Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
u mater,si se pa ujela v tale trikotnik. Sestrična te ima za neko vzornico,in ker ima lahko ona sedaj tisto kar ti nisi vzela,sedaj ko ji hočeš pomagat,pa misli da si ljubosumna.
sestrični poskušej lepo dopovedat,da je tale tip malo bolan,če se jo pa dotakne ga pa kastriraj
sestrični poskušej lepo dopovedat,da je tale tip malo bolan,če se jo pa dotakne ga pa kastriraj
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ma ja jaz sem tudi tako razmišljala o tem, ampak nisem hotla zvenet preveč samovšečno in rečt, da me ma prav za vzornico. Bojim se samo, da mi ne bo več nič povedala o tem kako napreduje ta njuna 'stvar' in da bom prepozna
čeprav ji zaupam do te mere, da ne bo nardila nekaj kar noče, ampak po drugi strani pa me fuul skrbi, da bo nardila nekaj neumne ravno zato ker sem proti temu.
Za njega pa že imam plan kaj bomo nardili če je ne pusti pri miru..

Za njega pa že imam plan kaj bomo nardili če je ne pusti pri miru..
Zanimivo to odraščanje v zadnjem času, se je že zgodilo da s prijatelji kje sedimo in oči vsem padejo na kakšne res fletne punce (se vsem zdi logično da 18+) in potem slišimo od koga da smo gledali 14. letnico.. jah potem imaš pa približno tak izraz na obrazu:
Nekajkrat niti verlel nebi če nebi pogledal osebne.. (ne preverjam osebnih naključnim ljudem.. kolegi varnostniki jih morajo pred diskačem..
)
http://vigrx-slovenija.si/
Morda pa jih vseeno preveč primerjamo sami s sabo v tistih letih, nevem jaz sem bil pri 13-14 še froc, moje sošolke v osnovni tudi, pa niti ni ravno dolgo tega. Danes je situacija čisto drugačna.. prej odrastejo jbg
Morda bi jim to lahko pustili in razumeli, namesto da jih primerjamo s sabo in potem normalno, da nekaj ne štima.
Se mi zdi tudi pristop "nesmeš kadit, premlad si!", "pri 14tih že piješ?!" itn. malo zgrešena varianta za vzgojo.. a to je že druga tema.

Morda pa jih vseeno preveč primerjamo sami s sabo v tistih letih, nevem jaz sem bil pri 13-14 še froc, moje sošolke v osnovni tudi, pa niti ni ravno dolgo tega. Danes je situacija čisto drugačna.. prej odrastejo jbg

Morda bi jim to lahko pustili in razumeli, namesto da jih primerjamo s sabo in potem normalno, da nekaj ne štima.
Se mi zdi tudi pristop "nesmeš kadit, premlad si!", "pri 14tih že piješ?!" itn. malo zgrešena varianta za vzgojo.. a to je že druga tema.
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Aja, pa še moj odgovor na sam naslov teme.
Mene osebno privlači pač moj precej izbirčen tip punce (vizualno) neglede na leta. Definitivno pa je z mlajšo punco vse bolj preprosto.. bi rekel da nima izoblikovanega karakterja in zaradi tega je bolj "odprta za nove stvari", pa še v zvezi si nekako vodilni, in moški ta občutek pogosto potrebujeJo.. (pri starejših pogosto opažam to pr*kleto ozkoglednost, ki me 100% odbije, pri mlajših pa ne, pripravljene so poizkusiti skoraj vse)
Govorim za večino in iz lastnih izkušenj. morda se motim..

Mene osebno privlači pač moj precej izbirčen tip punce (vizualno) neglede na leta. Definitivno pa je z mlajšo punco vse bolj preprosto.. bi rekel da nima izoblikovanega karakterja in zaradi tega je bolj "odprta za nove stvari", pa še v zvezi si nekako vodilni, in moški ta občutek pogosto potrebujeJo.. (pri starejših pogosto opažam to pr*kleto ozkoglednost, ki me 100% odbije, pri mlajših pa ne, pripravljene so poizkusiti skoraj vse)
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Sam se razumem z vsem generacijam, možno me je videt na piru z 50+ delavci in pa tudi z 14+ letnicami na kafeju (a sem čudak ali pa je to pozitivno nevem).
Za večino govorit ne morem, moje mlajše kolegice pa vem da znajo reči ne, imajo pa močno zanimanje za nove stvari. Res pa se zdogi da jih včasih to tepe, tako pri moških kot pri alkoholu, travci..
Ampak spet, tako v ljubezni kot v alkoholu in vsem ostalem se zaj*bejo vsi, ne le mladina, zakaj torej njih še posebej obtožat istih dejanj ne razumem, saj niso sami krivi da so pač odrasli nekoliko hitreje kot je pa starina navajena.
Točno to me moti, gre nek foter ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. Gre njegov 14-letni sin naslednji vikend ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. umes ga zaloti foter, mu eno primaže, mu da haus-aresta 5 vikendov in vzame računalnik.. Vse to zaradi let? Presojal in razmišljal je mali isto kot odrasel človek, zakaj se torej smatra za veliko hujše dejanje.
Malo iz teme, se opravičujem
(ali pa tudi ne, saj nekako ugotavljam da mlajši niso nujno otroci, par strani nazaj me je recimo zmotilo to, da so nekatere za vse mlajše punce uporabljale izraz "punčke")
Za večino govorit ne morem, moje mlajše kolegice pa vem da znajo reči ne, imajo pa močno zanimanje za nove stvari. Res pa se zdogi da jih včasih to tepe, tako pri moških kot pri alkoholu, travci..
Ampak spet, tako v ljubezni kot v alkoholu in vsem ostalem se zaj*bejo vsi, ne le mladina, zakaj torej njih še posebej obtožat istih dejanj ne razumem, saj niso sami krivi da so pač odrasli nekoliko hitreje kot je pa starina navajena.

Točno to me moti, gre nek foter ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. Gre njegov 14-letni sin naslednji vikend ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. umes ga zaloti foter, mu eno primaže, mu da haus-aresta 5 vikendov in vzame računalnik.. Vse to zaradi let? Presojal in razmišljal je mali isto kot odrasel človek, zakaj se torej smatra za veliko hujše dejanje.
Malo iz teme, se opravičujem

Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Kako zelo me moti tvoj način razmišljanja, ti niti ne znam povedat.
Ja, smo punčke pri 14 letih, čeprav ne zgledamo in ne dajemo takšnega vtisa. En tip 30 letni tip se je odločil, da me bo pri mojih 14 letih smatral kot odraslo punco in se tako pogovarjal ter vedel do mene (+neprimerno vedenje). Če bi ga danes kje videla, bi se težko zadržala, da mu ne bi odtrgala jajc stran.
Imaš se za intelektualca, ampak tvoja čustvena inteligenca je na podnu.
Kdo pa ne ve, da je drugač, če gre odrasel človek ven ali mladostnik, ki še nima izoblikovane osebnosti in dovolj izkušenj??? Seveda je razlika!
Ti gledaš 14+, ker zakonsko 14+ ni več pedofilija. Če bi bilo 12+, bi pa z 12+ hodil na kufe, ker roko na srce, tudi znajo zgledati kot 16letnice.
Ja, smo punčke pri 14 letih, čeprav ne zgledamo in ne dajemo takšnega vtisa. En tip 30 letni tip se je odločil, da me bo pri mojih 14 letih smatral kot odraslo punco in se tako pogovarjal ter vedel do mene (+neprimerno vedenje). Če bi ga danes kje videla, bi se težko zadržala, da mu ne bi odtrgala jajc stran.
Imaš se za intelektualca, ampak tvoja čustvena inteligenca je na podnu.
Kdo pa ne ve, da je drugač, če gre odrasel človek ven ali mladostnik, ki še nima izoblikovane osebnosti in dovolj izkušenj??? Seveda je razlika!
Ti gledaš 14+, ker zakonsko 14+ ni več pedofilija. Če bi bilo 12+, bi pa z 12+ hodil na kufe, ker roko na srce, tudi znajo zgledati kot 16letnice.
A goal without a plan is just a wish.
imfit napisal/-a:Mene osebno privlači pač moj precej izbirčen tip punce (vizualno) neglede na leta. Definitivno pa je z mlajšo punco vse bolj preprosto.. bi rekel da nima izoblikovanega karakterja in zaradi tega je bolj "odprta za nove stvari", pa še v zvezi si nekako vodilni, in moški ta občutek pogosto potrebujeJo.. (pri starejših pogosto opažam to pr*kleto ozkoglednost, ki me 100% odbije, pri mlajših pa ne, pripravljene so poizkusiti skoraj vse)
Bom povedala iz svojih izkušenj - mladoletnice še niso izoblikovane in potrebujejo samo nekoga da jim malce piha na dušo in so zaljubljene. Standardi za moške so zelo nizki saj še nima izoblikovanih želja in niti ne ve kaj pričakovati od moškega, prav tako nima seznama stvari kaj jo moti na moškem. Pripravljena je preizkusiti vse saj ne ve kaj ji bo všeč in se še raziskuje. Moški je v tem primeru vodilni ker je starejši in ker so mladoletnice pač zelo vodljive sploh če vodi starejša oseba.
pogled 20+ letnice govorim zase:
sem zamenjala že kar nekaj partnerjev, imam zelo visoke standarde za resno zvezo in visoko potrebo po spolnosti. Posledično sem veliko v FF odnosih ki načeloma ustrezajo obema, saj še nism našla moškega s katerim bi si želela ustvariti družino.
Imam zelo izrazit inmočan karakter, moji bivši in FF imajo vsi močnejšega od mene (drugačni tipi me ne privlačijo) zato sem tudi posledično vodljiva - torej v tem primeru ni krivo da je starejši pač pa da je močnejši. Preoblem v takšnih primerih so prepiri saj ko pide do prepira to pomeni da je zelo grdo. Medtem ko pri mlajših do prepira posledično ne pride ker jim vse ustreza -razen ko imajo ljubosumne izpade in željo po dodatni pozornosti.
Kar se tiče preizkušanja novih stvari pa ne vem kako je pri ostalih, sama definitvno mislim da z vsakim partnerjem moraš poskusiti vse. Nekaj kar z nekom ne maraš početi je lahko z nekom drugim d best.
Ajča, kako zelo vseeno mi je če tebe moj način razmišljanja moti ali ne, ti niti ne znam povedat.
Mene pa ne moti tvoj, vesel sem vsakega drugačnega načina razmišljanja, dokler le ne gre za popolno bedarijo.
Če pravilno razumem "neprimerno vedenje" gre tukaj za pedofilijo in takšnemu bi tudi sam najverjetneje eno primazal, čeprav ne podpiram fizičnega nasilja.
Tvoja obtožanja, da se imam za intelektualca, so napačna. Mi je zelo jasno, da niti približno nisem in niti nimam želje po tem da bi bil, se pa rad poglobim v stvari, ki so mi zanimive. Še vedno velja, da če me prepričaš nasprotno se ti bom zahvalil in te nebom napadal, kako si zabita ker drugače misliš (odziv ponekod na forumu, nikakor ne leti nate). Čustveno res pogosto marsikaj sprejemam drugače od večine, tu me pa imaš.
Joj joj, saj gremo le v številčnejši družbi skupaj na kafe, saj ne žgemo orgije z 14-letnicami
Na tem mestu se mi vmešavanje pedofilije ne zdi primerno, res ne. Pač ne obsojam ljudi po njihovi letnici rojstva, ker sem spoznal že nekaj polnoletnih punc, ki bi ji karakterno dal 13 let, in obratno.
Nesanica se strinjam. Bi znalo bit tudi to da majo standarde nižje, kar potem moškim pomeni, da je ulov nekoliko lažji..
Mene pa ne moti tvoj, vesel sem vsakega drugačnega načina razmišljanja, dokler le ne gre za popolno bedarijo.
Če pravilno razumem "neprimerno vedenje" gre tukaj za pedofilijo in takšnemu bi tudi sam najverjetneje eno primazal, čeprav ne podpiram fizičnega nasilja.
Tvoja obtožanja, da se imam za intelektualca, so napačna. Mi je zelo jasno, da niti približno nisem in niti nimam želje po tem da bi bil, se pa rad poglobim v stvari, ki so mi zanimive. Še vedno velja, da če me prepričaš nasprotno se ti bom zahvalil in te nebom napadal, kako si zabita ker drugače misliš (odziv ponekod na forumu, nikakor ne leti nate). Čustveno res pogosto marsikaj sprejemam drugače od večine, tu me pa imaš.

Joj joj, saj gremo le v številčnejši družbi skupaj na kafe, saj ne žgemo orgije z 14-letnicami

Nesanica se strinjam. Bi znalo bit tudi to da majo standarde nižje, kar potem moškim pomeni, da je ulov nekoliko lažji..

Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Moje mnenje je, da moske privjacijo lepa dekleta. Vecja verjetnost obstaja, da punca zgleda lepse, seveda ce je punca mlajsa.
Zdaj se jaz pohvalim
Meni zmeraj so me osvajali mlajsi tipi, tudi 4 let mlajsi. Moj fant je isto star kot jaz, zgleda pa starejsi od mene. Moje cimre so mjajse 3 leta od mene, zgledajo starejse.
Ne vem zakaj, punce tam pri 24 se naredijo kot kaksne tete, ne pazijo na prehrano,ne telovadijo, ne pazijo na kozo, nehajo ulagat na videz.Moski seveda so vizualisti in jim pomeni da zenska zgleda lepo.
Zenske pa jih privlacijo starejsi moski, ker z leti moski pridobijo bolj na moskosti.
Glede razvitist mozganov pa ne bi tukaj upletevala,to je stvar posameznika, ker osebno poznam najstnice, ki razmisljajo odraslo, da si prav presenecen. Poznam 30 letnike ki so cist mozgansko zaostale.
Sama sem tudi sla zivet v tujini prvic stara 16 let, dokoncno sem se odselila stara 18 let(pa sem cist sama skrbela za sebe). Nikoli nisam bila razuzdana najstnica, da ne vem kaj pocnem.Mama mi zmeraj rece, da mi je verjela, da bom sama zmogla v tujini, ceprav sem bila tolk mlada. Se strinjam da takrat osebe se izobljikujejo, ampak je to dalec da ne znajo nekatere najstnice pravilno rezonirat.
Zdaj se jaz pohvalim

Ne vem zakaj, punce tam pri 24 se naredijo kot kaksne tete, ne pazijo na prehrano,ne telovadijo, ne pazijo na kozo, nehajo ulagat na videz.Moski seveda so vizualisti in jim pomeni da zenska zgleda lepo.
Zenske pa jih privlacijo starejsi moski, ker z leti moski pridobijo bolj na moskosti.
Glede razvitist mozganov pa ne bi tukaj upletevala,to je stvar posameznika, ker osebno poznam najstnice, ki razmisljajo odraslo, da si prav presenecen. Poznam 30 letnike ki so cist mozgansko zaostale.
Sama sem tudi sla zivet v tujini prvic stara 16 let, dokoncno sem se odselila stara 18 let(pa sem cist sama skrbela za sebe). Nikoli nisam bila razuzdana najstnica, da ne vem kaj pocnem.Mama mi zmeraj rece, da mi je verjela, da bom sama zmogla v tujini, ceprav sem bila tolk mlada. Se strinjam da takrat osebe se izobljikujejo, ampak je to dalec da ne znajo nekatere najstnice pravilno rezonirat.
akvamarin, res je, moške privlačijo lepa dekleta. s tem ni nič narobe. govorit pa, da dekle pri 17 lepše zgleda kot pri 23 je mimo. faktor staranja v tako majhni razliki še ni tako izrazit. in če 30 letnika privlači našemljen otroški obraz 14letnice, potem menim, da je sam mentalno ostal v najstniškem obdobju (pustimo ob strani dekleta, ki zaradi takšnih in drugačnih izkušenj prej odrastejo in dozorijo)
ja je velika razlika če to naredi nekdo pri 40 kot nekdo pri 14. če počneš iste stvari kot jih tvoj 25 let starejši foter te to še ne naredi starejšega. 14 letniki so še otroci. in zaradi tega tudi ne presojajo oz ne morejo presojati stvari enako kot odrasli. razlika se vidi predvsem takrat, ko se pojavi težava. bi rekla da se foter pri 40 veliko bolj zaveda, kaj pomeni se napiti in kake posledice lahko to prinese, kot pa njegov 14 letni sin. enako je razlika, če eno črtico potegne model pri 30, kot pa če jo njegova 15 letna sestra. starejši kot si, več izkušenj imaš, bolj se zavedaš smisla nekega svojega početja, lažje se tudi soočiš z neko negativno posledico. zato so stvari, ki za otroke niso primerne (govorim o povprečnih prestavnikih svoje starostne skupine).imfit napisal/-a:gre nek foter ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. Gre njegov 14-letni sin naslednji vikend ven, se ga napije, pride po vseh 4 domov in takoj spat.. umes ga zaloti foter, mu eno primaže, mu da haus-aresta 5 vikendov in vzame računalnik.. Vse to zaradi let? Presojal in razmišljal je mali isto kot odrasel človek, zakaj se torej smatra za veliko hujše dejanje.
Vsak raj ima svojo kačo.
imfit napisal/-a:Aja, pa še moj odgovor na sam naslov teme.![]()
Mlajše so neizkušene, pripravljene mogoče res poiskusiti vsega in svašta, ker so mlade, naivne, ne vejo kaj lahko dobijo od zveze in so ponavadi zadovoljne z drobtinami.
Starješje niso ozkogledne, ampak že formirane osebe po karatkerju, ki vejo da nekega bebca ne bodo prenašale, ki vedo kaj si želijo v življenju, kot tudi v zvezi.
In še za konec, kdo si ti da lahko sodiš kašne so mlajše in starejše, ker na koncu koncev kdo pa pravi da si ti idealen partner za njih? Če nisi takšen kot si one želijo, potem bo po vsej verjetno zevza propadla, če imajo punce le malo pametu v glavi (ponavadi punce 20+).
Akvamarin napisal/-a:Ne vem zakaj, punce tam pri 24 se naredijo kot kaksne tete, ne pazijo na prehrano,ne telovadijo, ne pazijo na kozo, nehajo ulagat na videz.Moski seveda so vizualisti in jim pomeni da zenska zgleda lepo.
jaz pa nobene take ne poznam, celo tako je, da veliko deklet z leti boljše izgleda
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself