Velikost materialnega penisa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Velikost materialnega penisa

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Vsi vemo,da živimo,v svetu,kjer je dohodek pač zelo pomembna stvar. Vas dekleta sprašujem,koliko bi moral biti velik materialni penis,da bi bile ve zadovoljne,da bi lahko živele življenje,ki si ga želite.
To pomeni,da lahko,stanovanje za 20 let kredita,počitnice za 2 tedna na Pagu. Ali pa nov BMW,dizajnerska oblačila,Havaji.

Materialni penis-skovanka,ki sem si jo izmislil,da lažje definiram velikost dohodka moškega.

Definiram ga tako:

1cm-100 evrov

Simple razlaga: večji dohodek-večji materialni penis

Najprej,naj izpostavim,da ne gre za lastne frustracije,niti iskanje materialistk.

Enostavno,s kakšnim dohodkom,partnerja bi bile zadovoljne. Pa prosim ne z tistimi,grela naju bo najina ljubezen,vseeno mi je koliko zasluži,ja mogoče pri 16ih,kaj pa recimo ko boste stare 28,pa si boste želele otroka,pa stanovanje. Denar,je pomembna stvar,in povzroča veliko konfliktov.

Enostavna vprašanja:

velikost materialnega penisa?

ali je moški z večjim materialnim penisom za vas bolj privlačen?

ali ste kdaj,bile z moškim le na podlagi velikosti materialnega penisa?

še ta,ali lahko zveza funkcionira če je velikost materialnega penisa manjša od vašega dohodka?
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 02. Jan. 2011 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Trenutno 5cm, upam, da bo v prihodnosti njegov materialni penis primerljiv z mojim. Oziroma, drugače povedano, če bova imela skupaj 30 cm dolg penis, bom srečna, zadovoljna pa že z nekaj centimetri manj.
Govorim seveda o precej oddaljeni prihodnosti, ne prvi plači po diplomi.

Ja.

Ne.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

kakšno ime haha :D

trenutno meri materialni penis mojega drgagega 9cm. Sem zadovoljna s tem. Tudi če bi bilo manj mi ne bi bil problem. V prihodnosti si oba želiva imeti večji materialni penis :D

Moški me ne privlači na podlagi materialnega penisa. Lahko me tip z precej manjših materialnim penisom noro privlaci, ker so mi pomembne druge stvari in ne gledam toliko na to.

s tipom še nisem bila zaradi tega.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

cenim iskrenost
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sem iskal,ampak ugotovil,da daje iskalnik precej neumne odgovore

sorry
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Je pomembna, tako kot pri pravem - od 13 do 15 cm mi je čist kul, če je večji je pa potrebno biti že malce pazljiv, ker je posledično moški ego ponavadi tudi precej višji.

Logično. če ima tip pri tridestih 5 cm je to zame turn off in ni važno kako se drugače razumeva. imam pač svoj življenjski stil in hočem da je partner na istem.

mi je tip zaradi tega privlačnejši ampak samo če je premoženje ustvaril sam. mamini sinčki so mi neprivlačni. tako da ne upam trditi da ne- mogoče je bil podzavestno tudi to dodaten faktor.

še ta,ali lahko zveza funkcionira če je velikost materialnega penisa manjša od vašega dohodka?
če ima do 3 cm manjšga od mojega bi šlo, več pa ne.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Velikost materialnega penisa

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

LedZeppelin napisal/-a:Najprej,naj izpostavim,da ne gre za lastne frustracije,niti iskanje materialistk.

A dej no.... :D

A imaš kako bejbo nagledano, pa imaš "prekratkega"? :D jbg, kak BMW je vedno palil, pali, in nič ne kaže, da bi se to spremenilo. :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Daj se prosim nauči vejice postavljat. Oči bolijo brat.

Čimveč, tem bolje? Mej pa nimam, ker če si postavljaš neke omejitve, gre zmeraj vse narobe. Če bi rekla številko, bi zihr jinxala.

Fizično ne, v smislu socialne varnosti in večjega potenciala za delanje stvari, ki me veselijo, pa si jih sama ne morem privoščit, pa nedvomno. Osebnosto dobi moje spoštovanje, če si je primoženje zaslužil sam.

ali ste kdaj bile z moškim le na podlagi velikosti materialnega penisa?
Poskusila, ampak je bil za moje standarde preneumen glede medsebojnih odnosov. Pa preveč se je bahal z denarjem.

še ta, ali lahko zveza funkcionira, če je velikost materialnega penisa manjša od vašega dohodka?
Če bi jaz služila dovolj za nadstandard, potem tudi če nima tega materialnega spolnega uda. Bi pa gospodinjil.
Če bi jaz služila malo, on pa še manj, potem težka.
Če bi jaz služila malo, on pa veliko, bi imela stalno manjvrednosti kompleks, bi se pa verjetno dalo živet s tem. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Mi je pomembna. Od 10 cm dalje se ne pritožujem, pa četudi je malenkost manj je okej.

Zagotovo, ampak ne na tak način, da bi me izključno njegov materialni penis privlačil.

Ne, vse sem spoznala še preden so ga sploh imeli XD.

Odvisno je od tega kakšen je moj dohodek. Zdaj trenutno bi lahko komot funkcioniralo.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Zenskam je vedno vsec ce ima tip keš. Vedno.
Zenske imajo vedno v glavi tudi 30 idej kako porabit naslednji kupcek keša do katerega se bodo dokopale.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Mahagonij napisal/-a:Zenskam je vedno vsec ce ima tip keš. Vedno.

Ne drži (povsem, zaradi "pomembnih detajlov"). Vsaj zame in za par kolegic, ki jih poznam ne. Moški z denarjem ni vedno privlačen, daleč od tega. Pomembni detajli: kako je moški prišel do denarja, kako ravna z denarjem. Denar je na nek način "samo" energija in pač še en atribut, ki pokaže "mišice" moškega - torej iznajdljivost, sposobnost, ipd itd - iz tega vidika je moški z več denarja praviloma privlačnejši od moškega z manj denarja s podobnimi karakteristikami. Ni pa vedno tako, iz sledečega ne bi delala pravila.

Torej, v današnji družbi je denar lahko velik pokazatelj sposobnosti moškega. Iz tega sledi, da je moški, ki ima več denarja (ob seveda še nekaj izpolnjenih pogojih; dva "kako"- ja sta omenjena zgoraj), tudi bolj privlačen.

Če se pa za konec osredotočim še na drugi možni del replike na zgornjo trditev: če imam na izbiro (nepravi izraz, pa vseeno: ) dva "manj sposobna" moška, prvega z denarjem, drugega pa brez (in imam jaz denar ter svobodno možnost izbire), s tem da bogatejši moški kaže zame neprimeren odnos do denarja (ki se ga potem lahko prenese na življenje na splošno); drugi pa tega ne kaže, bi brez pomisleka zbrala "revnega".

Pa še odgovor na avtorjev post.

Velikost materialnega penisa in tudi onega drugače materialnega sta mi pomembni, nista pa glavni lastnosti za odločanje o tem, ali je nek moški primeren zame ali ne. Kolikšna je zaželjena velikost teh dveh naj ostane skrivnost. :D

Moški z večjim mi je načeloma privlačnejši, ob izpolnitvi še nekaerih pogojev (zgoraj omenjeno).

Nisem še bila z moškim le na podlagi materialnega in "materialnega" penisa. Se je pa zgodilo, da sem bila ponavadi pozitivno presenečena. :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Mahagonij napisal/-a:Zenskam je vedno vsec ce ima tip keš. Vedno.

Ne drži (povsem, zaradi "pomembnih detajlov"). Vsaj zame in za par kolegic, ki jih poznam ne. Moški z denarjem ni vedno privlačen, daleč od tega. Pomembni detajli: kako je moški prišel do denarja, kako ravna z denarjem. Denar je na nek način "samo" energija in pač še en atribut, ki pokaže "mišice" moškega - torej iznajdljivost, sposobnost, ipd itd - iz tega vidika je moški z več denarja praviloma privlačnejši od moškega z manj denarja s podobnimi karakteristikami. Ni pa vedno tako, iz sledečega ne bi delala pravila.

Torej, v današnji družbi je denar lahko velik pokazatelj sposobnosti moškega. Iz tega sledi, da je moški, ki ima več denarja (ob seveda še nekaj izpolnjenih pogojih; dva "kako"- ja sta omenjena zgoraj), tudi bolj privlačen.

Če se pa za konec osredotočim še na drugi možni del replike na zgornjo trditev: če imam na izbiro (nepravi izraz, pa vseeno: ) dva "manj sposobna" moška, prvega z denarjem, drugega pa brez (in imam jaz denar ter svobodno možnost izbire), s tem da bogatejši moški kaže zame neprimeren odnos do denarja (ki se ga potem lahko prenese na življenje na splošno); drugi pa tega ne kaže, bi brez pomisleka zbrala "revnega".

Pa še odgovor na avtorjev post.

Velikost materialnega penisa in tudi onega drugače materialnega sta mi pomembni, nista pa glavni lastnosti za odločanje o tem, ali je nek moški primeren zame ali ne. Kolikšna je zaželjena velikost teh dveh naj ostane skrivnost. :D

Moški z večjim mi je načeloma privlačnejši, ob izpolnitvi še nekaerih pogojev (zgoraj omenjeno).

Nisem še bila z moškim le na podlagi materialnega in "materialnega" penisa. Se je pa zgodilo, da sem bila ponavadi pozitivno presenečena. :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

če je tip mojih let, je lahko 8 cm. si pa želim, da bi blo sčasoma vsaj 10 ali več. odvisno od tega s čim od tudi drugače razpolaga oz. kako lahko njegovi starši pomagajo. preveč denarja si spet ne želim. brala sem, da moški, ki imajo ful denarja imajo tudi več ljubic in je žena finančno odvisna od moškega, zato ga ne zapusti. moški, ki pa nima ne vem kake plače, pa se boji kurbat, ker rabi tudi ženin denar, da pride skozi mesec.

je, a to ni prva stvar.

ne. bila sem pa na podlagi velikosti ta pravega penisa.

zdaj si mislim, da lahko. v praksi pa ne vem. kot pravim je odvisno tudi s čim on drugače razpolaga, kakšni so njegovi starši in ženski brez moškega pri hiši je jeb**o težko. če zdaj pomislim, me bolj rajca, da bi tip kaj postoril okrog bajte in kaj popravil in avto zrihtal, kot pa da ima 3000 eur plače, pa ne zna žarnice menjat.
Odgovori