SnowBoarder napisal/-a:Jaz sem mel punco, ki se ni samozadovljevala in me je motlo, predvsem zarad tega, ker posledično ni poznala svojega telesa.
Se strinjam s teboj. Samozadovoljevanje je nekaj povsem normalnega, pri tem spoznavaš svoje telo, zadovoljuješ svoje potrebe. Kako naj uživaš z nekom če niti sebe ne poznaš dovolj.
Tudi sama se dokaj veliko samozadovoljujem. Ko sem bila v zvezi sem to počela tudi pred fantom kar se je izkazalo za izredno vročo predigro. Mojega je vse skupaj izredno zrajcalo in vedno je sledil še odličen seks.
Ker sem že nekaj mesecev samska (če ne štejem "seks prijatelja":) sem pred kratki odkrila tudi slovensko stran kjer ponujajo seks kamero. Zadeva je takšna, da si sedaj poiščem nekoga, ki me privlači, vklopiva kameri in se draživa ter samozadovoljujeva preko videa. Vse skupaj me izredno vzburja, pred kratkim pa sem postavnega "neznanca" izpred kamere povabila tudi v živo, kar se je izkazalo za super idejo:)
Čeprav imam veliko rajši pravi seks mi je ta nova pogruntavščina veliko ljubša kot če se zadovoljujem sama. Preprosto uživam ko si me nekdo želi in si se hkrati samozadovoljuje ob misli name:)