imfit napisal/-a: @claire: No claire edino tvoj prispevek se mi zdi pa mimo. Kje je zapisano to, da moraš imeti enega partnerja in te mora biti sram če jih imaš več? To je zgolj v naši kulturi.. Ponekod drugod je pa sramotno če ima nekdo le eno ženo, jih mora imeti vsaj 10 da nekaj velja.
Zakaj bi moral biti sposoben imeti enega partnerja, če imaš notranjo željo po večjem številu? (to zadno vprašanje mi dobro razloži in argumentiraj če moreš) Se moramo torej sramovati lastne narave?
torej. ponekod tudi ne pijejo alkohola, tako da to banalno nanašanje na druge kulture je najbolj bedast primer pojasnenjevanja varanja. madona ponekod se babe tudi ne brijejo. bi te rada videla, ko bi zagledal gošo ki bi kukala iz vseh strani kopalk ko bi svojo drago peljal na bazen.
glej, meni je en drek mar, pa če ima kdo 60 drugih bab za fukat. samo ne tako, da partner tega ne ve. to je podlo in to je to, kar si veliko ljudi ne prizna. da so strahopetci, da si ne upajo povedati ženski kako je na stvari, ker se bojijo biti sami. zanimivo. strašno strah jih je, da bi bili sami. na drugi strani so pa tako ponosni sami nase, da varajo. reve.
naprej pa tako. zdaj, če se mene vpraša je v partnerski zvezi na prvem mestu ljubezen, pa naj se sliši še tako klišejsko. pa mi ti dokaži, da izmed dveh bab, ki bi ju imel, ene ne bi imel rajši (argumentiraj/razčleni/analiziraj in utemelji). vedno je tako, da med dvema rečema imamo eno rajši. pa pustimo izbiro npr. mama ali punca. pač pa je enak primer ena ali druga prijateljica. vedno imamo eno rajši, ne glede na to , kako zelo imamo radi obe.
če pa seveda ti dobiš en kp takih žensk, ki bodo hodile skup na kafe in se pogovarjale, kako si jih fukal pa je to druga pesem. potem se ti ni treba sramovati ničesar. ampak ti neprestano govoriš o varanju. zdaj moja definicija varanja je- delati nekaj (z drugo osebo), kar vemo, da partner ne odobrava in mu to prikrivamo. kje so meje, določi par sam. nekaterim francosko poljubljanje ni varanje, drugim je varanje že skrivno dopisovanje prek sms-ov.
ne glede na to, kakšna je tvoja definicija varanja, še vedno izpadeš prasec, ker to počneš, oz. hočeš početi.
pač si najdi babo, ki bo za kao (kako že rečejo.. aja!) "odprto" zvezo- whatever that means. pa ne stokaj po forumih kako si bogi, ker se ne moreš gonit vseokoli. in kako si ti zdaj ne vem kako napreden, ker bi rad spremenil mišljenje množice. rajši se trudi, da bi zedinil ljudi. in zapomni si- najtežja stvar na svetu je spreminjanje mišljenja množice. zato so tako redki ljudje v zgodovini, ki jim je to dejansko uspelo. vso srečo tebi s tem! se ti pridem osebno poklonim, ko boš to dosegel.