Tudi jaz imam vprašanje...kako mi letos kaže v ljubezni? aja, in bom sploh kdaj imela otroka, mogoče dva??? Hvala že v napej...
No no tudi za tebe bo leto učenja v partnerskem odnosu. vajeti boš morala sama vzet v roke in pognat konj, da se ti nekaj premakne. Trenutno tako kot si nisi zadovoljna. Pa še drugi se umešavajo v tvoje odnose. ne dovoli jim. hehehehe
Otoke pa vsekakor boš mela in naj bi bila dva dečka. tako da bo malo ravnovesja sej itak je deklet več kot fantov. hehehehehhe
Hej bik.
Mene pa zanima predvsem zdravje.Potem pa še ljubezen (na splošno in s fantom s katerim sva pred meseci nekaj začenjala, a ne daleč prišla) ter faks.
Hvala ti!
Dragi Bikec, prosila bi te, če lahko pogledava za dve področji mojega življenja: kariero in ljubezen. Se kažejo kakšne prelomnice, lepi dogodki, pozitiven razvoj? Je kakšna možnost za obnovo starega razmerja?
Mene pa zanima ali mi bo to leto kaj bolj naklonjeno kot prejšnje - predvsem me zanima faks pa ljubezen in ali je na vidiku tujina?
Hvala za odgovor!!!
Tudi mene zanima kdaj bom končno spoznala svojo ljubezen,kdaj bom imela prvega otroka oz če bom imela dva ali enega in pa če vidis kakšne vecje spremembe pri mojem poslu?
Tudi jaz imam vprašanje...kako mi letos kaže v ljubezni? aja, in bom sploh kdaj imela otroka, mogoče dva??? Hvala že v napej...
No no tudi za tebe bo leto učenja v partnerskem odnosu. vajeti boš morala sama vzet v roke in pognat konj, da se ti nekaj premakne. Trenutno tako kot si nisi zadovoljna. Pa še drugi se umešavajo v tvoje odnose. ne dovoli jim. hehehehe
Otoke pa vsekakor boš mela in naj bi bila dva dečka. tako da bo malo ravnovesja sej itak je deklet več kot fantov. hehehehehhe
buba napisal/-a:Hej bik. Mene pa zanima predvsem zdravje.Potem pa še ljubezen (na splošno in s fantom s katerim sva pred meseci nekaj začenjala, a ne daleč prišla) ter faks. Hvala ti!
Zdravje je čisto v redu. Mogoče te bojo pestile kake črevesne težave drugega pa ni nič kaj takega videt. Pa seveda kak prehlad in kar se tiče kakih ljubeznskih težav ki so bolj mentalnega izvora. Skratka nič posbnega in nevsakdanjega.
Ljuezn maš trenutno pošlihtano. Čakata en na drugega kdo bo napravil naslednji korak, ki ga pa bota mogla naredit potem mata to kar si želita. malo več komunikacije pa bo.
Fax pa super sej maš zadeve pošlihtane in te načeloma sploh ne skrbi.
HawaiiGirl napisal/-a:Dragi Bikec, prosila bi te, če lahko pogledava za dve področji mojega življenja: kariero in ljubezen. Se kažejo kakšne prelomnice, lepi dogodki, pozitiven razvoj? Je kakšna možnost za obnovo starega razmerja?
Hvala za pomoč
V karieri si trenutno v slep ulici in mam občutek, da ni lih tako kot si želiš. Želiš si spremembe in ker so to tvoje srčne želje se ti bojo želje izpolnile. Prej boš imela kr burno potem pa se zadeve umirijo in odprla se ti bo nova pot. Čakajo te novi dogovori in nove ponudbe, ki bodo za tebe zlo pozitivne in pisane tebi na kožo. sicer pa pri tebi je vsa energija usmerjena v kariero.
V tebi je, da bi se staro rzmerje obnovilo vendar to so le želje brez prave osnove. Bojiš se zravn, da se ne ponovi kr je bilo. Vse je le utopja in veš, da tako ne bo šlo. Še nekaj časa se ne bo premaknilo kvečemu boš imela kratka razmerja. Kot sn napisal tvoja energija je usmerjena v kariero zato je kr malo prostora za resnejšo zvezo.
Tudi mene zanima kaj mi kaže v ljubezni, predvsem z določenim fabtom, s katerim sva par mesecev nazaj nehala. Ali se bo vrnil nazaj k meni?
moj r.d.: 31.08.1981 njegov r.d.: 08.03.1969
Hvala lepa že v naprej. Katja
hehehe lahko ciganke prašam sinastrije pa astro tu ne bom odgovarju. je malo bolj zahtevna zadeva in potrebno je dost časa.
Vse je odvisno od tebe. Vrnil se bo vendar ne kot si misliš. no lahko bo vendar se ti kaže čist nekaj novega. Al boš z njim na čisto drugačnem odnosu al pa bo čist nova romanca. prej se nagibam na čist novo romanco, če boš staro spustila in napravla prostor za novo.
Mene pa zanima ali mi bo to leto kaj bolj naklonjeno kot prejšnje - predvsem me zanima faks pa ljubezen in ali je na vidiku tujina? Hvala za odgovor!!!
Fax je itak tvoja prioriteta in seveda tam kraljuješ. V ljubezni pa tudi ne vidim, da ne bi dobila tistega kar si želiš. Potovanj bo pa veliko. tujina ne vem kako to misliš vendar pa tam kjer si si doma svetski človek si. Polna energije in idej. Kr tako naprej in odprlo se ti bo.
Tudi mene zanima kdaj bom končno spoznala svojo ljubezen,kdaj bom imela prvega otroka oz če bom imela dva ali enega in pa če vidis kakšne vecje spremembe pri mojem poslu?
Hvala za odgovore!
Tvoja ljubavi naj bi prišla v enoti dve. kajti čas je relativen in težko ga je napovedati. To naj bi bilo v dveh letih ne verjamem v dveh mesecih. Otroci bojo in to dva fanta. Vendar se boš morala za vse to kr krepko potrudit in met veliko pozitivne energije, ki jo trenutno nimaš.
v poslu se ti obetajo premembe sej si to želiš vendar pa lih ne bojo po tvojem okusu. ne vem li se odpravljaš v kako samostojno delo. prej kot se odločiš dobro premisli in nato napravi korak naprej.