^^nista na tej sliki dva?
Dioniz, ne vem zakaj bi ga kar avtomatsko ubil.Se je živalca pač prilagodila na življenje v puščavi, ti si ji vsiljivec in ne ona tebi
Emanuela pomoje bi se tud ti ob bližnjem srečanju z njim v puščavi, nezavedno spremenila v brutalno morilko, če bi ti gomazel po nogi. Al bi prvo pomislila "hej, sj pa mi nič noče, pajkec mali, ga bom odnesla par metrov stran od mene." Jz bi ga speštala na tisoč in en način
Nič od tega.Preverjeno je najboljše, da zamrzneš in čakaš, da spleže dol ( ali v mojem primeru, da ti ga lastnik vzame oz rame, haha )....pri pajkih je tako-bolj si paničen, prej bo ugriznil
nanamiša napisal/-a:jaja govoriti zdej to tukaj, je lahko.
^^glede na štud. delo z divjimi živalmi -ne avtohtonami vrstami lahko rečem ja.Še najbolj mirna grammostola rosea (google it) ti lahko "spusti dlake", pa čeprav jih imajo po domovih in jih vlačijo po rokah, pa ga vseeno ne boš šla avtomatsko tepst s cajtngami.
Camel spider ni pravi pajek, spada pa v rod pajkovcev. O njem kroži precej mitov in legend. Da lahko teče 50 km/h, da je strupen, da lahko skače itd. No, nič od tega ni res. Dejstvo je, da ni strupen in ne vsebuje strupa. Redkokdaj ugrizne, celo kožo s težavo predre. Ob ugrizu je edina nevarnost ta, da lahko ščasoma pride do infekcije. Je pa grd, to pa.
Zadnjič spremenil Mr. Nobody, dne 25. Jan. 2011 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Sploh se ne bi spuščala v to a me ta stvar lahko dejansko ugrizne in ma strup al je to blabla...Probala bi zbežat k da mi za petam gori al pa (bolj verjetno) omedlela in se k sreči ne zavedala da je v moji bližini