sirova štručka napisal/-a: Ja pa madona, kak ded je pa to, da ni sposobn babnce pecnt tko kot se spodob!? Js osebno s takim sploh ne bi časa izgubljala.
Meni se zdi skoraj samoumevno, da pride skupaj s kinom tudi pijača pred ali po filmu Čeprav zna bit kino precej nerodna situacija za prvi zmenek
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jaz še nikol nisem šel na prvi zmenek v kino, sem filmofil tako da grem v kino sam, da imam mir da me noben becka pa mori. Sprehod ali pa kak izlet je zame še najboljši 1.zmenek.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sej se ne bosta spoznavala, če se že poznata, bejbo pač zanima a je z njegove strani kej več al ne. Glede na to da prijateljsko hodita na kave, ji 'pijačka' ne pove nič.
offtopic: the big red machine, nevem kaj se greš, ampak je precej nadležno. pač sem te zbrisala, ker nism navajena tega da si folk ne jemlje na izi in se posledično nimam kej s tabo pogovarjat. get over it?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
nanamiša napisal/-a:In kaj več ji bo kino povedlo?
keepsake napisal/-a:pošlji sms Hej, hej bi šel mogoče tapata film gledat v kino?
če je za akcijo - super, če zavrne, ampak ponudi alternativo - še vedno super, če je za akcijo in pripelje zraven še tri frende - ti je lahko jasno, če gladko zavrne - veš na čem si. ne bo nič iz tega.
čist na simple
nevem, men se zdi to čist kul logika za preproste moške možgane (gremo posploševat, k sm že ravno take volje trenutno)
sirova: don't wanna go there...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
ja tebi je zgrešeno (meni pa načeloma tudi), ker nimaš opravka s tumastimi tipi ki ne vejo kaj bi radi in kr neki cincajo v tri krasne, zraven je pa še bejba k ne upa niti ušivega smsa poslat, ali pa v živo mal podrezat tipa 'kaj je blo pa tisto zadnjič, miško?' ...
pač človek se prilagodi.
Sej je vseeno kam ga povabi, pač nekam. Point je itak v odzivu, pa če ga povabi v kino, na sprehod al pa zvezde gledat če hočete. Ona bi rada prišla ven s čimmanj ranjenim ego, kar je razumljivo, zato pa mal menca. me pa res zanima kako se bo to razvilo..