikomur ne delaš usluge, še najmanj pa sebi.
As your lover describes you, so you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

Punca, več kot ne ti ne more reči, pa vem da je to zelo težko slišati ampak bolje to kot pa da se boš celo življenje spraševala, kaj pa če...

Bolje obžalovati nekaj kar si storila, kot pa nekaj kar nisi!
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Flame19
Sramežljivka
Sramežljivka

Mahagonij napisal/-a:Madona znate zenske bit osladne in dramaticne. :D
Pomojem priloznosti za seks z njim še nisi izgubila.

hahaha :D...ja tako pač je! Sicer pa saj sem povedala, da sma dala že vse čez ;)
Flame19
Sramežljivka
Sramežljivka

Nesanica napisal/-a:a si prepričana a ni on zdej v zvezi in ti je zato postal všeč???

pa ne dramtiziraj po nepotrebnem...

ne ni v zvezi :)). Dramatiziram le zato, ker je vmes že veliko časa minilo ^^
Flame19
Sramežljivka
Sramežljivka

positive vibration napisal/-a:Sploh nimaš kaj razmišljat. Glej, ta dečko je očitno tolk na mestu, da potem, ko ti je enkrat dal vedet, da bi blo fajn, če bi blo med vama kaj več in ko si ga ti zavrnila, ti potem ni več gnjavil. Zaradi tega, ker ni eden izmed gnjavatorjev, ampak ve, kdaj je treba pustit stvarem, da grejo svojo pot.

In še res je, stvari so šle svojo pot, v par mesecih se zagotovo ni tak zelo ohladil, da mu ne bi blo do tebe :wink:
Pogumno naredi to, kar moraš - ne čakaj na njega, ker on je svoj del že opravil. Vso srečo :)

Fora je pač v tem, da sma midva vse počela tak ko vsak normaln par :D, samo da pri nama ni blo tistih ljubezenskih čustev, ki pa so za zvezo vse prej kot pa nepomembna :). In ko sma zaključila, je to zgledalo tako, kot da bi se razšla. Ampak najina zveza je bila samo v očeh drugih, midva pa sma bila najboljša kolega :D.
Sama pa rano ne vem, kako uspevajo propadle zveze :), ker v taki situaciji pa še nisem bila, da bi hotla obnovit zvezo.
Odgovori