Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

Sej če bi poslala darilo, bi poslala na fantov al pa kolegičin naslov, tak da potem mogoče ne bi blo teh problemov. Pa si potem plačala 20% od 23€?! :o
Sicer sem pa zdej povsem razočarana, ker piše da Uggic, ki jih jaz hočem, sploh ne pošiljajo v Slovenijo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Vseeno ne deluje. Jaz sem isto poslala kar sestrični, ker bilo zanjo darilo in je isto dobila s pošte, da mora poslati račun in sem morala plačati 20%. Žal. Niso tak blond, da bi se jih dalo kar tako pretentat :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

Škoda. :D
Bom mogla najdit cenejšo varianto. Drugač pa če slučajno veš: če ti kdo preko 'luže' pošlje kak paket, plačaš tudi 20% carine in davek samo če je vrednost nad 150€? (:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Še naš Cosmopolitan promovira strawberrynet.com :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Če katero zanima... na Asosu so znižanja do 50%, se kar splača
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *gigita* »

Živjo, eno vprašanje za tiste, ki naročate od Asosa.

Kako je pri tej trgovini glede številk? Sama imam ponavadi 34/36 na njihovi strani pa mi ustreza 40 če ne še celo več. Sedaj sem pa zmedena katere številke so bolj prave. Naj vzamem takšno ki jo nosim ponavadi ali glede na njihova merila? Hvala za pomoč. :)
It's all about dancing...
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz sem imela 36 številko in na Asosu si ponavadi naročim 8 in mi je vedno kot ulita
nezy1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezy1 »

Pozdravljene!

Danes sem gledala Adidasove stvari in sem dobila adidas store. Ampak teh stvari v Slovenijo ni mogoče naročiti. Morda katera ve za stran ki omogča pošiljanje v SLO?

LP Neža
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst sem si na ASOSu naročila plašč in gležnarje...bom vidla kako bo glede številk. poletne cunjice in sandali so mi bili vedno prav, za te bolj "zahtevne" stvari bom pa videla..

sem 36/38, naročim si pa vedno 10. *gigita*, jst bi na tvojem mestu vzela št. 8. toliko nosijo tudi njihovi modeli. nikakor pa ne jemat številke 40 - da nisi zamenjala inčev s centimetri?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

nezy1 napisal/-a:Pozdravljene!

Danes sem gledala Adidasove stvari in sem dobila adidas store. Ampak teh stvari v Slovenijo ni mogoče naročiti. Morda katera ve za stran ki omogča pošiljanje v SLO?

LP Neža

če imaš v bližini trgovino prva liga, v kranju je naprimer ena v qlandiji, greš tja in ti oni naročijo artikel v trgovino, pa ga pol tam prevzameš in plačaš.
Our passion is our strength <3
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Asos ima novo kodo za -10% (velja tudi na znižane stvari): SWSMFOJA1
Baje velja samo še danes do polnoči!

edit: Očitno so pravkar začeli še s free delivery worldwide!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

GAP po novem pošilja v Slovenijo...
http://www.gap.eu/browse/home.do?ssiteID=GAP_EU
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

Je že kdo naročal stvari prek amazona? Sm probala neki naroct, pa so napisal, da ne morjo dostavit h nam, neki v tem smislu... :S
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^nimaš kej tle, žal :S,
poiskat drugega ponudnika;
vprašanje: na katerem si pa to iskala (.com, .de, .co.uk)? Jz vedno probam poiskat izdelek na vsakem od teh in potem primerjat cene.

Sej res, zdej se lahko mal "zventiliram" :D
pred kratkim sem na Žurnalu brala prispevek na to temo (spletno nakupovanje) in je bilo še kao posebi poudarjeno "Žurnalovo priporočilo" (al neki v tem smislu; at least, v tiskani izdaji je bilo tko), da probajte poiskat izdelek pri evropskem distributerju (.de, .co.uk), ker da bo ceneje - kar pa ni vedno res, vemo tisti, ki večkrat iščemo/kupujemo prek Amazona..ampak, OK, naj jim bo, to je verjetno predvsem izjema, da dejansko iz .com pride ceneje (pa pač mal dlje traja; men je bolj važno, da dam manj € :D).
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

na vseh sem gledala, oz.najbolj .com in.de
ko sem dala v košarico in hotla narocit, mi je napisalo, da žal ne pošiljajo sem. kr neki! :S
Odgovori