Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

katyy napisal/-a:zivjo Bik.
tudi mene zanima kaj mi prinasa letosnje leto?Kako bo kaj z ljubeznijo.
hvala za odgovor.

Letošnje leto bo zelo pestro. Imela boš ogromno novih poznanstev in spoznanj. Veliko se bo vrtelo okoli denarja, ki ti ga ne bo primenjkovalo. Vendar nobene resnejše zveze. Sicer pa že sedaj tako je pri tebi in trenutno ti paše. Skratka uživala boš.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

sončnica89 napisal/-a:čao!

Mene pa zanima šola. Če ima kdo kaj časa da mi pove.

Hvala že vnaprej!

Šola pa ja te ne skrbi. Sej ti šiba sto na uro. no včasih malo zabušavaš m nič hudega vse zmeraj nadoknadiš.

vse bov redu in samo veselo v šolo.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Summer055 napisal/-a:Živjo

mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni in poklicu. Hvala za odgvor :)

Živjo to je prav pozdrav, ki spominja na živo življenje. hehehehehe

Ljubezn nekdo se vmešava v vašo dosedanjo zvezo in kali vajin notranji mir. trenutno si v neki slepi ulici kjer ni videt izhoda. vendar nič ne mar le premakni se in izhod bo tu. Ne boj se premikat. mogoče ti noge nagajajo to pa je samo to.
Poklic pa ni videt velike spremebe saj t kot je naj bi ti odgovarjalo. No plača pa naj bi se ti malo zvišala. heheheheh

bik
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Mene tudi zanima ljubezen :D
Katia
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala

Neprebrana objava Napisal/-a Katia »

Hvala Bik.

Jaz upam na uno prvo varijanto, da pride on nazaj in da začneva znova....

To je namreč vse kar si želim...

Hvala lepa za odgovor.

Lp
Katja
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Re: Hvala

Katia napisal/-a:Hvala Bik.

Hvala lepa za odgovor.

Lp
Katja

Želim ti da se ti tvoja želja uresniči. bosta pa morala res pljunit v roke in supaj zkorakati novemu življenju na proti. V tebi je čutit to energijo in vem, da ti bo uspelo.

bik
jijikitty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jijikitty »

Hi Bik :)

Mene pa zanimajo 3 stvari:

- ali se bo v marcu ena zelo pomembna zadeva dobro rešila,

- ali mi bo uspelo uresničiti zadani cilj,

- kako bo kaj z ljubeznijo :hearts:

Hvala lepa že v naprej za tvoj odgovor
Sanja1981
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja1981 »

bik napisal/-a:
Sanja1981 napisal/-a:Dragi Bikec! ;)

Moj datum: 3.11.1981

Tudi mene zanima kdaj bom končno spoznala svojo ljubezen,kdaj bom imela prvega otroka oz če bom imela dva ali enega in pa če vidis kakšne vecje spremembe pri mojem poslu?

Hvala za odgovore!

Tvoja ljubavi naj bi prišla v enoti dve. kajti čas je relativen in težko ga je napovedati. To naj bi bilo v dveh letih ne verjamem v dveh mesecih. Otroci bojo in to dva fanta. Vendar se boš morala za vse to kr krepko potrudit in met veliko pozitivne energije, ki jo trenutno nimaš.

v poslu se ti obetajo premembe sej si to želiš vendar pa lih ne bojo po tvojem okusu. ne vem li se odpravljaš v kako samostojno delo. prej kot se odločiš dobro premisli in nato napravi korak naprej.

bik
hvala za odgvore..hehe glede ljubezni maste kr prav sam upam da pride moj princ na belem konju v dveh mesecih ne pa v dveh letih....aja glede dela imam pa res s.p. in sem že samostojni podjetnik samo me zanima če bo laufalo naprej dobro ali ne?
Urša1982
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urša1982 »

Pozdravljen bik!

Moj rojstni datum: 18.8.1982

Zanima me: 1. Ali bom kmalu dobila zaposlitev?
2. Kdaj bom končno spoznala tistega moškega s katerim si bom ustvarila družino in če mogoče vidite ali se bom poročila in koliko otrok bom imela?

Hvala za odgovore bikec ;)

Lp
Katia
Sramežljivka
Sramežljivka

bik napisal/-a:

Hvala lepa za odgovor.

Lp
Katja

Želim ti da se ti tvoja želja uresniči. bosta pa morala res pljunit v roke in supaj zkorakati novemu življenju na proti. V tebi je čutit to energijo in vem, da ti bo uspelo.

bik

Hvala lepa bik. :-)

Res je oja volja dovolj močna.....samo še njega moram prepričat v to, da to kar dela sedaj je ena velika napaka.......
Včeraj sva bila na hitri pijači in videla sem, da mu ni vseeno zame, vendar pa nisem bila dovolj močna, da bi mu povedala kaj čuti.
Glede na to, da je trenutno on s svojo bivšo, upam, da bo kmalu dojel, da je bila to napaka. In to brez, da mu jaz to povem.

Lep pozdrav in hvala še enkrat.

Katja :-)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Katia napisal/-a:
bik napisal/-a:

Hvala lepa za odgovor.

Lp
Katja

bik

Res je oja volja dovolj močna.....samo še njega moram prepričat v to, da to kar dela sedaj je ena velika napaka.......
Včeraj sva bila na hitri pijači in videla sem, da mu ni vseeno zame, vendar pa nisem bila dovolj močna, da bi mu povedala kaj čuti.
Glede na to, da je trenutno on s svojo bivšo, upam, da bo kmalu dojel, da je bila to napaka. In to brez, da mu jaz to povem.

Ne vem o tem mam svoje poglede. vsak ma svoje življenje in vsak ma pravico delat kar misli, da je prav. On se more odločit in ti mu ne moreš nič predstavit kar on noče. zato pa ti poglej za sebe in poišči si svojo srečo v tebi.

lep pozdrav bik
Uporabniški avatar
*Anny*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Anny* »

Hy
Mene zanima kak bo kej s faxom in pa kako bo kaj z ljubeznijo bo kej na vidiku al ne
Katia
Sramežljivka
Sramežljivka

bik napisal/-a:
Katia napisal/-a:
bik napisal/-a:

Hvala lepa za odgovor.

Lp
Katja

bik

Ne vem o tem mam svoje poglede. vsak ma svoje življenje in vsak ma pravico delat kar misli, da je prav. On se more odločit in ti mu ne moreš nič predstavit kar on noče. zato pa ti poglej za sebe in poišči si svojo srečo v tebi.

lep pozdrav bik

Hej bik.

Ne me narobe razumet, nočem ga prepričevat v nekaj kar sam nebi želel. Situacija je malo bolj zapletena....ni se vrnil k njej zaradi nej, temveč zaradi otroka. Tako, da.....takle mamo :-)

Lp Katja
jolieJoy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jolieJoy »

bik napisal/-a:
jolieJoy napisal/-a:Živjo, bik!

Mene pa zanima ali mi bo to leto kaj bolj naklonjeno kot prejšnje - predvsem me zanima faks pa ljubezen in ali je na vidiku tujina?
Hvala za odgovor!!!

Fax je itak tvoja prioriteta in seveda tam kraljuješ. V ljubezni pa tudi ne vidim, da ne bi dobila tistega kar si želiš. Potovanj bo pa veliko. tujina ne vem kako to misliš vendar pa tam kjer si si doma svetski človek si. Polna energije in idej. Kr tako naprej in odprlo se ti bo.

bik

Hvala za odgovore!!!

Jeeeejjjjjj potovanja, ker trenutno se mi ne dogaja nič in je prav grozno. Glede tujine pa sem imela v mislih študijsko izmenjavo.
somebody:)
Sramežljivka
Sramežljivka

......

Neprebrana objava Napisal/-a somebody:) »

Živijo!!

Mene pa zanima glede ljubezni. Trenutno sem samska. No, do sedaj v ljubezni še nisem imela (neke) sreče. Ali bom kmalu spoznala fanta ali ga mogoče že poznam pa tega ne vem...

Hvala za odgovor.
Odgovori