jaz se glede tega težko opredelim, zato na anketo nisem odgovorila.
imam in ene in druge. moji prijatelji na splošno so zelo zabavni. sploh vsi moji moški prijatelji (vključno z dvema gejema) so pravi zabavljači. všeč so mi ljudje, ki imajo zdrav odnos do zajebancije in zdravo mejo do le-te. torej, da kljub temu, da se podjebavamo, vemo, kje je meja žaljivosti. rada imam fante, ki ne glede na svoj status (samski/avanturist/zaseden) nimajo žensk za manjvrednih. krasno se mi zdi tudi, da smo odkriti in da če me nekaj zanima, ga bom vprašala, četudi so to povsem "ženska" firbčna vprašanja ala a sta že sexala z ono bjondo.
ženske prijateljice (no tudi fantje) se pri meni delijo na tiste, ki smo skup "gor rasle" (otroštvo, OŠ, SŠ) in tiste iz "obdobja faxa" (par sošolk, večinoma pa babe iz študenta). mi paše, da se znamo iskreno pohvalit in zgrajat. še nikoli nisem nobeni rekla, da ima lepo jopo, samo zato, ker je nova. nazadnje sem se čisto zgražala nad prijateljico, ki je hotela kupit zlato dolgo puhovko, če se ji je zmešalo in da kaj takega od nje nikoli ne bi pričakovala. namesto, da bi mi zamerila, je mene imela za norca, da je očitno po petih letih ne poznam dovolj in da imam srečo, da nima 150€, sicer bi jo kupila in jo potem vlačila nase še poleti ko bi šle na kavo.

jaz pa rada včasih tudi opravljam, so what. toliko se je folka že zamenjalo, vedno je kaka nova simpatija/ljubezen/parčki/kreg/incidenti svaki jaki. to je treba pokomentirat kako zdaj mislita luka in maša furat vezo, če sta soseda in si je ona zabičala, da nikoli ne bo s sosedom in kaj spet tej tini ni jasno, če misli, da ima samo ona izpite in spet teži, da se mora žur prestaviti. nikakor pa ne štekamo zakaj se martin nič ne uči in kdaj bo peter nehal kaditi travo.
težke debate se ponavadi razvijejo ob popoldanskih kavah, kdo je za levico, kdo za desnico, kaj se gre ta pahor, če je res bartol že klasika, če radio head špilajo iz srca in če je čepinova res plačana da špila kurvarijo v dvoru.
top of the top so mi pa "srečanja stare garde". ko se nas zbere cela tolpa, s katero sem nekoč pohajala vse vikende, vse počitnice, vsa morja, povsod smo viseli. ti časi so mimo, se pa radi vrnemo vsake toliko, četudi le enkrat na 3 mesece in si damo duška. kot nekoč. ah, kar komaj čakam pust.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.