Modna svetovalnica
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
temno moder skiny đins na korenček+ obvezno neke hude špičake+ en odštekan šal in nakit. mogoče bi fajn zgledal tudi kak tanek brezrokavnik.
sama sem mnenja, da se en sfaljen kos da komot skombinirat v moderno varjanto. kiks bi bil tak pulover nosit na trapez kavbojke ali na krilo do kolen. kakšno krilce kraše bi blo tudi kul, ampak bi se verjetno teplo z ovratnikom.
sama sem mnenja, da se en sfaljen kos da komot skombinirat v moderno varjanto. kiks bi bil tak pulover nosit na trapez kavbojke ali na krilo do kolen. kakšno krilce kraše bi blo tudi kul, ampak bi se verjetno teplo z ovratnikom.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
^^ ok. kaj so "pri vas" špičaki? jaz sem mislila ene hude čevlje z malo višjo peto. ne spredaj na špic, bog ne daj.
eno dolgo ogrlico z velikim obeskomala srebro)(ne tiste dolge bunkanste starinske varižice). ali šal ja. lahko tudi oboje, če šala ne namotamo okrog vrat, ampak ga imamo kot dadatek samo čez.
eno dolgo ogrlico z velikim obeskomala srebro)(ne tiste dolge bunkanste starinske varižice). ali šal ja. lahko tudi oboje, če šala ne namotamo okrog vrat, ampak ga imamo kot dadatek samo čez.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- positive vibration
- Cosmofrik
Ok, ravno ovratnik je edina stvar, po kateri se razlikuje moj puli od tega na sliki
Ni teh luknjic oz. kamenčkov.
No ja, zadnjič sem ga mogla oblečt, ker sem bla out of clothes (
) in je blo v kombinaciji s svetlimi ravnimi kavbojkami in debelim šalom v pastelnih barvah. Pa saj je zgledalo ok, pač čist povprečno (evva bi rekla, da sem bla siva miška
). Na skinny ne moreš nosit takega pulovra, je prekratek.
Kar se čevljev tiče, na žalost tukaj v arktičnih razmerah pridejo v poštev samo in zgolj skibucke, to smo se že vsi sprijaznili.
Bolj me moti, ker se ful ful slabo počutim v pastelnih barvah, nekak me ful preveč pomirjajo. Jz rabim žive barve, zemeljske barve, ta pulover pa verjetno ne paše z nobeno tako barvo
Rjava, prava vijolična al pa temno vijolčna, zelena, oranžna...nič ne gre poleg.

No ja, zadnjič sem ga mogla oblečt, ker sem bla out of clothes (

Kar se čevljev tiče, na žalost tukaj v arktičnih razmerah pridejo v poštev samo in zgolj skibucke, to smo se že vsi sprijaznili.
Bolj me moti, ker se ful ful slabo počutim v pastelnih barvah, nekak me ful preveč pomirjajo. Jz rabim žive barve, zemeljske barve, ta pulover pa verjetno ne paše z nobeno tako barvo

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
claire napisal/-a:^^ ok. kaj so "pri vas" špičaki? jaz sem mislila ene hude čevlje z malo višjo peto. ne spredaj na špic, bog ne daj.
sj že ime pove da so špičaki pete na špico a ni tko?

wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop