Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
mySii1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Portorož

Neprebrana objava Napisal/-a mySii1 »

Zdravo Bik!

Tudi jaz imam eno vprašanje. Kako mi bo v prihodnje kaj kazalo v ljubezni? kakšna resna zveza mogoče?

Hvala za odgovor! :)
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

hej bikec imam majhno vprašanje za katerega bi ti bla hvaležna če mi odgovoriš.Skratka spoznala sem dečka ki me je fasciniral in se mi je zelo prikupil.Zanima me kako kaže tu ..ali vidiš če se bo tu kaj razvilo...hvala in lep pozdrav
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Hellow bik, kaj mi lahko poveš glede moje prihodnosti tko na splošno? ;)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Libido. napisal/-a:Mene tudi zanima ljubezen :D

Odprle so se prelepe karte. Da lepših si ne moreš želet mad njimi tudi srčna karta. Ne vem al maš že tvojo polovico vedar nekaj se že prsneto kuha. Glede na to naj bi te ta sreča doletela nekje na pomlad, ki ti bo zlo v veselje. Sej gregorjevo ni daleč. Izpolnila se ti bo želja samo lej, da jo ne zpraviš.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

jijikitty napisal/-a:Hi Bik :)

Mene pa zanimajo 3 stvari:

- ali se bo v marcu ena zelo pomembna zadeva dobro rešila,

- ali mi bo uspelo uresničiti zadani cilj,

- kako bo kaj z ljubeznijo :hearts:

Hvala lepa že v naprej za tvoj odgovor

Zadeva se bo po zapletih delno rešila al pa se bo rešila in z rešitvijo kasneje ne boš zadovolna. Vsekakor se bo pa rešila

Cilj boš dosegla samo prej boš še nekaj korenito spremenila saj tako kotdosedaj delaš ni lih taprava pot. Do tega spoznanja boš pa kmalu prišla.

Ljubezn kako naj ti rečem nič kaj dobro ne kaže. preveč si zaprta vase in v svoje probleme. Manjkjo ti pozitivne misli ker v sebi nosiš preveč strahov. to spremeni pa se te moški ne bojo več bali. hehehehe

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Sanja1981 napisal/-a:
bik napisal/-a:
Sanja1981 napisal/-a:Dragi Bikec! ;)

Moj datum: 3.11.1981

Tudi mene zanima kdaj bom končno spoznala svojo ljubezen,kdaj bom imela prvega otroka oz če bom imela dva ali enega in pa če vidis kakšne vecje spremembe pri mojem poslu?

Hvala za odgovore!

Tvoja ljubavi naj bi prišla v enoti dve. kajti čas je relativen in težko ga je napovedati. To naj bi bilo v dveh letih ne verjamem v dveh mesecih. Otroci bojo in to dva fanta. Vendar se boš morala za vse to kr krepko potrudit in met veliko pozitivne energije, ki jo trenutno nimaš.

v poslu se ti obetajo premembe sej si to želiš vendar pa lih ne bojo po tvojem okusu. ne vem li se odpravljaš v kako samostojno delo. prej kot se odločiš dobro premisli in nato napravi korak naprej.

bik
hvala za odgvore..hehe glede ljubezni maste kr prav sam upam da pride moj princ na belem konju v dveh mesecih ne pa v dveh letih....aja glede dela imam pa res s.p. in sem že samostojni podjetnik samo me zanima če bo laufalo naprej dobro ali ne?

Po krajši krizi bš zalaufala stvari da se bo kadilo za tbo.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*Anny* napisal/-a:Hy
Mene zanima kak bo kej s faxom in pa kako bo kaj z ljubeznijo bo kej na vidiku al ne

Fante maš že zacahnjene ti. Samo odloči se kateri ti najbolj leži.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Urša1982 napisal/-a:Pozdravljen bik!

Moj rojstni datum: 18.8.1982

Zanima me: 1. Ali bom kmalu dobila zaposlitev?
2. Kdaj bom končno spoznala tistega moškega s katerim si bom ustvarila družino in če mogoče vidite ali se bom poročila in koliko otrok bom imela?

Hvala za odgovore bikec ;)

Lp

Zaposlitev boš dobila nekje v drugi polovici tega leta. V enoti pet mogoče pa v petih tednih saj kot sn že napisal čas je zlo relativen in točno napovedovat je težko. Prej kot ga boš dobila bo pa se treba še malo potrudit.

Moškega pa boš srečala v prihodnjem letu se zna zgodit, da kr na modern način. hehehehe FB bo kr primern za tebe hehehe Se hecam samo prej se bosta dopisovala kot se v živo poznala. Poročila se boš Otrok bo pa samo en. cel vrtec ne bo. Bo pa živ za cel vrtec. heheheh

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Re: ......

somebody:) napisal/-a:Živijo!!

Mene pa zanima glede ljubezni. Trenutno sem samska. No, do sedaj v ljubezni še nisem imela (neke) sreče. Ali bom kmalu spoznala fanta ali ga mogoče že poznam pa tega ne vem...

Hvala za odgovor.

Samska si vendar se ti dogaja. N uku jh maš dosti vendar noben ni po tvoji miri. boš mogla pri sebi nekaj spremenit. tebe pestijo določeni predsodki in predvsem je o, da pričakuješ od moški, da ti bojo brali misli to pa ne gre tako. mislim, da boš to kmalu prepoznala in takrat maš pot odprto. prostor za tapravega je samo en ne pa več.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

mySii1 napisal/-a:Zdravo Bik!

Tudi jaz imam eno vprašanje. Kako mi bo v prihodnje kaj kazalo v ljubezni? kakšna resna zveza mogoče?

Hvala za odgovor! :)

pa to prav kmalu te bo čakala in kr resna bo tako da si bosta obljubila vse. Vendar to bo za tebe samo čna pot, ki jo maš za prehodit. S tem partnerjem bosta morala predelati in nekaj korenito spremenit. Potem pa boš mela kar si želiš.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Moonlight princess napisal/-a:hej bikec imam majhno vprašanje za katerega bi ti bla hvaležna če mi odgovoriš.Skratka spoznala sem dečka ki me je fasciniral in se mi je zelo prikupil.Zanima me kako kaže tu ..ali vidiš če se bo tu kaj razvilo...hvala in lep pozdrav

tu mata zelo veliko potensijala za vajino skupno pot. Sedaj se še tipata kako in kaj vendar oba vesta, da sta za skupaj. Ne zapravi te priložosti in potem skupaj gradita naprej.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

babygirly* napisal/-a:Hellow bik, kaj mi lahko poveš glede moje prihodnosti tko na splošno? ;)

Na splošno i reku tako. Pred teboj je zelo pestra pot. V tem letu boš imala kar dost oprvkov okoli javnih ustanov upm da ne okoli sodišč. V financah se boš lepo znašla čeprav včasih boš mislila, da si v slepi lici in ti ni izhoda vendar nič ne skrbi vse bo pošlihtano. na trenutke boš bolj osamljena in zaprta sama vase vendar to bo le trenutno. Kajti včasih mamo želje ki nam niso lih pisane na kožo in zato se ne uresničijo. Pa kako dalše potovanje po svetu s ti bo prileglo.

bik

P.S. Predvsem pa pazi na zdravje zradi kakih srčnih ozroma ljubeznskih težav.
somebody:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: ......

Neprebrana objava Napisal/-a somebody:) »

hej bik!

Hvala. Upam, da bom res kdaj dočakala pravega :)
P.S. Glede fantov pa se mi zdi da nimam nobenih predsodkov.

Hvala še enkrat :)
Uporabniški avatar
*Anny*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Anny* »

bik napisal/-a:
*Anny* napisal/-a:Hy
Mene zanima kak bo kej s faxom in pa kako bo kaj z ljubeznijo bo kej na vidiku al ne

Fante maš že zacahnjene ti. Samo odloči se kateri ti najbolj leži.

bik

kaj pa fax kako bo kaj tuki
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori