claire napisal/-a:MsN napisal/-a: Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ...
Smešno vprašanje
se mi zdi, da se tipi čist zasekirajo, če jim enkrat na ne vem klko časa ne pride in že razmišljajo o impotenci in podobne neumnosti. to marsikaj pove.
jst mislm, da so moški glede tega mal drugač "grajeni" kot ženske.
sicer pa mislm, da marskdo useen vid tud ostale variante uživancije pri sexu, kot le končni del-orgazem.nekateri uživajo najbolj med samim dejanjem, orgazem je pa pikca na i.
In tist moški, ki razmišlja o impotenci in ostalem,če mu enkrat na nevemkolk časa ne pride, naj si vzame kšno knjigo v roke in naj mal preštudira svoje telo, ker ga očitno ne pozna.nedoživljanje orgazma, pri moških na usake tolk časa je tud čist normalno, glede na okoliščine.
drgač pa, usaj jst, sex vidm mal bolj globoko, kot pa samo tiste sekunde orgazma.In obstaja še veliko možnosti kako pridt do orgazma in če rečem, da mi ubistvu stokrat bolj sede, da se mi še dodatno posveti, da ubirava vedno drugačne in različne možnosti do "taglaunega dela" in s tem dodatno raziskujeva najini telesi,se jima posvečava.....nekak drugače skor da nebi hotla.
sicer pa, ljudje smo različni in vsak dojema situacijo po svoje.je pa res, da je treba sprejet, usaj za začetek stanje tako kot je in se znajdt po svoje.jst mislm, da je lahko čist usaki ženski, katera ne doživi vaginalnega sexa, sex ravno tako krasen in potešitven, kot tisti ki ga doživi.
je pa res, da nekatere pozabljate, da vaginalni orgazem ni center sexa in da se do orgazma pride lahko še kako drugače, tko da ni rečeno (razen za tiste ki sploh ne doživijo nikakšrnega orgazma), da taki ostanejo brez češnce na sadni kupci