"Spletni prijatelji"
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Mogoče ja, mogoče ne. Ljudje se vedno hočemo enačiti z nekom,v virtualnem ali pravemu življenju. Forum je mogoče na višjem nivoju kot FB, ali msn pogovori ,ker kdo se pa pogovarja o splavih,....Na forumu si lahko privoščiš popolno objektivnost, medtem ko se pogovarjaš s frendi podajaš bolj subjektivna mnenja.
Ali lahko internetno druženje zadovolji potrebe posameznika: pomoje ne, zato ker si v družbi bolj spontan,na internetu lahko pomisliš preden kaj napišeš, in še najbolj pomembno na internetu si lahko nezavedujoč ustvariš alter-ego, v 5 minutah si lahko casanova,car,brihtnež.
Sem pa mnenja, da kolikor nas internetna komunikacija zbližuje, nas tudi oddaljuje.
Ali lahko internetno druženje zadovolji potrebe posameznika: pomoje ne, zato ker si v družbi bolj spontan,na internetu lahko pomisliš preden kaj napišeš, in še najbolj pomembno na internetu si lahko nezavedujoč ustvariš alter-ego, v 5 minutah si lahko casanova,car,brihtnež.
Sem pa mnenja, da kolikor nas internetna komunikacija zbližuje, nas tudi oddaljuje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Meni osebno so forumi super zadeva, kar se tiče določenih informacij, čeprav jih velikokrat raje ne bi jemala resno.. Je pa res, da so v zadnjem času postali (vsaj meni) medij za zabavo glede na objavljena vprašanja in teme
Edino kar me je v zadnjem času začelo motiti, so sovražni, žaljivi in agresivni odzivi nekaterih uporabnikov.. Očitno slovenci radi na spletu (kjer smo anonimni) sproščamo svoje frustracije
Lp

Edino kar me je v zadnjem času začelo motiti, so sovražni, žaljivi in agresivni odzivi nekaterih uporabnikov.. Očitno slovenci radi na spletu (kjer smo anonimni) sproščamo svoje frustracije

Lp
n*
a vsi ostali tvoji frendi so se pa tvoji fredni že rodili al kako? pa saj je logično, da si najprej z nekom tujec, ne?
jaz proti spoznavanju prek neta nimam nobenih predsodkov, pravzaprav mi je to kul - nekateri lažje navežejo prvi stik prek ekrana kot v živo. in potem si pač izbereš, koga boš izza ekrana potegnil v lasten RL, so simple.
jaz proti spoznavanju prek neta nimam nobenih predsodkov, pravzaprav mi je to kul - nekateri lažje navežejo prvi stik prek ekrana kot v živo. in potem si pač izbereš, koga boš izza ekrana potegnil v lasten RL, so simple.
As your lover describes you, so you are.
Razne spletne klepetalnice, fb in podobne zadeve so lahko dobro izhodišče za spoznavanje novih ljudi. Samo je fino, če poznanstvo potem nadgradiš s srečanji v živo (saj vsi vemo, da prek spleta marsikdo kvasi eno, realnost pa potem pokaže drugo..).
Fizični stik je še vedno neprecenljiv.
Je pa fb super za ohranjanje stikov s kakšnimi sošolci iz OŠ (kot ste to seveda nekateri že omenili).
Fizični stik je še vedno neprecenljiv.
Je pa fb super za ohranjanje stikov s kakšnimi sošolci iz OŠ (kot ste to seveda nekateri že omenili).
Veerle napisal/-a:a vsi ostali tvoji frendi so se pa tvoji fredni že rodili al kako? pa saj je logično, da si najprej z nekom tujec, ne?
ja i know da se niso rudil že kao frendi