Študentka. napisal/-a:Kako je delati v Mangu(lj)? A imajo tudi 4€ na uro?
Ps: A ima katera kak mail od manga kamor lahko pošljem prošnjo?
Napisano ne velja za Mango v Lj.
pa vseeno.
Ja, v Mangotu imaš res 4 evre na uro... Jz sm delala tam nekaj časa, na začetku je bilo zelo fajn, samo šefica ni ravno prijazna, takoj iz ne vem kod morš vse znat, potem je prišla recesija in nas je kako uro prej pošiljala domov
Potem me je več mesecev "nategovala" da me bo poklicala, da majo prednost pač tiste, ki so dlje že dam, ker posledično več znajo... Ful izkoriščevalska je bila, ko me je rabila sm mogla nujno delat (tut če sm se mogla učit za izpit), ko me ni rabla me je skenslala... In ja, zdej spet iščejo novo, malo je sumljivo to, da vsako leto iščejo novo, to pove dosti da one ko niso zadovoljne z delom pač grejo pa zato skos iščejo nove.

Halo, saj niso one tam taglavne, ker samo delajo tam. Kako ste se odzvale v takih situacijah, ker nekako moraš s šefom vzpostaviti kontakt?

Ko sem še bla v Lj, pa tudi zdaj kolikor mi kolegice, ki še študirajo tam govorijo, vedno koga kje iščejo v btc-ju. V Mb pa sem klicala, ponekod sem se tudi osebno oglasila, pošiljala vloge po mailu (čeprav to pomoje sploh ne pregledujejo - če že, pa tiste prodajalke sam prezrejo ali zbrišejo), pa ni blo nič. In ko vidim, da delajo v trgovinah punce, ko se ne znajo obnašat, določene tudi brez izkušenj (ki jih osebno poznam), mi kar pokrovko dvigne, da pa po tolikem angažiranju še vedno nič ne najdem (kot redno delo).