^^

Tak ko je Rob Zombie rekel o ''pravih'' metalcih....
Metal just isn't a casual thing ya know? Like, you'll never hear a guy be like 'Oh yea i was into slayer...one summer'. No, i've never met that guy. I've only met the guy that has SLAYER carved across his chest in blood."
Novi session bobnar od Dimljen Burek je Darek Brzozowskim (ma tak kul priimek, da si more človk zapomnit) že 2 leti, basist je bil pa en mesec Snowy Shaw, ampak je ded tolk pametn, da mu je kanal, da je bolš da se posveti Therionom nazaj. In ne odstopam od svoje izjave, glede na to da ima Abrahadabra samo 1 občudovanja vreden komad, ostalo so pa prežvečeni fillerji. Plus tega, da pogrešam Vortexov vokal, ki mi je bil ena boljših stvari pri DB in edina plata brez Vortexa, ki mi še vedno sede je Stormbläst.
Drugače pa všečni koncerti za letos na naši rodni grudi:
- Sodom, 12.2.2011
- Apocalyptica, 22.2.2011
- Bonecrusher Fest (Dying Fetus, Keep of Kallesin & co), 1.3.2011
- Paganfest 2011 (Moonsorrow - hell yea - Korpiklaani (again), Varg, Unleashed), 23.3.2011
- pa Metalstorm 2011 & meni všečni bendi: Kreator, In Extremo, Moonspell, Amorphis, Moonsorrow (odlično leto, kaj naj rečem

), Watain (upam da ne bo tak dehnal, ker je na odprtem, kot lani v Pekarni.... blek watain), Death Angel
Helloween, ne hvala