Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
- passiflora
- Komunikatorka
Evo me
v glavnem, jst sem res fuuul zadovoljna s tole Nokio. Itak mi je ful lepa
, super sede v roko, tipkovnica je zakon, najboljš mi je baterija, ki mi zdrži po 10 dni (je pa res, da ga ne uporabljam zdej neki ful), pa tko no, res sem se jo ful navadila.
Edina slaba stran je mal slabši fotoaparat - 2.0 pikslov, ampak sem sprobala mal in tud ni tok slabo, no.
Moram priznat, da sama nisem kdo ve kako zahteven uporabnik, že internet recimo ful mal uporabljam, v glavnem kličem, pišem SMS-e, uporabljam beležko, koledar, budilko, fotič, skratka čist običajne stvari. Ampak men je to dost, pa ful lep telefon imam

v glavnem, jst sem res fuuul zadovoljna s tole Nokio. Itak mi je ful lepa

Edina slaba stran je mal slabši fotoaparat - 2.0 pikslov, ampak sem sprobala mal in tud ni tok slabo, no.

Moram priznat, da sama nisem kdo ve kako zahteven uporabnik, že internet recimo ful mal uporabljam, v glavnem kličem, pišem SMS-e, uporabljam beležko, koledar, budilko, fotič, skratka čist običajne stvari. Ampak men je to dost, pa ful lep telefon imam

- passiflora
- Komunikatorka
- passiflora
- Komunikatorka
Mimi_M napisal/-a:Hej, a si si mogoče že probala naštimat dostop do svojega maila?
Men namreč nikakor ne rata, pa bi rada vedla, kako je pri drugih...
Poskusi tole:
http://www.knowyourmobile.com/nokia/nokiac3/c3userguides/702626/how_to_set_up_email_accounts_on_the_nokia_c3.html